Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ben solemedim solemicemde insanlarla ugrasamicam gayri zaten uzaktaym gormuyolar beni kendilgnden oldu dicem hatta kendmi tutablrsem kalp atsni duydktan sora solicez ailelermize
Bende senin gibi düşünüyorum canim ki.seye soylemedim tüp bebek yapyirdigimizi oluncada normal yollardan oldu diyecem dun rapor aldim dr. Dan müdür aradi hayirdir gecmis olsun dedi bende kist aldiracam o yuzden dedim is yerine bile soylemedim

Canim suan yasin ve meryem suresi okudum isminle dua ettim sana bende inanihorum pozitif alacaksin insallah
Ne güzelsiniz kızlar ya müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olur derler inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder. Sizlerin sayesinde bizlerede nasip eder. Bende hepinize dua ediyorum Rabbim neolur kabul eyle. Doldur kucaklarımızı inşallah yarınki transferimde hayırlısıyla sonuçlanır.

Listeyi ben ekliyim dedim eklenen hamilelerde var gerçi yeni yeni :)

Kızlar rüyamda idrar testi yaptım pozitif çıktı sabah o gazla yaptım negatif

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403 (Gülay ).......19 Eylül ............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. .........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül .............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…