- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Uzgunum yardm edcegm bisi yok canm hayrli olsn tedavn insalah acilarmizn mukafatni alrizKızlar benim perşembe günü dondurulmuş embriyo transferim var.ama progestan iğne nin ağrısına dayanamıyorum.2 gündür kullanıyorum ve hayat ızdırap oldu.kıpırdadığımda deli gibi ağrım oluyor.bu ağrıyı azaltmak için bildiğiniz bişey var mı?
Dimi ya nası bi tesadüf Allah çok büyük bugun karşılaştırdi bizi.halimize sukredelim tyzen in tupleri kapaliymis senin tedavin yok deyip gndrms ler.icim yaktn be
Allah daha kötüsüyle sınamasın. Bende safra kesesi ameliyatına girerken cok agladım.Evet cnm bn de sukredeck bsyler bulmaya clsyrm çaresi var ameliyt olup kurtuluyorum diyorm dermansız derdim yok diye sukrediyrm ama korkudan agliyrm otrp çocuk gbi iste
Of bende hep bebisi olmayan insanlarla karsiladiorm sasiriorum Bursadami otryosun canm? Merk ettmdaDimi ya nası bi tesadüf Allah çok büyük bugun karşılaştırdi bizi.halimize sukredelim tyzen in tupleri kapaliymis senin tedavin yok deyip gndrms ler.
Bnm crs cnm ama yarn yptrcm kan testi crs vaktim yok. eşim de glms iyice yaptın mi testi ıyce baktın mj diyo.he baktım ıyce dedm :):)silik milik hc bsy yokAman bende varda ne oluyor ilactandir diorm yani test gunune kde icimiz icimzi yicek senn test gnn nezman?
Yok cnm eşim asker bandirmadayiz bz ama bn ankaraliyim.arabayi da sattk bu ameliytlardan tedavilerden. 2 saat suruyo çok yoruldm git gel.Of bende hep bebisi olmayan insanlarla karsiladiorm sasiriorum Bursadami otryosun canm? Merk ettmda
2 tane oldun ah caniiim ama daha yolun basindasin canini sikmak istemm ama ben 29.progestan i oldm bugun ki muhtemelen 3 .ay bitene kadr devam edicem benim kalcalarimi hic tarif etmiim sana alkollu pamuk koy canim bugun sag kalcana igne yaptrdin bugun sol kalcani igne yerini ovala hatta vazelinleyip ovala bi o kalca bi bu kalca ovaliyosun arada bi de soguk uygulama yap canim az da olsa geciyoKızlar benim perşembe günü dondurulmuş embriyo transferim var.ama progestan iğne nin ağrısına dayanamıyorum.2 gündür kullanıyorum ve hayat ızdırap oldu.kıpırdadığımda deli gibi ağrım oluyor.bu ağrıyı azaltmak için bildiğiniz bişey var mı?
Yarabbim yüzünu guldursun canm benimde pazar ama cumartesi yaptirim heraldeCuma kan testimin günü canım artık varsada yoksada çıkacak nasılsa hiç umudum yok ama kısmet
Canimsin ins hayirlisiyla olurda sahlikli sihhatli aliriz kollarimiza .Rabbim.burdaki ve.olmayan tum anne adaylarina nasip.etsin .biliyorum ve anliyorum.olmayanlarin halini.benim.bi tane oldugu halde nispet yapar gibi arkadaslarimin ay aseriyorum.yok cok.kotuyum bulntim var demelerine sinir olurken sizleri anlayabiliyorum kardeslerim ins Cenabi Allah nasip eylesin sizlerede annelik.duygusunu. Kizlar birde oruc yada kurban adayin dilek.dilerken .Allahim.gonlunuzdekini versinDimi aynen :) transferin 2. Günü komşumuza bayramlaşmaya gitmiştik. Tüp bebek yapıldığını sonucu beklediğimi söyledim. Bana dedi ki : senin yüzün hamile yüzü aynı bence hamilesin ben başkasına da bunu demiştim hamile çıktı dedi. Tabi benim ağzım kulaklarıma kadar çıktı. Şimdisirine82 de böyle hissediyorum deyince bi hoş oldum çok mutlu hissettim kendimi. İnsan bunu duymayı çok istiyor. Kendim ne hissediyorum diyorum bazen diyorum hamile değilim heralde. Bazen de hamile gibi hissediyorum. Ama genelde büyük çoğunlukla hamişim gibi geliyor. Kafam bi dünya :) Allahım inş bebişlerimizi nasip eder bize :)
Ins canmsin hepimizin duasi kabul.olsun canmolsunn yaaaa o gölge bebek olsun olsun artıkkk :)
Insalah bosa cikmaz emeklernz had yarn sevndr bizi mrkla beklicemm hayrli haberniYok cnm eşim asker bandirmadayiz bz ama bn ankaraliyim.arabayi da sattk bu ameliytlardan tedavilerden. 2 saat suruyo çok yoruldm git gel.
