- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Ayyy insallah insallahCanım hayirlisi ile pozitif sonuclanir inşallah
Ayy hala inanamıyorum bebisler benimle suanHem artık onlar yumoş değil annesi bebiş bebiş :)
Ya Rabbi bugun ve bundan sonra sonuc veren butun anne adaylarina hayirli pozitifler nasip et insallahPozitif olnca pek ynls olmuyo cnm ınsallh iyi cikcak kan sonucun bn de bugun kan vrcm ayağım gtmiyo idrar negatif ckti dun
Bende senin gibi düşünüyorum canim ki.seye soylemedim tüp bebek yapyirdigimizi oluncada normal yollardan oldu diyecem dun rapor aldim dr. Dan müdür aradi hayirdir gecmis olsun dedi bende kist aldiracam o yuzden dedim is yerine bile soylemedimBen solemedim solemicemde insanlarla ugrasamicam gayri zaten uzaktaym gormuyolar beni kendilgnden oldu dicem hatta kendmi tutablrsem kalp atsni duydktan sora solicez ailelermize
Canını sıkma canim ben senin pozitif olacağına inanıyorum allahtan hayirlisiPozitif olnca pek ynls olmuyo cnm ınsallh iyi cikcak kan sonucun bn de bugun kan vrcm ayağım gtmiyo idrar negatif ckti dun
Ayyy gerçekten mii ağzın bal yesin:):)gdym kan vermeye offffffCanını sıkma canim ben senin pozitif olacağına inanıyorum allahtan hayirlisi
Canim suan yasin ve meryem suresi okudum isminle dua ettim sana bende inanihorum pozitif alacaksin insallahAyyy gerçekten mii ağzın bal yesin:):)gdym kan vermeye offffff
Ne güzelsiniz kızlar ya müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olur derler inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder. Sizlerin sayesinde bizlerede nasip eder. Bende hepinize dua ediyorum Rabbim neolur kabul eyle. Doldur kucaklarımızı inşallah yarınki transferimde hayırlısıyla sonuçlanır.Canim suan yasin ve meryem suresi okudum isminle dua ettim sana bende inanihorum pozitif alacaksin insallah
Ay çok duygulandım sağolasın adim ceren ama olsun Allah kabul eder insallah:)Canim suan yasin ve meryem suresi okudum isminle dua ettim sana bende inanihorum pozitif alacaksin insallah
Listeyi ben ekliyim dedim eklenen hamilelerde var gerçi yeni yeni :)Rumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403 (Gülay ).......19 Eylül ............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. .........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül .............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Olsun bende ceren diye degistirdim bileAyy
Ay çok duygulandım sağolasın adim ceren ama olsun Allah kabul eder insallah:)
Verdm bakalm yarın ogrencm hayrlisi olsun hmsire de bi yerin agriyo mu dedi Hayır dedimOlsun bende ceren diye degistirdim bile
Canim kacinci gunun bugunVerdm bakalm yarın ogrencm hayrlisi olsun hmsire de bi yerin agriyo mu dedi Hayır dedim
Hayırlı olsun hayatımVerdm bakalm yarın ogrencm hayrlisi olsun hmsire de bi yerin agriyo mu dedi Hayır dedim
Canim kendimi de ekleyip duzenledim ama daha baska listede ekli yeni üye var mi bilemedimListeyi ben ekliyim dedim eklenen hamilelerde var gerçi yeni yeni :)
Bugun 9.gün aslnda kan testi yârindi ama yarn 8den 5e kadr okuldym 2 gndr raporluydum. yarn da izin almym dedm bugn yptrdmCanim kacinci gunun bugun
İnsallah cnm hepimiz icinHayırlı olsun hayatım
Hayrli olsun canim pozitifburda daha da belli Eki Görüntüle 1641970
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?