Hepimiz aynı yolda yürüyoruz destekçiyiz birbirimize , dualarda buluşuyoruz :)gerçekten bu siteyi kurmak kimin aklına geldiyse allah razı olsunburdaki okudugum yorumlar sayesinde tek başıma olmadıgımı anladım benim gibi bi sürü evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlar varmış ve resmen sizin azimle çabalamanız bana güç veriyor bizi bizden başka kimse anlamaz iyiki burdayım ve sizleri tanıdıgım için çok mutluyum
Evet iste tedavide iyice büyüyor o da sıkıntı. Bnm ilk ameliyttn sağ tupum tiknms sol açık ama o trafin da yumurtası gelişmiyo.bebek de olmuyo bu yzden. miyom da var bi trftan.ama dktor dedi bna tüp açılmaz dedi bursa jinemed de murat erdemir.direk tüp yap dedi.çok zorlu bi rahim filmi oldu 3 kere sıvı verdi sağ açıldı sol da 3.de açıldı.
Bnm de sağ tikali açılmadı rahim filminde. yanlış yazmsim yukarda.bize de beklemediğimiz bi anda Rabbim verir insaalh sevindirirBenim de tüp ler tıkalı sag tıkalıymıs zaten sol da dıs gebelikten. Birde normal hamile kaldım oda bos gebelik cıkti.
Bnm bu kadr sıkıntılarıma ilk başta o da umutsuzluğa kapıldı bnm cocugm olmuck mi demeye basldi çok üzdü bni.ama smdi Allah verirse olck diyo o bni rahtlatiyo ama ilk başta çok üzdü çok yiprndmBizim durumda benden kaynaklı eşimde sıkıntı yok hal böyle olunca ona baktıkça çocukları sevdiğini gördükçe içim eriyor kendimi suçlu hissediyorum
eşim bana boşver okuma bu yorumları üzülürsün diyordu halbuki yanılıyor ben bu yorumları daha dogrusu burdaki her bir üyenin yaşadıkları sıkıntıyı okudukca her bi yorumda kendimden bişeyler buluyorum ve daha çok rahatlıyorum herkes benim gibi ve herkes benim gibi mücadele veriyor bu çok büyük ve çok güzel bişey sıkıntılar karşısında dimdik durabilmek bana göre büyük başarıHepimiz aynı yolda yürüyoruz destekçiyiz birbirimize , dualarda buluşuyoruz :)
Canım benim transferim 5 gün önce oldu opudan beri 10 gündür günde 1 progestan amp yapılıyor kalçadan. Birçok kişi böyle zor olduğunu söylemişti doktor da dahil. Ama şükür ben de bu kadar ağrı yapmıyor hafif oluyor benim bünyemden kaynaklı mı bilmiyorum. Bir sağlıkçı olarak sana tavsiyem iğneyi yeşil uçlu iğne ucu ile yaptırman ilaç yağlı yeşil uçda delik daha geniş o sayede belki daha az ağrı hissediyor olabilirim yapan hemşirene rica et eğer yeşil uç kullanmıyorsa. Bir gün sağdan bir gün soldan yaptır. Enjeksiyon sonrası orayı kolonyalı pamukla bir süre ovala masaj yap inş dediklerimden fayda görürsün. Transfer konusunda da şimdiden hayırlı olsun canımKızlar benim perşembe günü dondurulmuş embriyo transferim var.ama progestan iğne nin ağrısına dayanamıyorum.2 gündür kullanıyorum ve hayat ızdırap oldu.kıpırdadığımda deli gibi ağrım oluyor.bu ağrıyı azaltmak için bildiğiniz bişey var mı?
Rabbim mutlulugunu daim etsin durumun nedir canim"]gerçekten bu siteyi kurmak kimin aklına geldiyse allah razı olsunburdaki okudugum yorumlar sayesinde tek başıma olmadıgımı anladım benim gibi bi sürü evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlar varmış ve resmen sizin azimle çabalamanız bana güç veriyor bizi bizden başka kimse anlamaz iyiki burdayım ve sizleri tanıdıgım için çok mutluyum
İnsallah Rabbim mahrum birakmasin hic kimseyi bizi de insallahRabbim mutlulugunu daim etsin durumun nedir canim[aminnnn canım benim cümlemizinde durumum 11 yıldır bebek bekliyorum sabırla bıkmadan yorulmadan usanmadan
Neyse sonunda doğru yolu bulmuş eşim çocuktan geçtim ben sen iyi ol yeter der hep hatta o tüp bebek olayına karşıydı ilaçlar ilerde kanseri tetikliyomuş diye bi şekilde uyum sağlanıyor gerçi onların duygularınıda anlamak lazım ben erkek olsam ne hissederdim acabaBnm bu kadr sıkıntılarıma ilk başta o da umutsuzluğa kapıldı bnm cocugm olmuck mi demeye basldi çok üzdü bni.ama smdi Allah verirse olck diyo o bni rahtlatiyo ama ilk başta çok üzdü çok yiprndm
Ablacım ben hergün yapıyorum hatta hızımı alamayıp akşamları da yapıyorum :) sabah ilk idrarla akşam da 5 saat idrarımı tıtup. 1 saat önce yine yaptım hiç çizgi yok. Sabah yine yapıcam. Bugün 5. Günümdü. 7 gün kaldı kan testinehuriye048 yarinda yapcakmsn gebelk testi abla
ckmasa bıle umut var kayısıcıcegnde oldgu gbı :)Ablacım ben hergün yapıyorum hatta hızımı alamayıp akşamları da yapıyorum :) sabah ilk idrarla akşam da 5 saat idrarımı tıtup. 1 saat önce yine yaptım hiç çizgi yok. Sabah yine yapıcam. Bugün 5. Günümdü. 7 gün kaldı kan testine
Eşlerimiz anlamaz biz yeri geliyor burda birisi hamile diye gülücükler atıyoruz ... Birinin kan değeri negatif çıkınca o yıkılmasın diye dualarımızla ayağa kaldırıyoruz . Erkekler anlamaz biz anne adayıyız:)eşim bana boşver okuma bu yorumları üzülürsün diyordu halbuki yanılıyor ben bu yorumları daha dogrusu burdaki her bir üyenin yaşadıkları sıkıntıyı okudukca her bi yorumda kendimden bişeyler buluyorum ve daha çok rahatlıyorum herkes benim gibi ve herkes benim gibi mücadele veriyor bu çok büyük ve çok güzel bişey sıkıntılar karşısında dimdik durabilmek bana göre büyük başarı
Neden test yapıyorsun erken degil mi?Ablacım ben hergün yapıyorum hatta hızımı alamayıp akşamları da yapıyorum :) sabah ilk idrarla akşam da 5 saat idrarımı tıtup. 1 saat önce yine yaptım hiç çizgi yok. Sabah yine yapıcam. Bugün 5. Günümdü. 7 gün kaldı kan testine
ay demek o dengesızler heryerde var öle secılmısInsanların olur insallah, hayırlısı olsun ,senin olur , diyerek suratlarını degisik sekillere girmesinden bıktım . O yüzden kimseyle görüsmüyorum. Mutlu oldugum insanlarla görüşüyorum.
Aynen valla anlamıyorlar anlasalardı burda işimiz olmazdı zatenEşlerimiz anlamaz biz yeri geliyor burda birisi hamile diye gülücükler atıyoruz ... Birinin kan değeri negatif çıkınca o yıkılmasın diye dualarımızla ayağa kaldırıyoruz . Erkekler anlamaz biz anne adayıyız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?