Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

K kayisicicegi canım çok mutlu oldum senin adına darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına liste hamişlerle doldu çok şükür bizlerde peşinizden geliriz inşallah. Sizleri böyle görünce çok hevesleniyorum bebişimi almak istiyorum günler geçmiyor. :))

Başıma ağrılar grdi inşallah yanlıştır test ne diyim.gerçi umudum yok da artık. Bana yine 3.ameliyt yolu gözükür hamile kalamzsam.3 kere kesilip dorduncude nası çocuk dogurcam bilmiyrm

Başıma ağrılar grdi inşallah yanlıştır test ne diyim.gerçi umudum yok da artık. Bana yine 3.ameliyt yolu gözükür hamile kalamzsam.3 kere kesilip dorduncude nası çocuk dogurcam bilmiyrm
Canım ne testi ben kaçırdım o kısmı idrar testi yaptın çıkmadı mı kan günün çrşmba idi galiba demi bende aynen senin gibi çok umutsuzum hiç ihtimal vermiyorum olacağına inşallah yanılırız

Evet prediktor erken gebelik yptm çıkmadı hiç bsy.carsamba nöbetçiyim okulda.mcburen yarın yptrcm kan testini.sağlık ocgnda yptrcm crs ogleden snra verirler sonucu bi gün snra veriyolr

Evet prediktor erken gebelik yptm çıkmadı hiç bsy.carsamba nöbetçiyim okulda.mcburen yarın yptrcm kan testini.sağlık ocgnda yptrcm crs ogleden snra verirler sonucu bi gün snra veriyolr
Ayşecim inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız çok zor ama yapacak bişey yok olmazsa da

Evet canim aradim dr u artik biktilar benden herseyi soruyorum yanlis yapmim die gobekten yaptim gunde uc ignem oldu simdi hayirli olsun bana

Çok teşekkür ederim canım.aslında benim gözüm korktu çünķü olabilecek tüm olumsuzlukları yaşadım.sanırım biraz yaparsın olur denilmeye ihtiyacim var.

Kacnci gun embrysu yerlestrldi canmbende gecen sene acibademde yaptrdn tup bebek
5.gun embryosu ama kalitesi düşmüş dedi sahin bey Dondurmadi da 20 tane yumurta gtti çöpe. Tek embriyo trnsfrydi.bi de bn böyle tedavi oldukça miyomlar da buyuyo ilaçlardan. kısmet artk yine de şükür dicem elden gelen bişey yok

aynen öyle canım çok zor bi durum beklemek sabretmek bu ay olmadı önümüzdeki ay olur hele bu seferde sabret bekle bekle bekle her ay hayal kırıklıgı olmadı yine sabret farkındaysan hep sabretmek var cümlemde öyle ama hemen her istedigimiz olmazki olmuyorda zaten vakti saati var herşeyin derler yine sabret 11 yılım hep böyle geçti bende ameliyat oldum aşılama tüp bebek özel doktorlar ndevlet hastaneleri gitmedigim görünmedigim doktor kalmadı öyleki bi çagre olmurmu acaba diye ebeye bile gittim bitkisel ilaçlar normal ilaçlar hatta taaa mekkeden fatıma anamızın otu denilen otu bile getirttim yasinler peygamber efendimizin (SAV) diktigi hurma agacından hurma bile yedim ama sonuç yine sabret ve daha bi sürü şey elimdeen gelen neyse yaptı halada devam ediorum olurmu olmazmı bilmiyorum yaş geçiyo ömür bitiyo olursada ne zaman olur bilmiyorum sonuçta allahtan gelen birşey bu parayla alınacak birşey olsa eminim hepimizde varımızı herşeyimizi satıp alırdık bu bambaşka bi nimet evet mucizeler var tabi bu kısmet nasip işi rabbim diyo sen elinden geleni yap oturma git derdinin çagresini ara ama taktiri bana bırak bıraktımda annem derki kızım seninki sadece yok sıkıntısı olanların daha çok sıkıntısı var evladın günü sadece bi hamile oldugunda bide biraz yürümeye konuşmaya başladıgı zaman tatlı olur diyo ondan sonrası hep sıkıntı hayırlı evlatlarda var elbette ama hayırsızda çok neler görüp duyuyoruz allah herşeyin hayırlısı versin o yüzden hiç umudunu kaybetme mücadelene devam et olursa olur olmazsada yapacak bişey yok zaten her zaman söylerim biz sadece istiyoruz nasıl olursa olsun ama olsun diyoruz biz resmin yarısını görüyoruz ama rabbim tamamını görüyo belki olacak ama keşke olmasaydı diyecegiz rabbim öyle dedirtmesin pişman etmesin ama bunlarda bi gerçek allaha sıgın ve yine sabret sabredelim yani rabbim bizi sabredenlerden ve sonundada en güzel haliyle hayırlısıyla versin sabredişimize ve mücadelemize karşı... biraz uzun oldu ama insanın içi dolu olunca böyle dökülüyo işte :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…