İnşallah canım kaderde ne varsa o artıkMoralini bozma canım. Benim adet sancılarım gibi sancım başladı. Her ay gelen malum sancılar. Test günümüz aynı inşallah pozitif sonuç alırız
Ayy inş ağzından bal damlıyor valla. Çok sevindim hislerin doğru çıkar inşCanm az once gordun test yapti yoktu ama kanda cikti hic belli.olmaz bu isler hem.daha cok erken ben beta hcgyede bagliyorum daha acikcasi .sabret seninkide pozitif cikicak.hislerim yaniltmaz
Dimi aynen :) transferin 2. Günü komşumuza bayramlaşmaya gitmiştik. Tüp bebek yapıldığını sonucu beklediğimi söyledim. Bana dedi ki : senin yüzün hamile yüzü aynı bence hamilesin ben başkasına da bunu demiştim hamile çıktı dedi. Tabi benim ağzım kulaklarıma kadar çıktı. ŞimdiBide bana bi tahminde bulun canım önüme gelene soruyorum ne hissediyorsun diye küçücük umutlara muhtacız işte
Yaaa umutsuz olmayın lütfeeeennnnn :) Allaha sığınalım olacak inş :)Cuma kan testimin günü canım artık varsada yoksada çıkacak nasılsa hiç umudum yok ama kısmet
Herkesin tedavisi birbirinden farklı kişiye özel tatlım. Menagon kalçadan mı yapılacak?Kizlar ben bugun kontrole gittim gayet iyi ilerliyorum ignelere devam pregon ve centrotide verdi orda yaptirdim eve bi geldim menegon diye bi igne daha varmis ben napicam simdi sizde gunde 3 igne oldunuz mu
Yok canim aradim gobekten yap dedi hemsire ..nette baktim kalcadan yazio kafam karistiHerkesin tedavisi birbirinden farklı kişiye özel tatlım. Menagon kalçadan mı yapılacak?
Allah yardımcın olsun canım. Benim de 6 yaşımda bir kızım var 10 ay önce 2.ye karar verdik 3-4 ay olmayınca doktora gittik önce pko dediler sonra pko olmadığı ortaya çıktı 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. 1-2 ay daha olmayınca daha detaylı araştırmaya girdim hsg çekildi sağ tüp tıkalı sol açık çıktı şükür amh normal çıktı dr kendiliğinden gebelik olabilir ama normale göre ihtimalin düşük dedi. 1 ay sonrası aşılama yaptırdım tutmadı 1 ay daha kendimiz denedik olmadı. 9 aydır olmuyor. Bu 9 ayın içinde 3 defa ovulasyon testi kullanıp yumurtlamayı yakalayarak ilişkiye girdik yine olmadı. Bende vaginismus var az biraz kasılmayla ilişki oluyor ama böyle çocuk stresi de eklenince daha da zorlanıyorum. Biz de bu ay tüp bebeğe karar verdik (doktorlar aşılama yada tüp bebek öneririz dediler) tüp bebekte şans daha yüksek diye onu seçtik 5 gün önce embriyo transferim yapıldı sonuç 1 hafta sonra belli olacak inş pozitif olur. 2-3 tane alanında iyi doktorla görüştüm tüpleri açtırmak için laparoskopi yaptırma faydası olmaz açılsa bile tüpler işlevini yitirmiştir dediler Ama eğer kapalı tüpte sıvı birikimi (hidrosalpenks) varsa o gebeliği önlüyor daha doğrusu döllenme oluşsa bile rahime tutunmasını önlüyor. Bunu hep söylüyorlar. (Bende hidrosalpenks yok canım) Eğer gerçekten işinin ehli alanında başarılı 2-3 doktor da sende böyle bir durum olduğunu ve ameliyat gerektiğini söylüyorlarsa olmanı tavsiye ederim. Eğer böyle bir durumun varsa ve ameliyat olmazsan gebelik ihtimalin çok düşüyor galiba canım. Ben bildiğim kadarıyla yazdım canım. Belki sana umut olacak birilerinden msj bekliyordun ama ben inş umudunu kırmamışımdır canım. Tabi kapalı yada yarı kapalı tüpünde sıvı birikimi vs yoksa o ayrı birşey canım ona bişey diyemem. İnş hakkında hayırlısı olur canım benim. Bu arada bir tanıdıkta her iki tüpte hidrosalpenks vardı istanbula dr bülent traşa gitmiş tüp bebek yaptırmaya. Ameliyat olmazsan tüp bebeğin tutması çok zor demiş. Ameliyat olmasını söylemiş. Ameliyat öncesinde tüp bebek tedavisi başlanmış (sanırım ameliyatta yumurtalıkların zarar görmesi olasılığına karşı önden tedavisi başlanmış yanlış bilmiyorsam) embriyosu oluşturulmuş dondurmuşlar. Şimdi ameliyatını oldu tüpleri alındı 2-3 ay sonra embriyo transferi yapılacak canım.Merhaba kızlar....kısaca hikayemi anlatıyorum.10 yaşında bir kızım var ve 2 yıldır bebek istiyoruz.3-5 ay deneyip olmayınca dr gittik.tahliller temiz rahim temiz dedi olur dedi gönderdi 2 ay takip etti.sonra baktı olmuyo serophone verdi 6 ay kullandım tık yok.bu arada ben istedim ya bebek ..