Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ay canm yaa ben ilk gunden normal devam ettm namazima dusunsene minicik agirligindan bile soz edilemez sey senin egilip kalkmanla bise olmaaaaazz emin olll

Haahh siz komedisiniz yaa :) bencde anne olmak cok guzel hayattaki en guzel duygu

:):):)bn de aynısını yptm tam da bugün.ayakta kildm ama yine secdeye çok egilmdm

Haahh siz komedisiniz yaa :) bencde anne olmak cok guzel hayattaki en guzel duygu
Eşimdede artık kayış koptu kendime benzettim :) hamilelere çocuklu kadınlara ititmayla uyuz oluyoruz kıskanıyoruz . Kolay hamile kalanlarıda kıskanıyoruz.

Bende ilk günden sonra eğildim kalktım bence Allah nasip edecekse namazını eda ederken Allah ın izniyle hiç bişeycikler olmaz

Herkeze meraba ben bugün yumurta toplama yapıldı.çok kötüyüm.ayağa kalkamıyorum.acaba aramızda böyle bir durumla karşılaşan varmı?doktorumu arıyorum teli açmadı.

Eşimdede artık kayış koptu kendime benzettim :) hamilelere çocuklu kadınlara ititmayla uyuz oluyoruz kıskanıyoruz . Kolay hamile kalanlarıda kıskanıyoruz.
O kadar zor ki kisknmamak. Ama her gün dua ediyrm haset duygusu verme Allahım diye haset eden sadece kndine zarar veriyo ınsaallh Allah vermesin kötü duygular ama İnsanız uzuluyorz iste.geçen sene bariz kisknms tm arkdslrimi ama herkesin kaderi farklı artk öyle düşünüyorum hrkesin sınavı farklı bzmki de bu.Allah layıkıyla bu sınavı gecmeyi nasip etsin hepimize.

Haklısın tabi , yan komşum yeni doğum yaptı inan bebek ağladıkça ses çıkarttıkça sinirlerim bozuluyor bende ağlıyorum . Bebek arabasını görüyorum dengem dağılıyor.

Herkeze meraba ben bugün yumurta toplama yapıldı.çok kötüyüm.ayağa kalkamıyorum.acaba aramızda böyle bir durumla karşılaşan varmı?doktorumu arıyorum teli açmadı.
Pcos hastasıysan ve çok yumurtan olmuşsa ondan kaynaklı olabilir yaşadığım için söylüyorum ama değilse dr a ulaşmaya çalış geçmiş olsun

Ewet ewet pcosum30 tane aldılar ama karnım çok gergin ve ayağa kalkamıyorum.peki canm sen nasıl geçirdin bu süreci kaç gün sürdü

Harikasin yaaaa

Başıma ağrılar grdi inşallah yanlıştır test ne diyim.gerçi umudum yok da artık. Bana yine 3.ameliyt yolu gözükür hamile kalamzsam.3 kere kesilip dorduncude nası çocuk dogurcam bilmiyrm
Geçmiş olsun canım sen neden ameliyat oldun ve olacaksın bende 3 kere ameliyat oldum Allah gönlümüze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…