Tebrikler canım mis gibi pozitif darısı bizeburda daha da belli Eki Görüntüle 1641970
9.gun de erken canim dusuk cikarsada sakin moralini bozma 11.gun tekrr et 15 ve 17.gunde yapBugun 9.gün aslnda kan testi yârindi ama yarn 8den 5e kadr okuldym 2 gndr raporluydum. yarn da izin almym dedm bugn yptrdm
Evet cnm en azndan 5i geçse o Bile umut olck bana 5.gun embryosu bnm zatn test gunum yârindi9.gun de erken canim dusuk cikarsada sakin moralini bozma 11.gun tekrr et 15 ve 17.gunde yap
Bn deeeeeeeeeeeBu listenin ilk negatifi benden gelecek gibi hissediyorum nedense
Cnm sen ypiyo misn her gün test.bn bugün almdm idrar testi yine moralim bozulcktiBu listenin ilk negatifi benden gelecek gibi hissediyorum nedense
Sonuca kavuşunca insan ona da alışıyor bu güne kadar hep olumsuz olduğu için ama bu bilinmezlik çok yıpratıyor bence bulup kaybettiğimde bile metanetli olmaya çalıştım eğer olmazsa yine öyle yapacağım her seferinde daha güçlü oluyor insan malum öldürmedikçe güçlendiriyorBn deeeeeeeeeee
Yok kuzum bende bugün yapmadım var evde ama yapmayacağım geçen defa 8.gün çıkmıştı yarın 8.günüm belki yarın denerim ama hiç umudum yokCnm sen ypiyo misn her gün test.bn bugün almdm idrar testi yine moralim bozulckti
Tahmin edebiliyorum kendimden biliyorum çünkü ben bide hassas olan testlerden alıyordum digerlerine göre daha pahalı olanlarda ama sonuç tırttttValla ettim tatlım. Tüp bebek tedavisi kadar da idrar testlerine verdim :)
Evet bn de güçlendigimi hssediyrm eskiye göre nrde ameliyt olurm naparim yoksa bi daha mj tüp bebek kış da geliyo bursaya gt gel okul da açıldı nolck bakalm hayat neler göstercek Allah daha kotusunu göstermesin canm cok sukur yine bu tedavileri yaptirabiliyrzSonuca kavuşunca insan ona da alışıyor bu güne kadar hep olumsuz olduğu için ama bu bilinmezlik çok yıpratıyor bence bulup kaybettiğimde bile metanetli olmaya çalıştım eğer olmazsa yine öyle yapacağım her seferinde daha güçlü oluyor insan malum öldürmedikçe güçlendiriyor
Öyle çok şükür insan bazen mantığını kaybediyor ama bi şekilde uyum sağlayıp kabulleniyorsun olayı öyle olmak zorunda zatenEvet bn de güçlendigimi hssediyrm eskiye göre nrde ameliyt olurm naparim yoksa bi daha mj tüp bebek kış da geliyo bursaya gt gel okul da açıldı nolck bakalm hayat neler göstercek Allah daha kotusunu göstermesin canm cok sukur yine bu tedavileri yaptirabiliyrz
Ayyy yaa allah hayırlara çıkarsın rüya degil hayırlısıyla gerçekde olur inşallah :) bende çok gördüm zamanında gerçi halada görüyorum çünkü akıl fikir hep aynı konuda oldugu için bilinç altı yani dervişin fikri ne ise zikride o olur misali ayy okadar güzel oluyorki rüyası bile beni benden alıyor o gün o heycanla mutlulukla bitiriyorum günüBn gece rüya gördüm ama 6 yasnda di oğlum sarışın mavi gözlü ve cok gobekliydi sarıldik uyuduk.hp bebk gordm ilk defa büyüklük halini gordum:):)bol rüyali geceler rüyada emzirmek çok guzl bu arada herks görsün ınsaalh çok zevkliydi:)sadece ruyalarda:)
Evet çok çaresiz kaliyorumm bazen ama sonuçta başa ne gelirse gelsin cekiliyo 2.ameliyattan önce kafayı yicek gbi oldum 20 cm sezeryan kesigi bi gram acı çekmedim Allah yrdm etti yine eder insallahÖyle çok şükür insan bazen mantığını kaybediyor ama bi şekilde uyum sağlayıp kabulleniyorsun olayı öyle olmak zorunda zaten
Evet böyle yüzlerini de çok net goruyorm grck gbj oluyoAyyy yaa allah hayırlara çıkarsın rüya degil hayırlısıyla gerçekde olur inşallah :) bende çok gördüm zamanında gerçi halada görüyorum çünkü akıl fikir hep aynı konuda oldugu için bilinç altı yani dervişin fikri ne ise zikride o olur misali ayy okadar güzel oluyorki rüyası bile beni benden alıyor o gün o heycanla mutlulukla bitiriyorum günü
rabbim içinde bulundugun durumdan bi an önce hayırlısıyla kurtarsın seni bizi hepimizi herşey bi yana gerçekten zor bi durum bol sıkıntı bol stres üstüne bide bu eklenince çekilmez bi hal alıyor insanlar anlamıyor halini yada anlamak istemiyorum sanki senin sucunmuş gibi sanki eksiklik bizdeymiş gibi yok şöyle yok böyle yaa kimse demiyor allahtan geldi allah isterse olur allah isterse sorun varsa çözülür demiyor kendi derdin yetmezmiş gibi saçma sapan şeyler işte allah yardımcımız olsunBirde üstüne esim tek erkek cocuk olunca hep birlikte yanıyoruz
rabbim halimizi gören ve bilen bizlere merhamet eder bizide seçmez inşallahEvet böyle yüzlerini de çok net goruyorm grck gbj oluyo
Geçmiş olsun canım. Umarım yaşadıklarını bir daha yaşamaz ve hayırlısı ile bebeğine kavuşursunAaa Polip unutmuşum son ameliyati hm acik ameliyt miyom hm de histeroskopi yle Polip de aldrdm ikisi aynı anda oldu.3unde de karindan mj oldun bnm de 2 kere kesildi çok korkuyrm daha fazla kesilmk ten. Bu konuda da sadece sen anlarsın bni
Rabbim şuan yaşadığın sıkıntılara da aynı ameliyatındaki gibi yardım etsin inşallah ben inanıyorum bir gün olacak Allahın izniyleEvet çok çaresiz kaliyorumm bazen ama sonuçta başa ne gelirse gelsin cekiliyo 2.ameliyattan önce kafayı yicek gbi oldum 20 cm sezeryan kesigi bi gram acı çekmedim Allah yrdm etti yine eder insallah
İnsallah cnm bi daha yaşamadan doğurmak nasip olur ama hazrlikliyim ozele para dayandiramiyrz artık uludağ uniden randevu aldm bi daha ameliyt olursa orda olcm tup bebeğe de oraya gdrm blkiGeçmiş olsun canım. Umarım yaşadıklarını bir daha yaşamaz ve hayırlısı ile bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?