- 27 Eylül 2015
- 170
- 192
- 18
- 33
Allah tamamini erdirsin benim de yarin sonucum cikiyor insallah herkesin istedigi gibi olur Rabbim mahrum birakmasin hir bir kulunukizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
insalh cnm sende veririsin hayirli haber[/QUOTE]Allah tamamini erdirsin benim de yarin sonucum cikiyor insallah herkesin istedigi gibi olur Rabbim mahrum birakmasin hir bir kulunu
Canım ne testi ben kaçırdım o kısmı idrar testi yaptın çıkmadı mı kan günün çrşmba idi galiba demi bende aynen senin gibi çok umutsuzum hiç ihtimal vermiyorum olacağına inşallah yanılırızBaşıma ağrılar grdi inşallah yanlıştır test ne diyim.gerçi umudum yok da artık. Bana yine 3.ameliyt yolu gözükür hamile kalamzsam.3 kere kesilip dorduncude nası çocuk dogurcam bilmiyrm
Evet prediktor erken gebelik yptm çıkmadı hiç bsy.carsamba nöbetçiyim okulda.mcburen yarın yptrcm kan testini.sağlık ocgnda yptrcm crs ogleden snra verirler sonucu bi gün snra veriyolrCanım ne testi ben kaçırdım o kısmı idrar testi yaptın çıkmadı mı kan günün çrşmba idi galiba demi bende aynen senin gibi çok umutsuzum hiç ihtimal vermiyorum olacağına inşallah yanılırız
İdrar da yaptigsan cikmamasi cok normal uzme kendiniBaşıma ağrılar grdi inşallah yanlıştır test ne diyim.gerçi umudum yok da artık. Bana yine 3.ameliyt yolu gözükür hamile kalamzsam.3 kere kesilip dorduncude nası çocuk dogurcam bilmiyrm
Ayşecim inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız çok zor ama yapacak bişey yok olmazsa daEvet prediktor erken gebelik yptm çıkmadı hiç bsy.carsamba nöbetçiyim okulda.mcburen yarın yptrcm kan testini.sağlık ocgnda yptrcm crs ogleden snra verirler sonucu bi gün snra veriyolr
Evet canim aradim dr u artik biktilar benden herseyi soruyorum yanlis yapmim die gobekten yaptim gunde uc ignem oldu simdi hayirli olsun banaİstersen tekrar danış yanlışlık olmasın canım. Ben de nete baktım canım im (kasiçi) yada sc(deri altı) yapılır diyor. İm ise kalçadan sc ise göbekten yapılabilir. İstersen elindeki kutunun içindeki prospektüse bak sc (deri altı-subkutan) da yapılabilir yazıyorsa göbekten yap canım. Ben de sağlıkçıyım ama bak yine de prospektüse
Kacnci gun embrysu yerlestrldi canmbende gecen sene acibademde yaptrdn tup bebekBaşıma ağrılar grdi inşallah yanlıştır test ne diyim.gerçi umudum yok da artık. Bana yine 3.ameliyt yolu gözükür hamile kalamzsam.3 kere kesilip dorduncude nası çocuk dogurcam bilmiyrm
Çok teşekkür ederim canım.aslında benim gözüm korktu çünķü olabilecek tüm olumsuzlukları yaşadım.sanırım biraz yaparsın olur denilmeye ihtiyacim var.Allah yardımcın olsun canım. Benim de 6 yaşımda bir kızım var 10 ay önce 2.ye karar verdik 3-4 ay olmayınca doktora gittik önce pko dediler sonra pko olmadığı ortaya çıktı 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. 1-2 ay daha olmayınca daha detaylı araştırmaya girdim hsg çekildi sağ tüp tıkalı sol açık çıktı şükür amh normal çıktı dr kendiliğinden gebelik olabilir ama normale göre ihtimalin düşük dedi. 1 ay sonrası aşılama yaptırdım tutmadı 1 ay daha kendimiz denedik olmadı. 