Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık

Kızlar örgü ipi aldım akıllı yünlerden. Bebiş yeleğine başladım 2 farklı ip aldım 2 de şiş. Aynı anda biraz onu biraz onu örücem. Biri kız bebişime biri de erkek bebişime. Allah inş nasip eder ama olmazsa da hayrıma başka bebişlere veririm artık. Ama inş kendi bebişlerime nasip olur. Tek bebişlerim olsun da ben o zaman başka bebişlere de örer dağıtırım gene :)

Allah naaips etse benimde bebeğime bir lif örsen :) sarı ör ama cinsiyetimiz belli değil

Ellerine saglk canm insallah bebislerine nasip olr ordklerin

ay bende heyecanlandm bende biseyler ormeye başlamak istiyorum tabi bilmiyom ama oğrenirim doktorum bana 31 haftaya kadar bisey alma dedi bende oyle yapacm hersey netleşsin

Cok tatlsn yahuuu :) bence senin prolndeki gbi nanakli bir kzn olacak
Hayal gibi bir evlat sahibi olmak benim için uzak bir hayal gibi ... Ben hamile kalsam hemen almaya başlarım :) örmeyi beceremem ama öğrenirim onuda.bugün eşim bizim kapının önünden geçen hamile bir kadını bana gösteriyor . Bir tane doğurmuş bir taneye hamile diyor çift olarak hamileleri kıskanıyoruzzz...

Iinssaallcallsalesstallssallah

Menagonu ben kalcadan yaptirdim hep hic bana doktor gobek demedi
Bende kalçadan hemşireye yaptırdım . Yağlı iğne zaten kalçayı bile nekadar acıtıyor 10 gün yaptım ...

Ben bugün artık umudum olmadığı için namazımı normal kılmaya başladım eşim çok kızdı karnını şıkıştırıyorsun diye oturarak kılmaya devam et dedi ama bişey olmaz sanırım varsa miniğim değilmi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…