ayyyv inşallah agzından bal damlıyor bal :) :) umudumu hiç kaybetmedim allahın izni ilede kaybetmeyecegim rabbim isyan ettirmesin ve sonundada muradımızı versin inşallahinşallah canım geç olsunda güç olmasın benimde ağustosta başladı doktorum acilen yurt dışına çıkması gerekiyormuş eylüle sarktı. inşallah gün gelir bebeklerimizin doğacağı günü sayarız burda beraber..
olsunn yaaaa o gölge bebek olsun olsun artıkkk :)Bu canm
Insallah bu son olr bebisin sennledir inaallaahhh5.gun embryosu ama kalitesi düşmüş dedi sahin bey Dondurmadi da 20 tane yumurta gtti çöpe. Tek embriyo trnsfrydi.bi de bn böyle tedavi oldukça miyomlar da buyuyo ilaçlardan. kısmet artk yine de şükür dicem elden gelen bişey yok
İnsallah cnm kanda cikar
Evet canim kanda cikacak zaten idrar da belli bir deger de cikiyorİnsallah cnm kanda cikar
İnsallah canım Allh hepimize sağlıkla kucgmxa almyi nasip etsnInsallah bu son olr bebisin sennledir inaallaahhh
:) varsa tabi üzülmesin :)ınsaalh cnmEvet canim kanda cikacak zaten idrar da belli bir deger de cikiyoruzulme bebiste uzulmesin
Var var olmamasi icin sebeb yok oyle dusun:) varsa tabi üzülmesin :)ınsaalh cnm
Hayır hayır başlama insan kafayı yiyecek gibi oluyor dalgasına yaparım çok takmıyorum dedim kendimi berbat hissediyorum tavsiyemdir yapma sabredebiliyorsan direnKızlar bende idrar testine başlamayı çok istiyorum ama daha aşılamamın 6.günü , hiç bişey çıkmaz ;(
Tamam Canım benim kaçıcı güne kadar bekleyeyim ? 10 . Gün falan mıHayır hayır başlama insan kafayı yiyecek gibi oluyor dalgasına yaparım çok takmıyorum dedim kendimi berbat hissediyorum tavsiyemdir yapma sabredebiliyorsan diren
Canım doktorunun berdiği kan gününe kadar bekle hiç karıştırma kafanı inan daha kötü oluyorTamam Canım benim kaçıcı güne kadar bekleyeyim ? 10 . Gün falan mı
Canim insallah tutar ama simdilik yapma regl gunune yakin olabilirTamam Canım benim kaçıcı güne kadar bekleyeyim ? 10 . Gün falan mı
Allah tamamini erdirsin benim de yarin sonucum cikiyor insallah herkesin istedigi gibi olur Rabbim mahrum birakmasin hir bir kulunukizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
Doktor 6 ekim kan testi dedi ayyy çok varCanim insallah tutar ama simdilik yapma regl gunune yakin olabilir
Senin test ne zamandı canım?sanıyorum bugün merakın sınırındayım. Hiçbirşey yapmak istemiyorumm
Ay 6 ekime çok varCanım doktorunun berdiği kan gününe kadar bekle hiç karıştırma kafanı inan daha kötü oluyor
Canım bak kayisiçiçeğinin de dünkü idrar testi negatif bugün kanda pozitif. Umut oldu bizeBaşıma ağrılar grdi inşallah yanlıştır test ne diyim.gerçi umudum yok da artık. Bana yine 3.ameliyt yolu gözükür hamile kalamzsam.3 kere kesilip dorduncude nası çocuk dogurcam bilmiyrm
Senin test ne zamandı tatlım?Başıma ağrılar grdi inşallah yanlıştır test ne diyim.gerçi umudum yok da artık. Bana yine 3.ameliyt yolu gözükür hamile kalamzsam.3 kere kesilip dorduncude nası çocuk dogurcam bilmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?