Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Uzgunum yardm edcegm bisi yok canm hayrli olsn tedavn insalah acilarmizn mukafatni alriz

2 tane oldun ah caniiim ama daha yolun basindasin canini sikmak istemm ama ben 29.progestan i oldm bugun ki muhtemelen 3 .ay bitene kadr devam edicem benim kalcalarimi hic tarif etmiim sana alkollu pamuk koy canim bugun sag kalcana igne yaptrdin bugun sol kalcani igne yerini ovala hatta vazelinleyip ovala bi o kalca bi bu kalca ovaliyosun arada bi de soguk uygulama yap canim az da olsa geciyo benimde canim burnumda utanmasam aglicam

Canimsin ins hayirlisiyla olurda sahlikli sihhatli aliriz kollarimiza .Rabbim.burdaki ve.olmayan tum anne adaylarina nasip.etsin .biliyorum ve anliyorum.olmayanlarin halini.benim.bi tane oldugu halde nispet yapar gibi arkadaslarimin ay aseriyorum.yok cok.kotuyum bulntim var demelerine sinir olurken sizleri anlayabiliyorum kardeslerim ins Cenabi Allah nasip eylesin sizlerede annelik.duygusunu. Kizlar birde oruc yada kurban adayin dilek.dilerken .Allahim.gonlunuzdekini versin

A Askina eskiya yok canım 1 karın 1 histereskopi 1 laparoskopi karın içim çok yapışık benimde son ameliyatımda söylediler 2. ameliyatımı şu tvlere çıkan çok ünlü bir dr varya o yapmıştı poliplerimi alıp tüplerimi açacaktı neyse ameliyat sonrası hemen tüp bebek dedi iyiki ona güvenip yapmadık çünkü tüplerimi açmamış resmen dolandırıcı para göz bir dr çıktı zaten histereskopi yöntemi ile tüp açılamazmış bunları yeni öğrendik tabii biz o zaman yapsaydık tutmyacaktı ve resmen bizi dolandırmış olacaktı yine bir nevi dolandırılmış olduk nerdeyse 20 tane dr gittim şu 6 senede drlara ameliyatlara verdiğimiz para ile 3 tüp bebek yapardık öyle böyle değil ama kısmet işte şimdi benim kistim adet kanı ile büyüyor büyümemesi için dua ediyorum çünkü ilk seferinde 1 ayda 5cm büyümüştü bakalım hayat bize neler yaşatacak sende biran önce bebeğine kavuşursun tatlım inşallah sağlıkla kucaklarımız dolsun

Ben adamıştım 5 sene oldu Allah daha kısmet etmedi yerine getirmeyi

Evet iste tedavide iyice büyüyor o da sıkıntı. Bnm ilk ameliyttn sağ tupum tiknms sol açık ama o trafin da yumurtası gelişmiyo.bebek de olmuyo bu yzden. miyom da var bi trftan.ama dktor dedi bna tüp açılmaz dedi bursa jinemed de murat erdemir.direk tüp yap dedi.çok zorlu bi rahim filmi oldu 3 kere sıvı verdi sağ açıldı sol da 3.de açıldı.

gerçekten bu siteyi kurmak kimin aklına geldiyse allah razı olsun burdaki okudugum yorumlar sayesinde tek başıma olmadıgımı anladım benim gibi bi sürü evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlar varmış ve resmen sizin azimle çabalamanız bana güç veriyor bizi bizden başka kimse anlamaz iyiki burdayım ve sizleri tanıdıgım için çok mutluyum

28 cnm eşim küçük o da 26:)Allahtan onda bi siknti yok.ınsaalh hepimize versin mukafatimizi
Bizim durumda benden kaynaklı eşimde sıkıntı yok hal böyle olunca ona baktıkça çocukları sevdiğini gördükçe içim eriyor kendimi suçlu hissediyorum

Benim de tüp ler tıkalı sag tıkalıymıs zaten sol da dıs gebelikten. Birde normal hamile kaldım oda bos gebelik cıkti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…