- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
Oyy oyy hepimiz yaşıyoruz iste sabır arkadsm sabir.Benim görümcem benden bir ay önce evlendi hemen hamile kaldı. Devamını siz düşünün :)
buna göre sen yanmışın kardeşimBenim görümcem benden bir ay önce evlendi hemen hamile kaldı. Devamını siz düşünün :)
Ya sabır diyorum :)Oyy oyy hepimiz yaşıyoruz iste sabır arkadsm sabir.
1 mi yoksa 2 ampulmu canm ya benimde iyi gidiyodu aynn.zaten yesil ucla yapiyoruz 2 ampul oluyorum 2 gundur cok odemlesti.sertlesti ya devamini nasil olucam cok meral ediyorum.simdi bize parol serbest ya keske kremi de olsada sursem biraz agrimi alirdiCanım benim transferim 5 gün önce oldu opudan beri 10 gündür günde 1 progestan amp yapılıyor kalçadan. Birçok kişi böyle zor olduğunu söylemişti doktor da dahil. Ama şükür ben de bu kadar ağrı yapmıyor hafif oluyor benim bünyemden kaynaklı mı bilmiyorum. Bir sağlıkçı olarak sana tavsiyem iğneyi yeşil uçlu iğne ucu ile yaptırman ilaç yağlı yeşil uçda delik daha geniş o sayede belki daha az ağrı hissediyor olabilirim yapan hemşirene rica et eğer yeşil uç kullanmıyorsa. Bir gün sağdan bir gün soldan yaptır. Enjeksiyon sonrası orayı kolonyalı pamukla bir süre ovala masaj yap inş dediklerimden fayda görürsün. Transfer konusunda da şimdiden hayırlı olsun canım
Birde üstüne esim tek erkek cocuk olunca hep birlikte yanıyoruzbuna göre sen yanmışın kardeşim
Aynen durup bi düşünüyorum etkisi çok büyük üzerimizde bişey desen sen saygısız olursun sonrabide böyle insanların abuk sabuk dengesizce konuşmaları yokmu yeminle çektigin çocuksuzluk sıkıntısı bu saçma sapan lafların yanında hiç kalıyo
evet yaa neden biz saygısız oluyorsak bi yandan böyle üzüntü sıkıntı yaşa bi yandanda dengesizlerle ugraş hakkaten biz yine iyiyiz kafayı yemiyoruz aferim bizeAynen durup bi düşünüyorum etkisi çok büyük üzerimizde bişey desen sen saygısız olursun sonra
Bn gece rüya gördüm ama 6 yasnda di oğlum sarışın mavi gözlü ve cok gobekliydi sarıldik uyuduk.hp bebk gordm ilk defa büyüklük halini gordum:):)bol rüyali geceler rüyada emzirmek çok guzl bu arada herks görsün ınsaalh çok zevkliydi:)sadece ruyalarda:)Neyse kızlar ben kaçar behlüh kaçar der gibi oldu amaherkese güzel içinde bebeklerinizin oldugu rüyalar görmenizi dilerim tabi kendimede hayırlı gecelerrr
Erken aslında tatlım ama sabırsızım işte meraktan dayanamadım başladım oyalanıyorum aslında test gününe kadar :) inş o arada pozitifi de görürümNeden test yapıyorsun erken degil mi?
Valla ettim tatlım. Tüp bebek tedavisi kadar da idrar testlerine verdim :)en kötüsüde beklemek biraz daha sabret ama eczacıyı zengin ettin
Ben de hep ikizim olsa ikizim olsa deyip durdum Allah da bu yolu seçti belki de bana. Aynı fikirdeyim seninle.Belkide ikiz yada üçuz olsun diye böyle olmustur. Hiç bir şey sebepsiz degildir.
İşte bu alkışlanır duyarlı kocaKızlar ben haksızlık etmeyim burdaki hamile haberlerini anlatınca kocama çok sevindim Allah tamamına erdirsin diyo bugün kayısıçekirdeği min olayını anlattım bizim gibi çok sevindi :))
Benim günde 1 canım. İstersen yine doktoruna danış ama ağrı kesici kremler serbest gerektiğinde çok büyük yüzeylere sürülmedikçe lokal etkili zaten. Ama sen yine de kendi doktoruna danış1 mi yoksa 2 ampulmu canm ya benimde iyi gidiyodu aynn.zaten yesil ucla yapiyoruz 2 ampul oluyorum 2 gundur cok odemlesti.sertlesti ya devamini nasil olucam cok meral ediyorum.simdi bize parol serbest ya keske kremi de olsada sursem biraz agrimi alirdi
burda daha da belliEki Görüntüle 1641969 Arkadaslar bu pozitis mi
Evt cnm pozitif hadi gözün aydinburda daha da belli Eki Görüntüle 1641970
Canim cok sagol yanlis gosterme durhmu varmi acaba 9da sonucumu alacagim kanda ciksa da herhalde inanmamEvt cnm pozitif hadi gözün aydin
Pozitif olnca pek ynls olmuyo cnm ınsallh iyi cikcak kan sonucun bn de bugun kan vrcm ayağım gtmiyo idrar negatif ckti dunJ
Canim cok sagol yanlis gosterme durhmu varmi acaba 9da sonucumu alacagim kanda ciksa da herhalde inanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?