- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Kizlar ivim sıtkın bugün. Listeyi bulan varsa tasiyabilir mi ben guncellerim . Ama inanin sayfayi bulacak halde degilimevet şu liste nerde insallh sirasiyla yzalim hamiş diye
Zamanla azalacak cnm bn de oyleydm ilk denemeye basladgmdaHaklısın tabi , yan komşum yeni doğum yaptı inan bebek ağladıkça ses çıkarttıkça sinirlerim bozuluyor bende ağlıyorum . Bebek arabasını görüyorum dengem dağılıyor.
Vala hem hemsireye hem dr.a sordum ins dogru yapiorumdur gobegim yandi birazBende kalçadan hemşireye yaptırdım . Yağlı iğne zaten kalçayı bile nekadar acıtıyor 10 gün yaptım ...
hadi hayirli olsun insallh annesini gidiklarlarKizlar ben yumoşlarimi aldim ve geldimmmm. Veeeeee iki tane Yumoşum varr..
İnşallah canım doğsun da örelim miniğe. Hem en sevdiğim renk de sarıdır :)Allah naaips etse benimde bebeğime bir lif örsen :) sarı ör ama cinsiyetimiz belli değil
Canım hayirlisi ile pozitif sonuclanir inşallahKizlar ben yumoşlarimi aldim ve geldimmmm. Veeeeee iki tane Yumoşum varr..
Miyomdan cnm Bekar ken 25 cm aldrdm çok büyüktü ikincisi 6.5 cm bebeğe engel dediler.şu an yine var rahim duvarına baskı ypiyo doktor yine ameliytliksin tüp bebk tutmzsa dedi maalesef hiç bitmiyor rahmini aldır dediler bi tane dogurabilsemGeçmiş olsun canım sen neden ameliyat oldun ve olacaksın bende 3 kere ameliyat oldum Allah gönlümüze göre versin inşallah
Canım bence dikkatli ol. Normal kılma test gününe kadar oturarak falan kıl. Nasıl bu kadar emin olabilirsin ki hamile olmadığından. Allahım belki nasip etti. Sen dikkat et elinden geleni yap canım bence.Ben bugün artık umudum olmadığı için namazımı normal kılmaya başladım eşim çok kızdı karnını şıkıştırıyorsun diye oturarak kılmaya devam et dedi ama bişey olmaz sanırım varsa miniğim değilmi kızlar
Kendimi en iyi burada ifade edebiliyorum bu konu ile ilgili bizi bizden başkası anlamıyor ne yazıkki iyiki varsınız kızlaraynen öyle canım çok zor bi durum beklemek sabretmek bu ay olmadı önümüzdeki ay olur hele bu seferde sabret bekle bekle bekle her ay hayal kırıklıgı olmadı yine sabret farkındaysan hep sabretmek var cümlemde öyle ama hemen her istedigimiz olmazki olmuyorda zaten vakti saati var herşeyin derler yine sabret 11 yılım hep böyle geçti bende ameliyat oldum aşılama tüp bebek özel doktorlar ndevlet hastaneleri gitmedigim görünmedigim doktor kalmadı öyleki bi çagre olmurmu acaba diye ebeye bile gittim bitkisel ilaçlar normal ilaçlar hatta taaa mekkeden fatıma anamızın otu denilen otu bile getirttim yasinler peygamber efendimizin (SAV) diktigi hurma agacından hurma bile yedim ama sonuç yine sabret ve daha bi sürü şey elimdeen gelen neyse yaptı halada devam ediorum olurmu olmazmı bilmiyorum yaş geçiyo ömür bitiyo olursada ne zaman olur bilmiyorum sonuçta allahtan gelen birşey bu parayla alınacak birşey olsa eminim hepimizde varımızı herşeyimizi satıp alırdık bu bambaşka bi nimet evet mucizeler var tabi bu kısmet nasip işi rabbim diyo sen elinden geleni yap oturma git derdinin çagresini ara ama taktiri bana bırak bıraktımda annem derki kızım seninki sadece yok sıkıntısı olanların daha çok sıkıntısı var evladın günü sadece bi hamile oldugunda bide biraz yürümeye konuşmaya başladıgı zaman tatlı olur diyo ondan sonrası hep sıkıntı hayırlı evlatlarda var elbette ama hayırsızda çok neler görüp duyuyoruz allah herşeyin