Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Anladım tesekkur ederım bende cmrt yada pazar olsun ıstıyorum malum iş yuzunden sıkıntı oluyo inşallah oyle olur yanımda kımsede yok esımle gıdıcez birine ihtiyac duyarmıyım acaba opu gunu
Yok kimseye gerek olmuyo esini bile islem olurken almiyolar zaten islem bitip kendine gelince dinleniyosun snr cikiyosunuz ben mesela narkozdan uyaninca aglamistim benim oyle bi sorunum var aglamak :)

Kizlar bugun kontrolum vardi igneleri kestik 00.00da catlama ignesi vurulcam..cuma kismetse insallah opu var..simdlik 12 civari yumurta var..rabbim hepimize hayrlisni versin..

Dcu cnm nerdesin, nasılsın merak ettim umarım herşey yolundadır
Geldim cnm yogun bi gundu giremem buraya:)buarda benm adetlermde duzensizlesmisti 35 36 gubde bir olmaya baslamstm histeroskopiden sonra duzeldi..zaten o adetlwde twdavi basladi

Selam kizlar
Tedavilere baslayanlara Allah yardimci olur insallah dualarim sizinle, bu ay sonuna dogru tahlillerle baslayacagim umarim ve ilk is rapor cikartmaya caliscam, kizlar bide opu ne demek affiniza siginarak, hepimiz icin hayirlisi

Selam kizlar
Tedavilere baslayanlara Allah yardimci olur insallah dualarim sizinle, bu ay sonuna dogru tahlillerle baslayacagim umarim ve ilk is rapor cikartmaya caliscam, kizlar bide opu ne demek affiniza siginarak, hepimiz icin hayirlisi
Amin cnm cok saol hepimizin yuzu gulecek hayrlisi ile insallah..opu yumurta toplama islemi canim

Amin cnm cok saol hepimizin yuzu gulecek hayrlisi ile insallah..opu yumurta toplama islemi canim
Saol canim, artik tup bebege baslanmasi gerektigi soylendi ama baslayamadik, artik agustos sonunda tahlillerle baslayip gerisi gelir insallah, bebislerimiz gelsin gariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…