Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kendimi en iyi burada ifade edebiliyorum bu konu ile ilgili bizi bizden başkası anlamıyor ne yazıkki iyiki varsınız kızlar
Aynen kmse anlamiyo annem bile anlayamıyor hssediyrm bn. kmse anlamiyo kırıcı konuşuyorlar kirdiklarinin farkında olmadan.kisacasi yaşamayan anlayamiyo.miyomlarin bi daha cikcak mi diye soruyolar.bn ne bileceksem.ee ameliyt da oldün artk olur.daha neler neler

Benimde ablamlar öyle kaba Saba konuşuyorlar eşimin yanında . Eksik hissediyorum kendimi

Benim günlerdir var adet ağrılarım canım kötü düşünmeyelim bende iyi değilim ama varsa bu durum hiç iyi gelmez aynı gün aynı güzel haberleri vereceğiz inşallah
Bn de hc bi ağrı yok sadece çok nadir sol tarafm da batma oliyi. Sz ağrı var diye umutsuz bn ağrı var diye.npcz boyle:):)

Anlamayana anlatmicaksin canim evladi olan bilemez bu cok ayri cok hassas ancak biz anlariz birbirimizi

Benimsw sancilarim baslayinca bugun hamile olmadigima inandim
Kızlar yapmayın böyle lütfen. Kaçtır yazıyorum kızıma hamileyken adet günüme 3-4 gün kala adet ağrılarım başlamıştı birebir ve gebeliğe dair hiçbir belirtim yoktu. Ve bi baktım adem geçmiş ve hamileyim. Kızım şimdi 6 yaşında 1. Sınıf öğrencisi. Belki senin ağrılar da benim gibi hamilelikten

Agrisi olupta uzulen arkdaslar tek tik bile yok kasiklarmda ve canm cok skkn olsaydi belrti olrdu die uzulmeyin hep goruyorm adet olcam agrilar var diyenler genelde poztf oluyor :'( bende hicbsi yok uzuluyorm

Canim ya benimde ogluma hamile iken oyle olmustu ama bu defa n biliyim birgun yiyim biir gün kötü daha bir kac gun,once hissizlik vardı.. cok heyecansizdim . O zamanda kwndimi sorguluyordun neden hissizim neden istemihorum,diye .
Ya sabir yarabbim aklım sana emanet .
Bugün sadece sabah namazi kildim digerlerini kilamadim

Agrisi olupta uzulen arkdaslar tek tik bile yok kasiklarmda ve canm cok skkn olsaydi belrti olrdu die uzulmeyin hep goruyorm adet olcam agrilar var diyenler genelde poztf oluyor :'( bende hicbsi yok uzuluyorm
Tup bebekte de mi ayni seyi söylüyorlar canim . Ben normal hamilelikte zannediyorum .

SENDE SANCI YOK DIYE UMUTSUZLUGA KAPILIYORSUN .
AHADA KAFAYI YEDIK HEY ALLAHIMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…