- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Ay canm yaa ben ilk gunden normal devam ettm namazima dusunsene minicik agirligindan bile soz edilemez sey senin egilip kalkmanla bise olmaaaaazz emin olllBen bugün artık umudum olmadığı için namazımı normal kılmaya başladım eşim çok kızdı karnını şıkıştırıyorsun diye oturarak kılmaya devam et dedi ama bişey olmaz sanırım varsa miniğim değilmi kızlar
Ama sen nie umutsuzsunki burda hafif bisi var sanki test gnn nezmanBenimde 1 saat önce böyle çıktı normal gebelik testi markasıda albi yazıyor içine düştüm çizgi varmı yokmu diye kafam çok karışık
Haahh siz komedisiniz yaa :) bencde anne olmak cok guzel hayattaki en guzel duyguHayal gibi bir evlat sahibi olmak benim için uzak bir hayal gibi ... Ben hamile kalsam hemen almaya başlarım :) örmeyi beceremem ama öğrenirim onuda.bugün eşim bizim kapının önünden geçen hamile bir kadını bana gösteriyor . Bir tane doğurmuş bir taneye hamile diyorçift olarak hamileleri kıskanıyoruzzz...
:):):)bn de aynısını yptm tam da bugün.ayakta kildm ama yine secdeye çok egilmdmBen bugün artık umudum olmadığı için namazımı normal kılmaya başladım eşim çok kızdı karnını şıkıştırıyorsun diye oturarak kılmaya devam et dedi ama bişey olmaz sanırım varsa miniğim değilmi kızlar
Eşimdede artık kayış koptu kendime benzettim :) hamilelere çocuklu kadınlara ititmayla uyuz oluyoruz kıskanıyoruz . Kolay hamile kalanlarıda kıskanıyoruz.Haahh siz komedisiniz yaa :) bencde anne olmak cok guzel hayattaki en guzel duygu
Bende ilk günden sonra eğildim kalktım bence Allah nasip edecekse namazını eda ederken Allah ın izniyle hiç bişeycikler olmazBen bugün artık umudum olmadığı için namazımı normal kılmaya başladım eşim çok kızdı karnını şıkıştırıyorsun diye oturarak kılmaya devam et dedi ama bişey olmaz sanırım varsa miniğim değilmi kızlar
O kadar zor ki kisknmamak. Ama her gün dua ediyrm haset duygusu verme Allahım diye haset eden sadece kndine zarar veriyo ınsaallh Allah vermesin kötü duygular ama İnsanız uzuluyorz iste.geçen sene bariz kisknms tm arkdslrimi ama herkesin kaderi farklı artk öyle düşünüyorum hrkesin sınavı farklı bzmki de bu.Allah layıkıyla bu sınavı gecmeyi nasip etsin hepimize.Eşimdede artık kayış koptu kendime benzettim :) hamilelere çocuklu kadınlara ititmayla uyuz oluyoruz kıskanıyoruz . Kolay hamile kalanlarıda kıskanıyoruz.
Demi bende öyle düşünmüştümAy canm yaa ben ilk gunden normal devam ettm namazima dusunsene minicik agirligindan bile soz edilemez sey senin egilip kalkmanla bise olmaaaaazz emin olll
Cuma günü canımSenin test ne zamandı canım?
Haklısın tabi , yan komşum yeni doğum yaptı inan bebek ağladıkça ses çıkarttıkça sinirlerim bozuluyor bende ağlıyorum . Bebek arabasını görüyorum dengem dağılıyor.O kadar zor ki kisknmamak. Ama her gün dua ediyrm haset duygusu verme Allahım diye haset eden sadece kndine zarar veriyo ınsaallh Allah vermesin kötü duygular ama İnsanız uzuluyorz iste.geçen sene bariz kisknms tm arkdslrimi ama herkesin kaderi farklı artk öyle düşünüyorum hrkesin sınavı farklı bzmki de bu.Allah layıkıyla bu sınavı gecmeyi nasip etsin hepimize.
Pcos hastasıysan ve çok yumurtan olmuşsa ondan kaynaklı olabilir yaşadığım için söylüyorum ama değilse dr a ulaşmaya çalış geçmiş olsunHerkeze meraba ben bugün yumurta toplama yapıldı.çok kötüyüm.ayağa kalkamıyorum.acaba aramızda böyle bir durumla karşılaşan varmı?doktorumu arıyorum teli açmadı.
Pcos hastasıysan ve çok yumurtan olmuşsa ondan kaynaklı olabilir yaşadığım için söylüyorum ama değilse dr a ulaşmaya çalış geçmiş olsun
Canim eski sayfalarda kaldi . Inan bugun cok sıkılıyor icim . Bulamadim nerede. Sen bakabilirsen cevapla diyip yeni sayfaya yetistirebilirsinListeeeeeeee istiyorummm kimin tahlil gnu nzman merk ettim bgunki gbi heyecan dolu dakikalar nezman :)
Harikasin yaaaaKızlar örgü ipi aldım akıllı yünlerden. Bebiş yeleğine başladım 2 farklı ip aldım 2 de şiş. Aynı anda biraz onu biraz onu örücem. Biri kız bebişime biri de erkek bebişime. Allah inş nasip eder ama olmazsa da hayrıma başka bebişlere veririm artık. Ama inş kendi bebişlerime nasip olur. Tek bebişlerim olsun da ben o zaman başka bebişlere de örer dağıtırım gene :)
Geçmiş olsun canım sen neden ameliyat oldun ve olacaksın bende 3 kere ameliyat oldum Allah gönlümüze göre versin inşallahBaşıma ağrılar grdi inşallah yanlıştır test ne diyim.gerçi umudum yok da artık. Bana yine 3.ameliyt yolu gözükür hamile kalamzsam.3 kere kesilip dorduncude nası çocuk dogurcam bilmiyrm
gecer canm 1 yada 2 gun suruyor uzan dinlen kendini zorlamaHerkeze meraba ben bugün yumurta toplama yapıldı.çok kötüyüm.ayağa kalkamıyorum.acaba aramızda böyle bir durumla karşılaşan varmı?doktorumu arıyorum teli açmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?