- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
Bn de de ya hiç tık yok göğüslerimde fln hc bsy yok o kdr ilac etkilemedi bileAgrisi olupta uzulen arkdaslar tek tik bile yok kasiklarmda ve canm cok skkn olsaydi belrti olrdu die uzulmeyin hep goruyorm adet olcam agrilar var diyenler genelde poztf oluyor :'( bende hicbsi yok uzuluyorm
Bende anlıyorum seni . Histereskopi ve Laparoskopik ameliyat en son safra kesesi ameliyatı . Bu aradada göz tedavisi görüyorum.Aaa Polip unutmuşum son ameliyati hm acik ameliyt miyom hm de histeroskopi yle Polip de aldrdm ikisi aynı anda oldu.3unde de karindan mj oldun bnm de 2 kere kesildi çok korkuyrm daha fazla kesilmk ten. Bu konuda da sadece sen anlarsın bni
İste bi tane olsa bu umutsuzluklar olmaz ama hiç olmynca insan umutsuzluğa kapıliyoKızlar sizleri çok iyi anlıyorum zor bir durum gerçekten. İlk bebiş için uğraşmak daha zordur elbet. Ama stresin ümitsiz olmanın hiçbir faydası yok bize hatta zararlı. Nolur biraz umutlu olun belirtilere yada belirti olmamasına takılmayın. İyi düşünün iyi olsun inş. Ben hamile değilim diye emin konuşup Allahı gücendirmeyin lütfen. Allah ol derse her türlü olur. Lütfen pozitif olun. İçinizde size tutunmaya çalışan minik kalpler var onları da üzmeyin lütfen onlara pozitif enerji gönderin lütfen. Yazdıklarımı da nolur yanlış anlamayın darılmayın bana. Sizi çok çok iyi anlıyorum hep dualarımdasınız. Bir kardeşiniz bir ablanız yada bir arkadaşınız olarak naçizane önerim nolur pozitif olun güzel düşünün güzel olsun tamam mı fıstıklar, tatlı annişler :)
Benm goguslerm hamileligimdeki gbi sisiyor damarlar belrgnlesmis soktayim ama estrofem ilaci bole yapiormus ole okudum :/ yoksa hamileyim die seviniordm tek belrti buydu. Oda ne sacma seyse gunduz normal goguslerm gece sisiyor amaBn de de ya hiç tık yok göğüslerimde fln hc bsy yok o kdr ilac etkilemedi bile
Evet aynen tup bebekte de ayni sey gecerli cok okdm oleTup bebekte de mi ayni seyi söylüyorlar canim . Ben normal hamilelikte zannediyorum .
SENDE SANCI YOK DIYE UMUTSUZLUGA KAPILIYORSUN .
AHADA KAFAYI YEDIK HEY ALLAHIMM
Aynen ole ben diyorm bitane olsa bukdr ugrasmicam kendmi yormicam ama hic olmaynca aaaaahahhhhhhİste bi tane olsa bu umutsuzluklar olmaz ama hiç olmynca insan umutsuzluğa kapıliyo
Bi daha yaşatmasn Allah işte ama olmuyo bi daha olcam gbi.cocuga da uzuluym ama can daha tatlı ameliyt dusuncesi psikolojimi daha çok bozuyo negatife olck diye değil tekrar ameliyt olcm diye onun için agliyo rum. Bana kapalı ypmiyolr açık ameliytn var yapışık lik vardır laparoskopi olmz diyolr karnm dan kesiyolarBende anlıyorum seni . Histereskopi ve Laparoskopik ameliyat en son safra kesesi ameliyatı . Bu aradada göz tedavisi görüyorum.
