en kötüsüde beklemek biraz daha sabret ama eczacıyı zengin ettinAblacım ben hergün yapıyorum hatta hızımı alamayıp akşamları da yapıyorum :) sabah ilk idrarla akşam da 5 saat idrarımı tıtup. 1 saat önce yine yaptım hiç çizgi yok. Sabah yine yapıcam. Bugün 5. Günümdü. 7 gün kaldı kan testine
Çocuğunun olmaması ayrı bir surat tüp bebek yaptırman ayrı bir surat :)ay demek o dengesızler heryerde var öle secılmıs
Biz bize yeteriz , eleştirmeden üzmeden yargılamadan sadece içimizi dökerek :)Aynen valla anlamıyorlar anlasalardı burda işimiz olmazdı zaten
evet ya eleştirmeden dinlemek birisi için sevinmek ve üzülmek karşılıksız bişey bu ve çok güzel birşeyBiz bize yeteriz , eleştirmeden üzmeden yargılamadan sadece içimizi dökerek :)
Bzmkiler çok seviyo çocuğu eşim sağlığın el verirse 4 tne olsun diyo.Karadenizliler. hep 4 tane ailelerinde herksn.bi tane olsun da tek sağlıklı bska bsy istmyrm kaynanam kynpeder gorumcem hep çocuk çocuk deyip duruyo lar. Torun yok daha hicNeyse sonunda doğru yolu bulmuş eşim çocuktan geçtim ben sen iyi ol yeter der hep hatta o tüp bebek olayına karşıydı ilaçlar ilerde kanseri tetikliyomuş diye bi şekilde uyum sağlanıyor gerçi onların duygularınıda anlamak lazım ben erkek olsam ne hissederdim acaba
Aynen normal yolla olsydi keşke diyolr bna da.olsun da nası olck onu düşünen yok.bz de istemez miyz normal yolla olsun öf ofÇocuğunun olmaması ayrı bir surat tüp bebek yaptırman ayrı bir surat :)
Inşallah allahta sana 2 tane ikiz verir 4 olur herkesde ağzını kapatır :)Bzmkiler çok seviyo çocuğu eşim sağlığın el verirse 4 tne olsun diyo.Karadenizliler. hep 4 tane ailelerinde herksn.bi tane olsun da tek sağlıklı bska bsy istmyrm kaynanam kynpeder gorumcem hep çocuk çocuk deyip duruyo lar. Torun yok daha hic
tedirgin oluyolr olmucak diye.bu da bnde baskı ypiyo haliyle
Belkide ikiz yada üçuz olsun diye böyle olmustur. Hiç bir şey sebepsiz degildir.Aynen normal yolla olsydi keşke diyolr bna da.olsun da nası olck onu düşünen yok.bz de istemez miyz normal yolla olsun öf of
:):):)güldürdün gece gece.miyom var diye 2 koyduramadk. Insaalh tertemiz rahim le bir gün tüp bebk yptirirsam 2 tane koydurcamInşallah allahta sana 2 tane ikiz verir 4 olur herkesde ağzını kapatır :)
Kızlar ben haksızlık etmeyim burdaki hamile haberlerini anlatınca kocama çok sevindim Allah tamamına erdirsin diyo bugün kayısıçekirdeği min olayını anlattım bizim gibi çok sevindi :))Eşlerimiz anlamaz biz yeri geliyor burda birisi hamile diye gülücükler atıyoruz ... Birinin kan değeri negatif çıkınca o yıkılmasın diye dualarımızla ayağa kaldırıyoruz . Erkekler anlamaz biz anne adayıyız:)
Ol deyince olduran rabbim herseyi nasip eder :):):):)güldürdün gece gece.miyom var diye 2 koyduramadk. Insaalh tertemiz rahim le bir gün tüp bebk yptirirsam 2 tane koydurcam
Çok iyi anlıyorum canım ama baskı kurmasalar bile baskı hissediyorsun zaten yetersizlik duygusuylaBzmkiler çok seviyo çocuğu eşim sağlığın el verirse 4 tne olsun diyo.Karadenizliler. hep 4 tane ailelerinde herksn.bi tane olsun da tek sağlıklı bska bsy istmyrm kaynanam kynpeder gorumcem hep çocuk çocuk deyip duruyo lar. Torun yok daha hic
tedirgin oluyolr olmucak diye.bu da bnde baskı ypiyo haliyle
Benimde eşimin amcasının hanımı demişti çok tembel duruyosunuz diye sanki onlar büyütecek kime neyseAynen normal yolla olsydi keşke diyolr bna da.olsun da nası olck onu düşünen yok.bz de istemez miyz normal yolla olsun öf of
Ben solemedim solemicemde insanlarla ugrasamicam gayri zaten uzaktaym gormuyolar beni kendilgnden oldu dicem hatta kendmi tutablrsem kalp atsni duydktan sora solicez ailelermizeÇocuğunun olmaması ayrı bir surat tüp bebek yaptırman ayrı bir surat :)
Benm arkmdanda ole demisler kaynanama ne tembel ckti bunlar die bende dedimki caliskanlkla olsaydi smdiye 5 tane olmustu :)Benimde eşimin amcasının hanımı demişti çok tembel duruyosunuz diye sanki onlar büyütecek kime neyse
Biz mecbur söylüyoruz burnumuzun dibindeler. Annemde yanımda kalacak. Sonuclanana kadar kimseyle görüşmüyorum.Ben solemedim solemicemde insanlarla ugrasamicam gayri zaten uzaktaym gormuyolar beni kendilgnden oldu dicem hatta kendmi tutablrsem kalp atsni duydktan sora solicez ailelermize
Yazacağım çok şey var ama herkesin içi karardi:):)daha da yazmiyom kotu bsy.aman da bebisim bebisim karnımizi sevelim azcik:):)Çok iyi anlıyorum canım ama baskı kurmasalar bile baskı hissediyorsun zaten yetersizlik duygusuyla
Benm arkmdanda ole demisler kaynanama ne tembel ckti bunlar die bende dedimki caliskanlkla olsaydi smdiye 5 tane olmustu :)
bide böyle insanların abuk sabuk dengesizce konuşmaları yokmu yeminle çektigin çocuksuzluk sıkıntısı bu saçma sapan lafların yanında hiç kalıyoBenimde eşimin amcasının hanımı demişti çok tembel duruyosunuz diye sanki onlar büyütecek kime neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?