Kaç yaşındaydın canım sen Rabbim sıkıntılarının mükafatını versin inşallahYok cnm eşim asker bandirmadayiz bz ama bn ankaraliyim.arabayi da sattk bu ameliytlardan tedavilerden. 2 saat suruyo çok yoruldm git gel.
Ben adamıştım 5 sene oldu Allah daha kısmet etmedi yerine getirmeyiCanimsin ins hayirlisiyla olurda sahlikli sihhatli aliriz kollarimiza .Rabbim.burdaki ve.olmayan tum anne adaylarina nasip.etsin .biliyorum ve anliyorum.olmayanlarin halini.benim.bi tane oldugu halde nispet yapar gibi arkadaslarimin ay aseriyorum.yok cok.kotuyum bulntim var demelerine sinir olurken sizleri anlayabiliyorum kardeslerim ins Cenabi Allah nasip eylesin sizlerede annelik.duygusunu. Kizlar birde oruc yada kurban adayin dilek.dilerken .Allahim.gonlunuzdekini versin
Insaalh cnm ama sağlık ocgna yptrcm cars cikcak sonuçInsalah bosa cikmaz emeklernz had yarn sevndr bizi mrkla beklicemm hayrli haberni
Evet iste tedavide iyice büyüyor o da sıkıntı. Bnm ilk ameliyttn sağ tupum tiknms sol açık ama o trafin da yumurtası gelişmiyo.bebek de olmuyo bu yzden. miyom da var bi trftan.ama dktor dedi bna tüp açılmaz dedi bursa jinemed de murat erdemir.direk tüp yap dedi.çok zorlu bi rahim filmi oldu 3 kere sıvı verdi sağ açıldı sol da 3.de açıldı.A Askina eskiya yok canım 1 karın 1 histereskopi 1 laparoskopi karın içim çok yapışık benimde son ameliyatımda söylediler 2. ameliyatımı şu tvlere çıkan çok ünlü bir dr varya o yapmıştı poliplerimi alıp tüplerimi açacaktı neyse ameliyat sonrası hemen tüp bebek dedi iyiki ona güvenip yapmadık çünkü tüplerimi açmamış resmen dolandırıcı para göz bir dr çıktı zaten histereskopi yöntemi ile tüp açılamazmış bunları yeni öğrendik tabii biz o zaman yapsaydık tutmyacaktı ve resmen bizi dolandırmış olacaktı yine bir nevi dolandırılmış olduk nerdeyse 20 tane dr gittim şu 6 senede drlara ameliyatlara verdiğimiz para ile 3 tüp bebek yapardık öyle böyle değil ama kısmet işte şimdi benim kistim adet kanı ile büyüyor büyümemesi için dua ediyorum çünkü ilk seferinde 1 ayda 5cm büyümüştü bakalım hayat bize neler yaşatacak sende biran önce bebeğine kavuşursun tatlım inşallah sağlıkla kucaklarımız dolsun
28 cnm eşim küçük o da 26:)Allahtan onda bi siknti yok.ınsaalh hepimize versin mukafatimiziKaç yaşındaydın canım sen Rabbim sıkıntılarının mükafatını versin inşallah
Bizim durumda benden kaynaklı eşimde sıkıntı yok hal böyle olunca ona baktıkça çocukları sevdiğini gördükçe içim eriyor kendimi suçlu hissediyorum28 cnm eşim küçük o da 26:)Allahtan onda bi siknti yok.ınsaalh hepimize versin mukafatimizi
Benim de tüp ler tıkalı sag tıkalıymıs zaten sol da dıs gebelikten. Birde normal hamile kaldım oda bos gebelik cıkti.Evet iste tedavide iyice büyüyor o da sıkıntı. Bnm ilk ameliyttn sağ tupum tiknms sol açık ama o trafin da yumurtası gelişmiyo.bebek de olmuyo bu yzden. miyom da var bi trftan.ama dktor dedi bna tüp açılmaz dedi bursa jinemed de murat erdemir.direk tüp yap dedi.çok zorlu bi rahim filmi oldu 3 kere sıvı verdi sağ açıldı sol da 3.de açıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?