Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Geçmiş olsun canım sen neden ameliyat oldun ve olacaksın bende 3 kere ameliyat oldum Allah gönlümüze göre versin inşallah
Miyomdan cnm Bekar ken 25 cm aldrdm çok büyüktü ikincisi 6.5 cm bebeğe engel dediler.şu an yine var rahim duvarına baskı ypiyo doktor yine ameliytliksin tüp bebk tutmzsa dedi maalesef hiç bitmiyor rahmini aldır dediler bi tane dogurabilsem

Canım bence dikkatli ol. Normal kılma test gününe kadar oturarak falan kıl. Nasıl bu kadar emin olabilirsin ki hamile olmadığından. Allahım belki nasip etti. Sen dikkat et elinden geleni yap canım bence.

Kizlar bugun merkezde bi kadinla tanistim kirk yasini gecmis dedim yazik olmuyo gelmis son bi umut...anlatmaya basladi uc cocugu varmis meger bi oglan iki kiz kocasi tutturmus bi erkek daha olcak diye ...Allahim dedim biz bi evlat icin aglioruz neler cekioruz millet niyeti bozmus

Kendimi en iyi burada ifade edebiliyorum bu konu ile ilgili bizi bizden başkası anlamıyor ne yazıkki iyiki varsınız kızlar

Herkeze meraba ben bugün yumurta toplama yapıldı.çok kötüyüm.ayağa kalkamıyorum.acaba aramızda böyle bir durumla karşılaşan varmı?doktorumu arıyorum teli açmadı.
Canım benim çok rahattı işlemden 15 dk sonra kalktım ayağa. Hatta 1-2 saat dinlenip alışveriş yaptım o gün. Bence doktoruna ulaşmaya çalış canım geçmiş olsun. Kaç yumurtan vardı? Ohss olabilir mi acaba?

Canım bence dikkatli ol. Normal kılma test gününe kadar oturarak falan kıl. Nasıl bu kadar emin olabilirsin ki hamile olmadığından. Allahım belki nasip etti. Sen dikkat et elinden geleni yap canım bence.
Oturarak kıldım hep canım bugün bi umutsuzlukla normal kıldım eşimde kızdı inşallah vardır da evladım bu kuruntular boşa değildir

Benimsw sancilarim baslayinca bugun hamile olmadigima inandim

Ben sinirleniyorum böyle cinsiyet ayrımı yapan ruh hastalarına . Bizde kız evladız anamıza babamıza hayırlı evladız . Erkek evlat için tüp yapılırmı ya

Ewet ewet pcosum30 tane aldılar ama karnım çok gergin ve ayağa kalkamıyorum.peki canm sen nasıl geçirdin bu süreci kaç gün sürdü
Ben de pko dim 24 tane toplandi benimde bende kotuydum canim transferim de 1 ay ertelendi muhtemelen sennde ertelenir ki ertelensin de zaten agri kesici vermislerdir canim bol su ic bol idrara cik ayaklarini sicak tut ilaclarini guzel kullan cok yapilcak bisey yok canim kendi kendine gecicek zamanla

Kesin ilk denemesinde de tutar insanlar gamsız rahat olunca sıralıyorlar maaşallah

Kesin ilk denemesinde de tutar insanlar gamsız rahat olunca sıralıyorlar maaşallah
Allah ım kahrımdan ölecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah ım çokta gözüm yok cinsiyet ayrımım yok . Bir evlat tadayım.

Ewet ewet pcosum30 tane aldılar ama karnım çok gergin ve ayağa kalkamıyorum.peki canm sen nasıl geçirdin bu süreci kaç gün sürdü
Canım ben o haldeyken ertelemeyip yaptılar transferi ve daha da kötü oldum günlerce taki miniğim tutunmayıp beni bırakınca rahatladım sana tavsiyem sakın bu ay yaptırma boşa gider 1 ay ertelet canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…