- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
Aynen kmse anlamiyo annem bile anlayamıyor hssediyrm bn. kmse anlamiyo kırıcı konuşuyorlar kirdiklarinin farkında olmadan.kisacasi yaşamayan anlayamiyo.miyomlarin bi daha cikcak mi diye soruyolar.bn ne bileceksem.ee ameliyt da oldün artk olur.daha neler nelerKendimi en iyi burada ifade edebiliyorum bu konu ile ilgili bizi bizden başkası anlamıyor ne yazıkki iyiki varsınız kızlar
Hadi hayırlı olsun canım benim sonucu da güzel olsun inş. Dr mu iki tane dedi sen mi konuştun canım? Kaç günlük minişler ve test günün ne zaman?Kizlar ben yumoşlarimi aldim ve geldimmmm. Veeeeee iki tane Yumoşum varr..
Hem artık onlar yumoş değil annesi bebiş bebiş :)Kizlar ben yumoşlarimi aldim ve geldimmmm. Veeeeee iki tane Yumoşum varr..
Benimde ablamlar öyle kaba Saba konuşuyorlar eşimin yanında . Eksik hissediyorum kendimiAynen kmse anlamiyo annem bile anlayamıyor hssediyrm bn. kmse anlamiyo kırıcı konuşuyorlar kirdiklarinin farkında olmadan.kisacasi yaşamayan anlayamiyo.miyomlarin bi daha cikcak mi diye soruyolar.bn ne bileceksem.ee ameliyt da oldün artk olur.daha neler neler
Benim günlerdir var adet ağrılarım canım kötü düşünmeyelim bende iyi değilim ama varsa bu durum hiç iyi gelmez aynı gün aynı güzel haberleri vereceğiz inşallahBenimsw sancilarim baslayinca bugun hamile olmadigima inandim
Şimdiden hayırlı olsun canım hadi sen de katıl bize :)Merhaba arkadaşlar bende bu ay dondurulmusları deneyeceğim. Sizleri takip ederken heyecanlanıyorum.
İnş canım umutsuzluğa yer yoookkkkkOturarak kıldım hep canım bugün bi umutsuzlukla normal kıldım eşimde kızdı inşallah vardır da evladım bu kuruntular boşa değildir
Vala kibrista cinsiyet seciliomus dr kadini oraya yonlendirdi ...kesin tutar dedigin gibi biz gencecikKesin ilk denemesinde de tutar insanlar gamsız rahat olunca sıralıyorlar maaşallah
İnşallah güzelim yaaBenim günlerdir var adet ağrılarım canım kötü düşünmeyelim bende iyi değilim ama varsa bu durum hiç iyi gelmez aynı gün aynı güzel haberleri vereceğiz inşallah
Bende senn gbi dusunuyorm annelik duygusnu tadayim zaten cok fazla cock istemiormki yeterki olsnda bitaneyede raziyimAllah ım kahrımdan ölecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAllah ım çokta gözüm yok cinsiyet ayrımım yok . Bir evlat tadayım.
Bn de hc bi ağrı yok sadece çok nadir sol tarafm da batma oliyi. Sz ağrı var diye umutsuz bn ağrı var diye.npcz boyle:):)Benim günlerdir var adet ağrılarım canım kötü düşünmeyelim bende iyi değilim ama varsa bu durum hiç iyi gelmez aynı gün aynı güzel haberleri vereceğiz inşallah
Anlamayana anlatmicaksin canim evladi olan bilemez bu cok ayri cok hassas ancak biz anlariz birbirimiziAynen kmse anlamiyo annem bile anlayamıyor hssediyrm bn. kmse anlamiyo kırıcı konuşuyorlar kirdiklarinin farkında olmadan.kisacasi yaşamayan anlayamiyo.miyomlarin bi daha cikcak mi diye soruyolar.bn ne bileceksem.ee ameliyt da oldün artk olur.daha neler neler
Kızlar yapmayın böyle lütfen. Kaçtır yazıyorum kızıma hamileyken adet günüme 3-4 gün kala adet ağrılarım başlamıştı birebir ve gebeliğe dair hiçbir belirtim yoktu. Ve bi baktım adem geçmiş ve hamileyim. Kızım şimdi 6 yaşında 1. Sınıf öğrencisi. Belki senin ağrılar da benim gibi hamileliktenBenimsw sancilarim baslayinca bugun hamile olmadigima inandim
Ay yok dicektimBn de hc bi ağrı yok sadece çok nadir sol tarafm da batma oliyi. Sz ağrı var diye umutsuz bn ağrı var diye.npcz boyle:):)
Allah ım eli ayağı aklı sağlam bir tek evladım olsun dahada bişey istemiyorumBende senn gbi dusunuyorm annelik duygusnu tadayim zaten cok fazla cock istemiormki yeterki olsnda bitaneyede raziyim
Miyomdan cnm Bekar ken 25 cm aldrdm çok büyüktü ikincisi 6.5 cm bebeğe engel dediler.şu an yine var rahim duvarına baskı ypiyo doktor yine ameliytliksin tüp bebk tutmzsa dedi maalesef hiç bitmiyor rahmini aldır dediler bi tane dogurabilsem[/QU
Geçmiş olsun canım bende de çikolata kisti var 2010 da açık ameliyat oldum iki yumurtalıktada vardı 2011 polip ameliyatı oldum bu sene başıda tüplerim kapatıldı şuan sol yumurtalıkta yine kistim var ama ameliyat olursam tekrar tüp bebek şansımda kalmayacağı için bekliyoruz her ay yaşadığım ağrılı adetler beni zaten başlı başına bitirdi bende hayırlısı ile bir doğum yapabilsem aldırıcam yumurtalıklarımı
Canim ya benimde ogluma hamile iken oyle olmustu ama bu defa n biliyim birgun yiyim biir gün kötü daha bir kac gun,once hissizlik vardı.. cok heyecansizdim . O zamanda kwndimi sorguluyordun neden hissizim neden istemihorum,diye .Kızlar yapmayın böyle lütfen. Kaçtır yazıyorum kızıma hamileyken adet günüme 3-4 gün kala adet ağrılarım başlamıştı birebir ve gebeliğe dair hiçbir belirtim yoktu. Ve bi baktım adem geçmiş ve hamileyim. Kızım şimdi 6 yaşında 1. Sınıf öğrencisi. Belki senin ağrılar da benim gibi hamilelikten
Tup bebekte de mi ayni seyi söylüyorlar canim . Ben normal hamilelikte zannediyorum .Agrisi olupta uzulen arkdaslar tek tik bile yok kasiklarmda ve canm cok skkn olsaydi belrti olrdu die uzulmeyin hep goruyorm adet olcam agrilar var diyenler genelde poztf oluyor :'( bende hicbsi yok uzuluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?