çevremdekiler pıt pıt hamile...düşünün artık bendeki sinir harbini.""ayy korunuyorduk oysa ki prezervatif delik çıktı"" diyen bi arkadaş 3.yü doģurdu hem de erkek.sinirden çatladıbir digeri ""adeti bitmiiiiiiş ertesi gün zaten olmaz demişler"" kadın hamile kaldı.dellendim.gelelim hikayeme.. ilaclada olmayınca aşılama dedi dr um.ama rahim filmi dedi çekilmeden olmaz dedi.meger yurtdışında tedavinin en başında yapılıyormuş.rahim filmini çekildim sag tüp yarı tıkalı sol tüp açık.bi tane açık tüp yeterliymiş aşılama yapıldı sonuç negatif. Aşılamadan sonraki ay 2014 martta hamile kaldım.
Ama yarı açık sag tüp ile veeeeee dışgebelik.14 nisan 2014 sağ tüp ve bebek alındı hemde cihaz olmadıgından açık ameliyatla.2014 aralık a kadar olmayınca tekrar rahim filmi ve sol tüp tıkalı.2015 ocak tanısal Laparoskopi ve tüpumde zorlu geçiş gözlendi.vee hala hamile degilim.bu arada Laparoskopiden sonra afana başkent de Bülent haydardedeoğlu na gittim yapamam dedi olur dedi hala tık yok.şubat tatilinde başkente tekrar gidicem tekrar rahim filmi olucak sonucunda tüp almak gerk derler mi diye korkuyorum.aldırmadan pozitifi alan var mı aranızda?cevaplarınızı bekliyorum
ben oldum canım yumurtalarım yavaş gelişiyormuş dr. menegonuda ekledi 5 tane, o hemen geliştirdi yumurtaları.Kizlar ben bugun kontrole gittim gayet iyi ilerliyorum ignelere devam pregon ve centrotide verdi orda yaptirdim eve bi geldim menegon diye bi igne daha varmis ben napicam simdi sizde gunde 3 igne oldunuz mu
İstersen tekrar danış yanlışlık olmasın canım. Ben de nete baktım canım im (kasiçi) yada sc(deri altı) yapılır diyor. İm ise kalçadan sc ise göbekten yapılabilir. İstersen elindeki kutunun içindeki prospektüse bak sc (deri altı-subkutan) da yapılabilir yazıyorsa göbekten yap canım. Ben de sağlıkçıyım ama bak yine de prospektüseYok canim aradim gobekten yap dedi hemsire ..nette baktim kalcadan yazio kafam karisti
Aayhh sende benm gbiii esime diyorm ne hisediosun sence hmilemiyim guluyor bu halime yalnz degilmsm sende bendensinBide bana bi tahminde bulun canım önüme gelene soruyorum ne hissediyorsun diye küçücük umutlara muhtacız işte
Valla aklımızdan olmazsak iyiAayhh sende benm gbiii esime diyorm ne hisediosun sence hmilemiyim guluyor bu halime yalnz degilmsm sende bendensin
Canım merhaba benimde 2 tüpüm kapatıldı ve bunun bana zarardan çok yararı var çünkü tüplerde sıvı varsa zaten boşaltılsa bile zarar görmüş oluyor hatta bazı merkezler tüpte sıvı olduğunu bile söylemeden tüp bebek yapmak istiyorlar ki zaten tutmayacağını biliyorlar yaparken ben tüplerimi başka yerde kapattırmıştım ve şuan gittiğim tüp bebek merkezindeki drum çok isabetli bir karar verdiğimi söyledi zaten normal yolla olmuyorsa o tüplere çokta ihtiyacım yoktuMerhaba kızlar....kısaca hikayemi anlatıyorum.10 yaşında bir kızım var ve 2 yıldır bebek istiyoruz.3-5 ay deneyip olmayınca dr gittik.tahliller temiz rahim temiz dedi olur dedi gönderdi 2 ay takip etti.sonra baktı olmuyo serophone verdi 6 ay kullandım tık yok.bu arada ben istedim ya bebek ..çevremdekiler pıt pıt hamile...düşünün artık bendeki sinir harbini.""ayy korunuyorduk oysa ki prezervatif delik çıktı"" diyen bi arkadaş 3.yü doģurdu hem de erkek.sinirden çatladıbir digeri ""adeti bitmiiiiiiş ertesi gün zaten olmaz demişler"" kadın hamile kaldı.dellendim.gelelim hikayeme.. ilaclada olmayınca aşılama dedi dr um.ama rahim filmi dedi çekilmeden olmaz dedi.meger yurtdışında tedavinin en başında yapılıyormuş.rahim filmini çekildim sag tüp yarı tıkalı sol tüp açık.bi tane açık tüp yeterliymiş aşılama yapıldı sonuç negatif. Aşılamadan sonraki ay 2014 martta hamile kaldım.
