Canim aynı şeyi bendr yaşadım aramızda bir ay var şimdi onun 1.5 yaşında kızı var önüne gelen siz neden yapiyosunuz diyo sanki elimizde bide dua ediyolarmi allah sizede versin diye en son esime eğer bidaha böyle söylerler gelmem dedim tek başına gidersin oda onları sustur du bide Kayinvalidem birgün herkezin önünde oğlum bebege hasret kaldin dedi cok bozulmustumBenim görümcem benden bir ay önce evlendi hemen hamile kaldı. Devamını siz düşünün :)
benide ekleyin hamiş diyeRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403 (Gülay ).......19 Eylül ............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. .........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül .............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10Ekim
Pozitif mi ne demek bal gibi de pozitif :) hadi gözünaydın canım transfer sonrası kaçıncı günündü? Kaç günlük kaç embriyo verilmişti?burda daha da belli Eki Görüntüle 1641970
Amin canm inşallah cok sağ olun hepiniz iyi ki varsınız sabah anneme anlattm anne bana dua etti arkdslrim diye.tanıyor msnz birbirinizi diyo.tanımış kadar olduk bu desteği gormk çok guzelRabbim şuan yaşadığın sıkıntılara da aynı ameliyatındaki gibi yardım etsin inşallah ben inanıyorum bir gün olacak Allahın izniyle
Saol canım aminYa Rabbi bugun ve bundan sonra sonuc veren butun anne adaylarina hayirli pozitifler nasip et insallah
İnş sonucun pozitif çıkar gülümAyyy gerçekten mii ağzın bal yesin:):)gdym kan vermeye offffff
Canım erken henüz tatlım aşılama için gerçekten erken. No problem yes bebiş inşallahKızlar rüyamda idrar testi yaptım pozitif çıktı sabah o gazla yaptım negatif
Yapamadim ben ya kim yapabiliyo ben yapamadim ugrastimbenide ekleyin hamiş diye
Ne affı güzelim ne güzel yazmışsın duadan güzeli mi var. Eline sağlık canımKızlar bol bol dua edelim internetten araştırın eger bilmeyen varsa tabi HZ. yunus peygamberin balıgın karnındayken ettigi duayı bulun ve bol bol okuyun peygamber efendimiz(SAV) zamanında ashabına size bi dua söyleyeyimmi diyor eger bu duayı dualarınızın başında okursanız allah dualarınızı geri çevirmez diyor işte o dua HZ.yunusun duasıdır ve size bi tavsiyem daha var yapıp yapmamak size kalmış tabiki :) dualarınızın başında ve duanızın sonunda bol bol selavat getirin çünkü allah iki selavat arasındaki duayı geri çevirmezmiş ve kzılar aslında kabul olmadık dua olmazmış ama rabbim kimini bu dünyada verirmiş kiminide öte dünyaya bırakırmış eger sevmedigi bi kulu rabbime dua ederse onun istedigini hemen verin dermiş ama eger sevdigi bir kulda dua ederse onun duasını geciktirirmiş ki o kulunun yalvarıp yakarması döktügü göz yaşı hoşuna gidermiş rabbimin sevdigi kullarından oluruz inşallah eger bilenleriniz varsa biliyordur zaten :) HZ. zekeriya peygamberin çocugu olmuyormuş o öyle bi dua etmişki allah ona o yaşlı halinde üstelik karısının doguma elverişli olmamasına ragmen ona HZ. yakubu vermiş dileyen enbiya suresi 89 ve 90 ayetlerini okuyabilir yani kafamdan uydurmuyorum asla burda yazıyorum çünkü birbirimize destek olması için bekli bu duaların birimizden birine bi faydası olur diye ve ben öğrendigim duydugum her yeni şeyi benim gibi bu durumu çeken bütün arkadaşlarımla elimden geldigince paylaşacagım umarım rahatsız etmem sizleri şimdiden affınıza sıgınıyorum ve allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum :)
İnsallah senin de ikizlerin olurİnş sonucun pozitif çıkar gülüm
Çok guzl cnm daha ne olsun artarak devm eder insKizlar 11nci gun 70.39 sevineyim mi deger biraz dusuk mu
Bilemedim ilk defa bogle oluyor aile hekimi dusuk dedi yine kan verdimÇok guzl cnm daha ne olsun artarak devm eder ins
Tabi tabbbiiii sevinnnnnnn sevinnn hayrli olsm vok guzllll onemli olan iki gunde iki kat artmasiKizlar 11nci gun 70.39 sevineyim mi deger biraz dusuk mu
Ben kullanıyorum canım jelikızlar crinone jel kullanan var mı?
ben jeli açınca hepsi dışarı boşalıyo. sizde de var mı böyle bir sorunBen kullanıyorum canım jeli
kayısıçekirdeğini ekledim ama inşallah olmuşturRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403 (Gülay ).......19 Eylül ............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. .........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül .............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?