Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

1 mi yoksa 2 ampulmu canm ya benimde iyi gidiyodu aynn.zaten yesil ucla yapiyoruz 2 ampul oluyorum 2 gundur cok odemlesti.sertlesti ya devamini nasil olucam cok meral ediyorum.simdi bize parol serbest ya keske kremi de olsada sursem biraz agrimi alirdi

bide böyle insanların abuk sabuk dengesizce konuşmaları yokmu yeminle çektigin çocuksuzluk sıkıntısı bu saçma sapan lafların yanında hiç kalıyo
Aynen durup bi düşünüyorum etkisi çok büyük üzerimizde bişey desen sen saygısız olursun sonra

Aynen durup bi düşünüyorum etkisi çok büyük üzerimizde bişey desen sen saygısız olursun sonra
evet yaa neden biz saygısız oluyorsak bi yandan böyle üzüntü sıkıntı yaşa bi yandanda dengesizlerle ugraş hakkaten biz yine iyiyiz kafayı yemiyoruz aferim bize

Neyse kızlar ben kaçar behlüh kaçar der gibi oldu ama herkese güzel içinde bebeklerinizin oldugu rüyalar görmenizi dilerim tabi kendimede hayırlı gecelerrr
Bn gece rüya gördüm ama 6 yasnda di oğlum sarışın mavi gözlü ve cok gobekliydi sarıldik uyuduk.hp bebk gordm ilk defa büyüklük halini gordum:):)bol rüyali geceler rüyada emzirmek çok guzl bu arada herks görsün ınsaalh çok zevkliydi:)sadece ruyalarda:)

Benim günde 1 canım. İstersen yine doktoruna danış ama ağrı kesici kremler serbest gerektiğinde çok büyük yüzeylere sürülmedikçe lokal etkili zaten. Ama sen yine de kendi doktoruna danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…