hayırlısı versin o yüzden hiç umudunu kaybetme mücadelene devam et olursa olur olmazsada yapacak bişey yok zaten her zaman söylerim biz sadece istiyoruz nasıl olursa olsun ama olsun diyoruz biz resmin yarısını görüyoruz ama rabbim tamamını görüyo belki olacak ama keşke olmasaydı diyecegiz rabbim öyle dedirtmesin pişman etmesin ama bunlarda bi gerçek allaha sıgın ve yine sabret sabredelim yani rabbim bizi sabredenlerden ve sonundada en güzel haliyle hayırlısıyla versin sabredişimize ve mücadelemize karşı... biraz uzun oldu ama insanın içi dolu olunca böyle dökülüyo işte :) :) :)
Canım benim çok rahattı işlemden 15 dk sonra kalktım ayağa. Hatta 1-2 saat dinlenip alışveriş yaptım o gün. Bence doktoruna ulaşmaya çalış canım geçmiş olsun. Kaç yumurtan vardı? Ohss olabilir mi acaba?Herkeze meraba ben bugün yumurta toplama yapıldı.çok kötüyüm.ayağa kalkamıyorum.acaba aramızda böyle bir durumla karşılaşan varmı?doktorumu arıyorum teli açmadı.
Oturarak kıldım hep canım bugün bi umutsuzlukla normal kıldım eşimde kızdı inşallah vardır da evladım bu kuruntular boşa değildirCanım bence dikkatli ol. Normal kılma test gününe kadar oturarak falan kıl. Nasıl bu kadar emin olabilirsin ki hamile olmadığından. Allahım belki nasip etti. Sen dikkat et elinden geleni yap canım bence.
Benimsw sancilarim baslayinca bugun hamile olmadigima inandimCanım bence dikkatli ol. Normal kılma test gününe kadar oturarak falan kıl. Nasıl bu kadar emin olabilirsin ki hamile olmadığından. Allahım belki nasip etti. Sen dikkat et elinden geleni yap canım bence.
Ben sinirleniyorum böyle cinsiyet ayrımı yapan ruh hastalarına . Bizde kız evladız anamıza babamıza hayırlı evladız . Erkek evlat için tüp yapılırmı yaKizlar bugun merkezde bi kadinla tanistim kirk yasini gecmis dedim yazik olmuyo gelmis son bi umut...anlatmaya basladi uc cocugu varmis meger bi oglan iki kiz kocasi tutturmus bi erkek daha olcak diye ...Allahim dedim biz bi evlat icin aglioruz neler cekioruz millet niyeti bozmus
Ben de pko dim 24 tane toplandi benimde bende kotuydum canim transferim de 1 ay ertelendi muhtemelen sennde ertelenir ki ertelensin de zaten agri kesici vermislerdir canim bol su ic bol idrara cik ayaklarini sicak tut ilaclarini guzel kullan cok yapilcak bisey yok canim kendi kendine gecicek zamanlaEwet ewet pcosum30 tane aldılar ama karnım çok gergin ve ayağa kalkamıyorum.peki canm sen nasıl geçirdin bu süreci kaç gün sürdü
Kesin ilk denemesinde de tutar insanlar gamsız rahat olunca sıralıyorlar maaşallahKizlar bugun merkezde bi kadinla tanistim kirk yasini gecmis dedim yazik olmuyo gelmis son bi umut...anlatmaya basladi uc cocugu varmis meger bi oglan iki kiz kocasi tutturmus bi erkek daha olcak diye ...Allahim dedim biz bi evlat icin aglioruz neler cekioruz millet niyeti bozmus
Teşekkürler tatlım :)Harikasin yaaaa
Allah ım kahrımdan ölecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKesin ilk denemesinde de tutar insanlar gamsız rahat olunca sıralıyorlar maaşallah
Canım ben o haldeyken ertelemeyip yaptılar transferi ve daha da kötü oldum günlerce taki miniğim tutunmayıp beni bırakınca rahatladım sana tavsiyem sakın bu ay yaptırma boşa gider 1 ay ertelet canım benimEwet ewet pcosum30 tane aldılar ama karnım çok gergin ve ayağa kalkamıyorum.peki canm sen nasıl geçirdin bu süreci kaç gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?