9 aydır olmuyor. Bu 9 ayın içinde 3 defa ovulasyon testi kullanıp yumurtlamayı yakalayarak ilişkiye girdik yine olmadı. Bende vaginismus var az biraz kasılmayla ilişki oluyor ama böyle çocuk stresi de eklenince daha da zorlanıyorum. Biz de bu ay tüp bebeğe karar verdik (doktorlar aşılama yada tüp bebek öneririz dediler) tüp bebekte şans daha yüksek diye onu seçtik 5 gün önce embriyo transferim yapıldı sonuç 1 hafta sonra belli olacak inş pozitif olur. 2-3 tane alanında iyi doktorla görüştüm tüpleri açtırmak için laparoskopi yaptırma faydası olmaz açılsa bile tüpler işlevini yitirmiştir dediler Ama eğer kapalı tüpte sıvı birikimi (hidrosalpenks) varsa o gebeliği önlüyor daha doğrusu döllenme oluşsa bile rahime tutunmasını önlüyor. Bunu hep söylüyorlar. (Bende hidrosalpenks yok canım) Eğer gerçekten işinin ehli alanında başarılı 2-3 doktor da sende böyle bir durum olduğunu ve ameliyat gerektiğini söylüyorlarsa olmanı tavsiye ederim. Eğer böyle bir durumun varsa ve ameliyat olmazsan gebelik ihtimalin çok düşüyor galiba canım. Ben bildiğim kadarıyla yazdım canım. Belki sana umut olacak birilerinden msj bekliyordun ama ben inş umudunu kırmamışımdır canım. Tabi kapalı yada yarı kapalı tüpünde sıvı birikimi vs yoksa o ayrı birşey canım ona bişey diyemem. İnş hakkında hayırlısı olur canım benim. Bu arada bir tanıdıkta her iki tüpte hidrosalpenks vardı istanbula dr bülent traşa gitmiş tüp bebek yaptırmaya. Ameliyat olmazsan tüp bebeğin tutması çok zor demiş. Ameliyat olmasını söylemiş. Ameliyat öncesinde tüp bebek tedavisi başlanmış (sanırım ameliyatta yumurtalıkların zarar görmesi olasılığına karşı önden tedavisi başlanmış yanlış bilmiyorsam) embriyosu oluşturulmuş dondurmuşlar. Şimdi ameliyatını oldu tüpleri alındı 2-3 ay sonra embriyo transferi yapılacak canım.
Hepimiz için kocaman AMİN!Allah yardimcin olsun cnm hepimiz zor sureclerden gecoyoz rabbim gonlune gore versin onsallh
5.gun embryosu ama kalitesi düşmüş dedi sahin bey Dondurmadi da 20 tane yumurta gtti çöpe. Tek embriyo trnsfrydi.bi de bn böyle tedavi oldukça miyomlar da buyuyo ilaçlardan. kısmet artk yine de şükür dicem elden gelen bişey yokKacnci gun embrysu yerlestrldi canmbende gecen sene acibademde yaptrdn tup bebek
Canım merhaba benimde 2 tüpüm kapatıldı ve bunun bana zarardan çok yararı var çünkü tüplerde sıvı varsa zaten boşaltılsa bile zarar görmüş oluyor hatta bazı merkezler tüpte sıvı olduğunu bile söylemeden tüp bebek yapmak istiyorlar ki zaten tutmayacağını biliyorlar yaparken ben tüplerimi başka yerde kapattırmıştım ve şuan gittiğim tüp bebek merkezindeki drum çok isabetli bir karar verdiğimi söyledi zaten normal yolla olmuyorsa o tüplere çokta ihtiyacım yoktu
aynen öyle canım çok zor bi durum beklemek sabretmek bu ay olmadı önümüzdeki ay olur hele bu seferde sabret bekle bekle bekle her ay hayal kırıklıgı olmadı yine sabret farkındaysan hep sabretmek var cümlemde öyle ama hemen her istedigimiz olmazki olmuyorda zaten vakti saati var herşeyin derler yine sabret 11 yılım hep böyle geçti bende ameliyat oldum aşılama tüp bebek özel doktorlar ndevlet hastaneleri gitmedigim görünmedigim doktor kalmadı öyleki bi çagre olmurmu acaba diye ebeye bile gittim bitkisel ilaçlar normal ilaçlar hatta taaa mekkeden fatıma anamızın otu denilen otu bile getirttim yasinler peygamber efendimizin (SAV) diktigi hurma agacından hurma bile yedim ama sonuç yine sabret ve daha bi