Ben tecrubeli degilim ama bana ilaclar icin 650 opu gunu de 2850 tl alinacagi soylendi yani toplamda 3500 ediyor
İlaclar icin cok iyi fiyat sadece 5 gunluk gonal f yanı toplam 2 kutu edıyor ben sadece ona 600 tl verdm 2 kutu gonal 6 kutu cetrıdıte 360 ovitrelle 2 kutu 120 tl daha verecegım yanı sadece ılaclar 1680 tuttu benım sımdılık opu ıcın fıyatta vermedı ozaman ben yandımBen tecrubeli degilim ama bana ilaclar icin 650 opu gunu de 2850 tl alinacagi soylendi yani toplamda 3500 ediyor
Benim rapor var zannediyorum ondan uygun birazİlaclar icin cok iyi fiyat sadece 5 gunluk gonal f yanı toplam 2 kutu edıyor ben sadece ona 600 tl verdm 2 kutu gonal 6 kutu cetrıdıte 360 ovitrelle 2 kutu 120 tl daha verecegım yanı sadece ılaclar 1680 tuttu benım sımdılık opu ıcın fıyatta vermedı ozaman ben yandım
EvetPekı tesekkr ederım hazırlıklı gıdeyım o zaman opu gunu mu alıyorlar odemeyı
Evet ondandir cunku ben 2000 yakin vermistim ignelereBenim rapor var zannediyorum ondan uygun biraz
Hmm zaten benım rapor alma sansm yok yas evlılık suresı 1.denemeBenim rapor var zannediyorum ondan uygun biraz
Yumurta toplama gunun ne zmnHmm zaten benım rapor alma sansm yok yas evlılık suresı 1.deneme
Cnm haftasonunu bulur herhalde daha çatlatma ignesi olcaksın diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.Sanırım yarın kesınlesecek oyle soyledıler kontrolum var yarın 11. Gunum artık bellı olsun cok gergın ve heyecanlıyım sızce ne zaman toplanır
Olabilir canım vucut alt ust oluyor kolay degıl bır ayda olması gereken hormonun kackatı yuklenıyor normale donmesı zaman alabılır kı dogum kontrol hapı kullanımı sonrası bıle adet duzensızlıgı olabılıyor ilaclardan olması kacınılmazArkadaslar, önceden adetim 28, 29 günde bi gelirdi, simdi 35 hatta 38 gün ü bile buluyor. Bugün mesela 34. Günüm. 2011,2012 ve 2015 te tedavi olmuştuk, acaba hormonlardan dolayı mı?
Evet pekı mesela yarın catlatma ıgnesı olsam toplama cumartsı mı olur kıCnm haftasonunu bulur herhalde daha çatlatma ignesi olcaksın diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.
Bence yarin hangi saat yalicaklar igneyi o onemli o andan itibaren 36.saatte toplama yapiyolarmis o da ctsiye oglene falan denk gelir cunku genelde catlatma ignesini gece saat 00.00 gibi vuroyalar diye duymustumEvet pekı mesela yarın catlatma ıgnesı olsam toplama cumartsı mı olur kı
Tipki benm gibi heycanlisin...ben 14 gun sonunda toplanti yumurtalar..2 gun once 2 yimurta ve sadeve 1 tanesi dolu cikti..1 tanesinin dillenmesini bekliyoruz..hayirlisi ins...inss..sendende iyi haberler aliriz...Sanırım yarın kesınlesecek oyle soyledıler kontrolum var yarın 11. Gunum artık bellı olsun cok gergın ve heyecanlıyım sızce ne zaman toplanır
Anladım tesekkur ederım bende cmrt yada pazar olsun ıstıyorum malum iş yuzunden sıkıntı oluyo inşallah oyle olur yanımda kımsede yok esımle gıdıcezBence yarin hangi saat yalicaklar igneyi o onemli o andan itibaren 36.saatte toplama yapiyolarmis o da ctsiye oglene falan denk gelir cunku genelde catlatma ignesini gece saat 00.00 gibi vuroyalar diye duymustum
İnşallah canım senın içinde hersey yolunda gıder cok zor bı durum cok zor bı surec Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah 2 yumurtan mı olmustuTipki benm gibi heycanlisin...ben 14 gun sonunda toplanti yumurtalar..2 gun once 2 yimurta ve sadeve 1 tanesi dolu cikti..1 tanesinin dillenmesini bekliyoruz..hayirlisi ins...inss..sendende iyi haberler aliriz...
Ben de sadece esimle gidicem canim gerilme zannetmem ihtiyac duyucani ben rahim filmi cekildigimde de narkoz yapildi onda da biraz sersemlik oluyor hepsi bu.bu da cok sknti yaratmaz heralde ama transfer gunu tedbirli gitmek lazim rahat kiyafetler az esya cunku daha dikkat gerekir heraldeAnladım tesekkur ederım bende cmrt yada pazar olsun ıstıyorum malum iş yuzunden sıkıntı oluyo inşallah oyle olur yanımda kımsede yok esımle gıdıcezbirine ihtiyac duyarmıyım acaba opu gunu
Yarın aksam 21 gibi olursan igne, cumartesi ögleden önce 9 gibi falan toplarlar. Öglen çıkarsın bile hastaneden. Avrupada genelde hep böyle ögleden önce bitirirler.Evet pekı mesela yarın catlatma ıgnesı olsam toplama cumartsı mı olur kı
Bakalım neler olacak belirsiz ama umutlu bekleyişşşYarın aksam 21 gibi olursan igne, cumartesi ögleden önce 9 gibi falan toplarlar. Öglen çıkarsın bile hastaneden. Avrupada genelde hep böyle ögleden önce bitirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?