- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
3unden sora yap caniskomAy 6 ekime çok var
Çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlıkaynen öyle canım çok zor bi durum beklemek sabretmek bu ay olmadı önümüzdeki ay olur hele bu seferde sabret bekle bekle bekle her ay hayal kırıklıgı olmadı yine sabret farkındaysan hep sabretmek var cümlemde öyle ama hemen her istedigimiz olmazki olmuyorda zaten vakti saati var herşeyin derler yine sabret 11 yılım hep böyle geçti bende ameliyat oldum aşılama tüp bebek özel doktorlar ndevlet hastaneleri gitmedigim görünmedigim doktor kalmadı öyleki bi çagre olmurmu acaba diye ebeye bile gittim bitkisel ilaçlar normal ilaçlar hatta taaa mekkeden fatıma anamızın otu denilen otu bile getirttim yasinler peygamber efendimizin (SAV) diktigi hurma agacından hurma bile yedim ama sonuç yine sabret ve daha bi sürü şey elimdeen gelen neyse yaptı halada devam ediorum olurmu olmazmı bilmiyorum yaş geçiyo ömür bitiyo olursada ne zaman olur bilmiyorum sonuçta allahtan gelen birşey bu parayla alınacak birşey olsa eminim hepimizde varımızı herşeyimizi satıp alırdık bu bambaşka bi nimet evet mucizeler var tabi bu kısmet nasip işi rabbim diyo sen elinden geleni yap oturma git derdinin çagresini ara ama taktiri bana bırak bıraktımda annem derki kızım seninki sadece yok sıkıntısı olanların daha çok sıkıntısı var evladın günü sadece bi hamile oldugunda bide biraz yürümeye konuşmaya başladıgı zaman tatlı olur diyo ondan sonrası hep sıkıntı hayırlı evlatlarda var elbette ama hayırsızda çok neler görüp duyuyoruz allah herşeyin hayırlısı versin o yüzden hiç umudunu kaybetme mücadelene devam et olursa olur olmazsada yapacak bişey yok zaten her zaman söylerim biz sadece istiyoruz nasıl olursa olsun ama olsun diyoruz biz resmin yarısını görüyoruz ama rabbim tamamını görüyo belki olacak ama keşke olmasaydı diyecegiz rabbim öyle dedirtmesin pişman etmesin ama bunlarda bi gerçek allaha sıgın ve yine sabret sabredelim yani rabbim bizi sabredenlerden ve sonundada en güzel haliyle hayırlısıyla versin sabredişimize ve mücadelemize karşı... biraz uzun oldu ama insanın içi dolu olunca böyle dökülüyo işte :) :) :)
Eğer dayanabiliyorsan test gününü bekle dayanamıyorsan da 1-2 ekim gibi başla bence ama üzülmeyeceksen. Çünkü kesin sonuç test günü yapılan kan testinde belli oluyorAy 6 ekime çok var
Allah naaips etse benimde bebeğime bir lif örsen :) sarı ör ama cinsiyetimiz belli değilKızlar örgü ipi aldım akıllı yünlerden. Bebiş yeleğine başladım 2 farklı ip aldım 2 de şiş. Aynı anda biraz onu biraz onu örücem. Biri kız bebişime biri de erkek bebişime. Allah inş nasip eder ama olmazsa da hayrıma başka bebişlere veririm artık. Ama inş kendi bebişlerime nasip olur. Tek bebişlerim olsun da ben o zaman başka bebişlere de örer dağıtırım gene :)
Biraz sabır lazım çok erken benim test için ;(Eğer dayanabiliyorsan test gününü bekle dayanamıyorsan da 1-2 ekim gibi başla bence ama üzülmeyeceksen. Çünkü kesin sonuç test günü yapılan kan testinde belli oluyor
beklemem lazım çok erken daha benim için ;(3unden sora yap caniskom
Çarşamba günü cnmSenin test ne zamandı tatlım?
Ellerine saglk canm insallah bebislerine nasip olr ordklerinKızlar örgü ipi aldım akıllı yünlerden. Bebiş yeleğine başladım 2 farklı ip aldım 2 de şiş. Aynı anda biraz onu biraz onu örücem. Biri kız bebişime biri de erkek bebişime. Allah inş nasip eder ama olmazsa da hayrıma başka bebişlere veririm artık. Ama inş kendi bebişlerime nasip olur. Tek bebişlerim olsun da ben o zaman başka bebişlere de örer dağıtırım gene :)
Cok tatlsn yahuuu :) bence senin prolndeki gbi nanakli bir kzn olacakAllah naaips etse benimde bebeğime bir lif örsen :) sarı ör ama cinsiyetimiz belli değil
Aayayya doktorda abartti ama yhaa :/ay bende heyecanlandm bende biseyler ormeye başlamak istiyorum tabi bilmiyom ama oğrenirim doktorum bana 31 haftaya kadar bisey alma dedi bende oyle yapacm hersey netleşsin
valla bu kadar bekleyen hamile olacan bisy almayan bide diyo şimarik hamile olma diyeAayayya doktorda abartti ama yhaa :/
Hayal gibi bir evlat sahibi olmak benim için uzak bir hayal gibi ... Ben hamile kalsam hemen almaya başlarım :) örmeyi beceremem ama öğrenirim onuda.bugün eşim bizim kapının önünden geçen hamile bir kadını bana gösteriyor . Bir tane doğurmuş bir taneye hamile diyorCok tatlsn yahuuu :) bence senin prolndeki gbi nanakli bir kzn olacak
Doktor karışmasın fazla :) biz ne çok bekliyoruz o dokuz ayı alırız tabi karışmasın bizeeeevalla bu kadar bekleyen hamile olacan bisy almayan bide diyo şimarik hamile olma diye
Menagonu ben kalcadan yaptirdim hep hic bana doktor gobek demediYok canim aradim gobekten yap dedi hemsire ..nette baktim kalcadan yazio kafam karisti
IinssaallcallsalesstallssallahHayal gibi bir evlat sahibi olmak benim için uzak bir hayal gibi ... Ben hamile kalsam hemen almaya başlarım :) örmeyi beceremem ama in öğrenirim onuda.bugün eşim bizim kapının önünden geçen hamile bir kadını bana gösteriyor . Bir tane doğurmuş bir taneye hamile diyorçift olarak hamileleri kıskanıyoruzzz...
Bende kalçadan hemşireye yaptırdım . Yağlı iğne zaten kalçayı bile nekadar acıtıyor 10 gün yaptım ...Menagonu ben kalcadan yaptirdim hep hic bana doktor gobek demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?