- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Yarın aksam 21 gibi olursan igne, cumartesi ögleden önce 9 gibi falan toplarlar. Öglen çıkarsın bile hastaneden. Avrupada genelde hep böyle ögleden önce bitirirler.Evet pekı mesela yarın catlatma ıgnesı olsam toplama cumartsı mı olur kı
Yok kimseye gerek olmuyo esini bile islem olurken almiyolar zaten islem bitip kendine gelince dinleniyosun snr cikiyosunuz ben mesela narkozdan uyaninca aglamistim benim oyle bi sorunum var aglamak :)Anladım tesekkur ederım bende cmrt yada pazar olsun ıstıyorum malum iş yuzunden sıkıntı oluyo inşallah oyle olur yanımda kımsede yok esımle gıdıcezbirine ihtiyac duyarmıyım acaba opu gunu
Bitane gorunuyo amaPardon benim msjlar hep 2 defa gidiyo
Sonuc noldu cnm aldınız mı?hic sorma benimki da cok sıkılıyo genetik testin sonucunu beklemek ve sonrasını beklemek zorrr
Yok bir hafta snr beklemedeyim sigarada canimi sikiyo birakamiyom birakmam gerek off offSonuc noldu cnm aldınız mı?
Beklemek, beklemek zaten hepimiz aynı şeyi yapıyoruz beklemekYok bir hafta snr beklemedeyim sigarada canimi sikiyo birakamiyom birakmam gerek off off
Aynen canim ya 5 sene hic bsy yapmadan bekledim zaman cabuk gecti ama ilk tup bebekten snr simdiki sanki zmn gecmiyoBeklemek, beklemek zaten hepimiz aynı şeyi yapıyoruz beklemeksonu hayırlı olsunda bekleyelim ya rabbi diyerek.
Kac defa denediniz?Aynen canim ya 5 sene hic bsy yapmadan bekledim zaman cabuk gecti ama ilk tup bebekten snr simdiki sanki zmn gecmiyo
Nisanda bir defa denedik tuttu ama kalp atisi alamadik 3 ay ara verdik agustos sonu insallah ikincisiKac defa denediniz?
İnşallah bu sefer olur, herkesin olur burda.Nisanda bir defa denedik tuttu ama kalp atisi alamadik 3 ay ara verdik agustos sonu insallah ikincisi
Insallah canim bu duygu bambaska cocuk gordugumde icim gidiyo ama allahim bizlerede nasip edeceİnşallah bu sefer olur, herkesin olur burda.
Geldim cnm yogun bi gundu giremem buraya:)buarda benm adetlermde duzensizlesmisti 35 36 gubde bir olmaya baslamstm histeroskopiden sonra duzeldi..zaten o adetlwde twdavi basladiDcu cnm nerdesin, nasılsın merak ettimumarım herşey yolundadır
Amin cnm cok saol hepimizin yuzu gulecek hayrlisi ile insallah..opu yumurta toplama islemi canimSelam kizlar
Tedavilere baslayanlara Allah yardimci olur insallah dualarim sizinle, bu ay sonuna dogru tahlillerle baslayacagim umarim ve ilk is rapor cikartmaya caliscam, kizlar bide opu ne demek affiniza siginarak, hepimiz icin hayirlisi
Saol canim, artik tup bebege baslanmasi gerektigi soylendi ama baslayamadik, artik agustos sonunda tahlillerle baslayip gerisi gelir insallah, bebislerimiz gelsin gariiiiAmin cnm cok saol hepimizin yuzu gulecek hayrlisi ile insallah..opu yumurta toplama islemi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?