Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Sonuca kavuşunca insan ona da alışıyor bu güne kadar hep olumsuz olduğu için ama bu bilinmezlik çok yıpratıyor bence bulup kaybettiğimde bile metanetli olmaya çalıştım eğer olmazsa yine öyle yapacağım her seferinde daha güçlü oluyor insan malum öldürmedikçe güçlendiriyor

Evet bn de güçlendigimi hssediyrm eskiye göre nrde ameliyt olurm naparim yoksa bi daha mj tüp bebek kış da geliyo bursaya gt gel okul da açıldı nolck bakalm hayat neler göstercek Allah daha kotusunu göstermesin canm cok sukur yine bu tedavileri yaptirabiliyrz

Öyle çok şükür insan bazen mantığını kaybediyor ama bi şekilde uyum sağlayıp kabulleniyorsun olayı öyle olmak zorunda zaten

Ayyy yaa allah hayırlara çıkarsın rüya degil hayırlısıyla gerçekde olur inşallah :) bende çok gördüm zamanında gerçi halada görüyorum çünkü akıl fikir hep aynı konuda oldugu için bilinç altı yani dervişin fikri ne ise zikride o olur misali ayy okadar güzel oluyorki rüyası bile beni benden alıyor o gün o heycanla mutlulukla bitiriyorum günü

Öyle çok şükür insan bazen mantığını kaybediyor ama bi şekilde uyum sağlayıp kabulleniyorsun olayı öyle olmak zorunda zaten
Evet çok çaresiz kaliyorumm bazen ama sonuçta başa ne gelirse gelsin cekiliyo 2.ameliyattan önce kafayı yicek gbi oldum 20 cm sezeryan kesigi bi gram acı çekmedim Allah yrdm etti yine eder insallah

Evet böyle yüzlerini de çok net goruyorm grck gbj oluyo

Birde üstüne esim tek erkek cocuk olunca hep birlikte yanıyoruz
rabbim içinde bulundugun durumdan bi an önce hayırlısıyla kurtarsın seni bizi hepimizi herşey bi yana gerçekten zor bi durum bol sıkıntı bol stres üstüne bide bu eklenince çekilmez bi hal alıyor insanlar anlamıyor halini yada anlamak istemiyorum sanki senin sucunmuş gibi sanki eksiklik bizdeymiş gibi yok şöyle yok böyle yaa kimse demiyor allahtan geldi allah isterse olur allah isterse sorun varsa çözülür demiyor kendi derdin yetmezmiş gibi saçma sapan şeyler işte allah yardımcımız olsun

Aaa Polip unutmuşum son ameliyati hm acik ameliyt miyom hm de histeroskopi yle Polip de aldrdm ikisi aynı anda oldu.3unde de karindan mj oldun bnm de 2 kere kesildi çok korkuyrm daha fazla kesilmk ten. Bu konuda da sadece sen anlarsın bni
Geçmiş olsun canım. Umarım yaşadıklarını bir daha yaşamaz ve hayırlısı ile bebeğine kavuşursun

Kızlar bol bol dua edelim internetten araştırın eger bilmeyen varsa tabi HZ. yunus peygamberin balıgın karnındayken ettigi duayı bulun ve bol bol okuyun peygamber efendimiz(SAV) zamanında ashabına size bi dua söyleyeyimmi diyor eger bu duayı dualarınızın başında okursanız allah dualarınızı geri çevirmez diyor işte o dua HZ.yunusun duasıdır ve size bi tavsiyem daha var yapıp yapmamak size kalmış tabiki :) dualarınızın başında ve duanızın sonunda bol bol selavat getirin çünkü allah iki selavat arasındaki duayı geri çevirmezmiş ve kzılar aslında kabul olmadık dua olmazmış ama rabbim kimini bu dünyada verirmiş kiminide öte dünyaya bırakırmış eger sevmedigi bi kulu rabbime dua ederse onun istedigini hemen verin dermiş ama eger sevdigi bir kulda dua ederse onun duasını geciktirirmiş ki o kulunun yalvarıp yakarması döktügü göz yaşı hoşuna gidermiş rabbimin sevdigi kullarından oluruz inşallah eger bilenleriniz varsa biliyordur zaten :) HZ. zekeriya peygamberin çocugu olmuyormuş o öyle bi dua etmişki allah ona o yaşlı halinde üstelik karısının doguma elverişli olmamasına ragmen ona HZ. yakubu vermiş dileyen enbiya suresi 89 ve 90 ayetlerini okuyabilir yani kafamdan uydurmuyorum asla burda yazıyorum çünkü birbirimize destek olması için bekli bu duaların birimizden birine bi faydası olur diye ve ben öğrendigim duydugum her yeni şeyi benim gibi bu durumu çeken bütün arkadaşlarımla elimden geldigince paylaşacagım umarım rahatsız etmem sizleri şimdiden affınıza sıgınıyorum ve allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum :)

Evet çok çaresiz kaliyorumm bazen ama sonuçta başa ne gelirse gelsin cekiliyo 2.ameliyattan önce kafayı yicek gbi oldum 20 cm sezeryan kesigi bi gram acı çekmedim Allah yrdm etti yine eder insallah
Rabbim şuan yaşadığın sıkıntılara da aynı ameliyatındaki gibi yardım etsin inşallah ben inanıyorum bir gün olacak Allahın izniyle

Geçmiş olsun canım. Umarım yaşadıklarını bir daha yaşamaz ve hayırlısı ile bebeğine kavuşursun
İnsallah cnm bi daha yaşamadan doğurmak nasip olur ama hazrlikliyim ozele para dayandiramiyrz artık uludağ uniden randevu aldm bi daha ameliyt olursa orda olcm tup bebeğe de oraya gdrm blki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…