sürü şey elimdeen gelen neyse yaptı halada devam ediorum olurmu olmazmı bilmiyorum yaş geçiyo ömür bitiyo olursada ne zaman olur bilmiyorum sonuçta allahtan gelen birşey bu parayla alınacak birşey olsa eminim hepimizde varımızı herşeyimizi satıp alırdık bu bambaşka bi nimet evet mucizeler var tabi bu kısmet nasip işi rabbim diyo sen elinden geleni yap oturma git derdinin çagresini ara ama taktiri bana bırak bıraktımda annem derki kızım seninki sadece yok sıkıntısı olanların daha çok sıkıntısı var evladın günü sadece bi hamile oldugunda bide biraz yürümeye konuşmaya başladıgı zaman tatlı olur diyo ondan sonrası hep sıkıntı hayırlı evlatlarda var elbette ama hayırsızda çok neler görüp duyuyoruz allah herşeyin hayırlısı versin o yüzden hiç umudunu kaybetme mücadelene devam et olursa olur olmazsada yapacak bişey yok zaten her zaman söylerim biz sadece istiyoruz nasıl olursa olsun ama olsun diyoruz biz resmin yarısını görüyoruz ama rabbim tamamını görüyo belki olacak ama keşke olmasaydı diyecegiz rabbim öyle dedirtmesin pişman etmesin ama bunlarda bi gerçek allaha sıgın ve yine sabret sabredelim yani rabbim bizi sabredenlerden ve sonundada en güzel haliyle hayırlısıyla versin sabredişimize ve mücadelemize karşı... biraz uzun oldu ama insanın içi dolu olunca böyle dökülüyo işte :) :) :)bebegim87 valla canım kafam o kadar karışık ki benim 1,57 sonucuma bile çapadaki dr çok düşük demişti ama ben daha önce 1 açık ameliyat oldum 2 yumurtalığımda da kist vardı onunda etkisi var tabii bu kadar erken düşmesinde 5,5 yıllık evliyim 3 kere ameliyat oldum çocuk için Allahtan hep hayırlısını diledim halada öyle dua ediyorum Allah bana hayırlısıysa yaşatsın bu duyguyu emeklerimizi boşa çıkartmasın hem maddi hem manevi çok yıprandık ama Allahtan gelecek herşeye razıyım o benim için en doğrusunu bilir.Bir yerde bir tüp bebek hikayesi okumuştum ve çok etkilenmiştim bizler gibi çocuk hasreti çeken biri tedaviye başlıyor dr menepozunun yakın olduğunu söylemiş opu günü sadece 2 yumurta toplanabiliyor ve bu 2 embrioda transfer ediliyor ve kadın hamile kalıyor ikiz bebekleri oluyor doğumdan sonra birdaha hiç adet olmamış bu kadın ve dr çok şanslı olduğunu toplanan o 2 yumurtanın son yumurtaları olduğunu söylemiş .Yani önemli olan aslında biz ne kadar istersek isteyelim Allahın bizim için en iyisini biliyor olması bence
Canım merhaba benimde 2 tüpüm kapatıldı ve bunun bana zarardan çok yararı var çünkü tüplerde sıvı varsa zaten boşaltılsa bile zarar görmüş oluyor hatta bazı merkezler tüpte sıvı olduğunu bile söylemeden tüp bebek yapmak istiyorlar ki zaten tutmayacağını biliyorlar yaparken ben tüplerimi başka yerde kapattırmıştım ve şuan gittiğim tüp bebek merkezindeki drum çok isabetli bir karar verdiğimi söyledi zaten normal yolla olmuyorsa o tüplere çokta ihtiyacım yoktu[/QUOTE canım sorun aslında o masasya ameliyat için yatacak olmak.ameliyattan tiksindim.inşallah o süreci kolay atlatırım.sagol canım
İnsallah cnm kanda cikarİdrar da yaptigsan cikmamasi cok normal uzme kendini
Sen de birz silik gördüm bn inşallah kanda cikar ıkimzn deAyşecim inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız çok zor ama yapacak bişey yok olmazsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?