Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benim görümcem benden bir ay önce evlendi hemen hamile kaldı. Devamını siz düşünün :)
Canim aynı şeyi bendr yaşadım aramızda bir ay var şimdi onun 1.5 yaşında kızı var önüne gelen siz neden yapiyosunuz diyo sanki elimizde bide dua ediyolarmi allah sizede versin diye en son esime eğer bidaha böyle söylerler gelmem dedim tek başına gidersin oda onları sustur du bide Kayinvalidem birgün herkezin önünde oğlum bebege hasret kaldin dedi cok bozulmustum

benide ekleyin hamiş diye

Rabbim şuan yaşadığın sıkıntılara da aynı ameliyatındaki gibi yardım etsin inşallah ben inanıyorum bir gün olacak Allahın izniyle
Amin canm inşallah cok sağ olun hepiniz iyi ki varsınız sabah anneme anlattm anne bana dua etti arkdslrim diye.tanıyor msnz birbirinizi diyo.tanımış kadar olduk bu desteği gormk çok guzel

kizlar test yapanlar sakin olun test yapip da sonucu negatif cikanlar kan testine kadar bekleyin bende idrar testi yaptim bisey cikmadi hatta kan testi bile yapmak istemedim ama dün mitluluktan uctumne veririse rabbimden herseyin hayirlisi olsun diye hep dua ettim hep kendime hem size birbirimizi tanimiyoruz ama sikintilarimiz ayni bizi bizden kimse anlamaz anlayamazlar herkesi herseyi kafaniza takmayin diyecm ama olmadigini biliyom herseyde dua dua dua ben hep dedim rabbim hayirlisini ver sizde hep hayirlisi isgteyin rabbim goruyo kim nekadr sikinti cekiyor diyo insallh en kisa zamnda herkesin kucagi dolar

Ne affı güzelim ne güzel yazmışsın duadan güzeli mi var. Eline sağlık canım

kayısıçekirdeğini ekledim ama inşallah olmuştur Test yaptıran arkadaşlarıda ekleyelim kimler vardı test günleri transfer günleri neydi hatırlatırsanız eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…