Yok yok ben ümitlym bu kez :/ ama hayal krklgndanda korkuyormmmmKızlar sizleri çok iyi anlıyorum zor bir durum gerçekten. İlk bebiş için uğraşmak daha zordur elbet. Ama stresin ümitsiz olmanın hiçbir faydası yok bize hatta zararlı. Nolur biraz umutlu olun belirtilere yada belirti olmamasına takılmayın. İyi düşünün iyi olsun inş. Ben hamile değilim diye emin konuşup Allahı gücendirmeyin lütfen. Allah ol derse her türlü olur. Lütfen pozitif olun. İçinizde size tutunmaya çalışan minik kalpler var onları da üzmeyin lütfen onlara pozitif enerji gönderin lütfen. Yazdıklarımı da nolur yanlış anlamayın darılmayın bana. Sizi çok çok iyi anlıyorum hep dualarımdasınız. Bir kardeşiniz bir ablanız yada bir arkadaşınız olarak naçizane önerim nolur pozitif olun güzel düşünün güzel olsun tamam mı fıstıklar, tatlı annişler :)
Sen böyle ah cekinde bugün başımdan geçen bi aniyi pqylasmak istyrm izninizle.saglk ocağına gttm rapor almaya pat diye otrdm koltuğa tepmde 70 yasnda tyze.tyze dedm kusura bakma bn otrdm tüp bebek yaptrdim da dedim.tyze bana uzun uzun baktı gözleri doldu şaşkın bi şekilde baktı kaldı bm de sasrdm. Bnm zamanim da yoktu bu tup bebek kizim çocuğum yok dedi olsaydı 50 yasnda olxkti dedi.böyle aglickti nrdeyse.öyle işte bu kadrAynen ole ben diyorm bitane olsa bukdr ugrasmicam kendmi yormicam ama hic olmaynca aaaaahahhhhhh
Evet bn de bi yerde okudm göğüsler aciyosa tamam hamilelik var fln diye yzmslr dokunuyorum bakiyorm yok yani karnm da hc ağrı yokBenm goguslerm hamileligimdeki gbi sisiyor damarlar belrgnlesmis soktayim ama estrofem ilaci bole yapiormus ole okudum :/ yoksa hamileyim die seviniordm tek belrti buydu. Oda ne sacma seyse gunduz normal goguslerm gece sisiyor ama
Ben hala yaşadığım rahatsızlıktan sonra allahım bana dermansız dert verme diyorum. Ve ondan baska yardım edecek kimsemiz yok. Ben gözlerimi kaybedecektim ondan kurtuldum ama ömür boyu dikkat edicem . Bu kadar sıkıntı arasında sigarayı bıraktım.Bi daha yaşatmasn Allah işte ama olmuyo bi daha olcam gbi.cocuga da uzuluym ama can daha tatlı ameliyt dusuncesi psikolojimi daha çok bozuyo negatife olck diye değil tekrar ameliyt olcm diye onun için agliyo rum. Bana kapalı ypmiyolr açık ameliytn var yapışık lik vardır laparoskopi olmz diyolr karnm dan kesiyolar
Kızlar umudumuz olması için çok sebebimiz var , teknoloji gelişti daha çok altarnatifimiz var özel var devlet var . Allah hepimize nasip edecek ama başka zamanlarda nasibimiz ..Sen böyle ah cekinde bugün başımdan geçen bi aniyi pqylasmak istyrm izninizle.saglk ocağına gttm rapor almaya pat diye otrdm koltuğa tepmde 70 yasnda tyze.tyze dedm kusura bakma bn otrdm tüp bebek yaptrdim da dedim.tyze bana uzun uzun baktı gözleri doldu şaşkın bi şekilde baktı kaldı bm de sasrdm. Bnm zamanim da yoktu bu tup bebek kizim çocuğum yok dedi olsaydı 50 yasnda olxkti dedi.böyle aglickti nrdeyse.öyle işte bu kadr
Evet cnm bn de sukredeck bsyler bulmaya clsyrm çaresi var ameliyt olup kurtuluyorum diyorm dermansız derdim yok diye sukrediyrm ama korkudan agliyrm otrp çocuk gbi isteBen hala yaşadığım rahatsızlıktan sonra allahım bana dermansız dert verme diyorum. Ve ondan baska yardım edecek kimsemiz yok. Ben gözlerimi kaybedecektim ondan kurtuldum ama ömür boyu dikkat edicem . Bu kadar sıkıntı arasında sigarayı bıraktım.
Sen böyle ah cekinde bugün başımdan geçen bi aniyi pqylasmak istyrm izninizle.saglk ocağına gttm rapor almaya pat diye otrdm koltuğa tepmde 70 yasnda tyze.tyze dedm kusura bakma bn otrdm tüp bebek yaptrdim da dedim.tyze bana uzun uzun baktı gözleri doldu şaşkın bi şekilde baktı kaldı bm de sasrdm. Bnm zamanim da yoktu bu tup bebek kizim çocuğum yok dedi olsaydı 50 yasnda olxkti dedi.böyle aglickti nrdeyse.öyle işte bu kadr
Aman bende varda ne oluyor ilactandir diorm yani test gunune kde icimiz icimzi yicek senn test gnn nezman?Evet bn de bi yerde okudm göğüsler aciyosa tamam hamilelik var fln diye yzmslr dokunuyorum bakiyorm yok yani karnm da hc ağrı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?