Ama yarı açık sag tüp ile veeeeee dışgebelik.14 nisan 2014 sağ tüp ve bebek alındı hemde cihaz olmadıgından açık ameliyatla.2014 aralık a kadar olmayınca tekrar rahim filmi ve sol tüp tıkalı.2015 ocak tanısal Laparoskopi ve tüpumde zorlu geçiş gözlendi.vee hala hamile degilim.bu arada Laparoskopiden sonra afana başkent de Bülent haydardedeoğlu na gittim yapamam dedi olur dedi hala tık yok.şubat tatilinde başkente tekrar gidicem tekrar rahim filmi olucak sonucunda tüp almak gerk derler mi diye korkuyorum.aldırmadan pozitifi alan var mı aranızda?cevaplarınızı bekliyorum
amin insallh darisi hepinize inanki oyle mutlu oluyoki insan yani karninda kucucuk bir hucre var ve mutlulugu dunyaya bedel insallh saglikli bi gebelik olur Allahim herkese düsmanima bile nasip etsin yani kimseyi umutsuz birakmasnYaa cok guz4lllll telim evdeydi sirf haberi merk ettgm icin cktm bakmaya hayrli olsn ya cok sevndmmmm anlatamam nasll mtlu oldgmu insalah hayrlsyla eline alrsn bebsni
saol cnm dun sabh ilk idrarla yaptim bisy cikmadi bebetime diye bi marka benim 5 gün emriyosu 8 hucreli idi sanirim12 gun du kan testi icin dün biraz umidimi kaybettim ama rabbim yetişti bana cok mutlu oldum insallh burdaki herkeste benim gibi mutliluktan ağlarAyyy çok mutlu oldum gözlerim doldu inan. Ya inanmıyorum dün gebelik testi negatif demiştin ama bak testin yüksek çıktı çok sevindim bize umut oldun. Bugün kaçıncı günündü? Kaç günlük kaç embriyo vardı? Dün testini sabah ilk idrarla mı gün içinde mi yapmıştın? Ne markaydı testin? Hadi gözünaydın gülümkızlar süperiz liste silme hamiş haberiyle devam ediyor inş hep böyle devam eder :)
elimde yok ama eşime diyeyim gelirken alsin bitane bakam cikackmiK kayisicicegi canım elinde varsa şimdi bi idrar testi daha yapsana ikinci çizgi çıkacak mı acaba?
!Allah yardimcin olsun cnm hepimiz zor sureclerden gecoyoz rabbim gonlune gore versin onsallhMerhaba kızlar....kısaca hikayemi anlatıyorum.10 yaşında bir kızım var ve 2 yıldır bebek istiyoruz.3-5 ay deneyip olmayınca dr gittik.tahliller temiz rahim temiz dedi olur dedi gönderdi 2 ay takip etti.sonra baktı olmuyo serophone verdi 6 ay kullandım tık yok.bu arada ben istedim ya bebek ..çevremdekiler pıt pıt hamile...düşünün artık bendeki sinir harbini.""ayy korunuyorduk oysa ki prezervatif delik çıktı"" diyen bi arkadaş 3.yü doģurdu hem de erkek.sinirden çatladıbir digeri ""adeti bitmiiiiiiş ertesi gün zaten olmaz demişler"" kadın hamile kaldı.dellendim.gelelim hikayeme.. ilaclada olmayınca aşılama dedi dr um.ama rahim filmi dedi çekilmeden olmaz dedi.meger yurtdışında tedavinin en başında yapılıyormuş.rahim filmini çekildim sag tüp yarı tıkalı sol tüp açık.bi tane açık tüp yeterliymiş aşılama yapıldı sonuç negatif. Aşılamadan sonraki ay 2014 martta hamile kaldım.
iNşallh insallhInsallah hepmiz hamis olruz :'( sevncten aglariz insallah bi kac ay sora karnimizdaki minik gevezelerden bahsederiz sevncle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?