Hadı hayırlısı canım bende yarın kontrole gıdıcem ınsallah benmde cmrtsı olur opu Amiinn inşallah hepimize hayırlısını versınKizlar bugun kontrolum vardi igneleri kestik 00.00da catlama ignesi vurulcam..cuma kismetse insallah opu var..simdlik 12 civari yumurta var..rabbim hepimize hayrlisni versin..
vallahi çok heycanlıyım 1 buçuk senedir bunu bekliyorum. inşallah herşey kolay olur :)Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Tüp bebek yaptırıyorsan, öncelikle adet oldunda doktora gidiyon adetinin 2. Veya 3. Günü hormon tedavisne baslıyosun. Doktor zaten sana bi plan veriyo hergün göbeginin etrafından igne yapıyosun doktorun verdigi doz da. Bi kaç gün sonra kontrole gidiyon dr yumurtalaın büyümesine bakıyo ve gene igne vuracagın doz u yazıyo. Gene bi kaç gün sonra kontrole gidiyon. Bu süreç herkeste degişiyo igne olma günü 12 ile 14 gün arası yumurtanın büyümesine baglı. Sonra çatlama ignesi vuruyon ve 36 saat sonra yumurtaların narkoz altında toplanıyo 10, 15 dakika falan sürüyo. Hiç fazla agrı olmuyo. O arada eşin sperm veriyo ve yumurta ile spermi labaratuar ortamınd birlestiriyorlar. Esinin spermleri hareketli ise, sperm kendi döllüyo yumurtayı. Eger hareketsiz ve az spermse mikro enjeksiyonla yumurtanın içine koyuyolar. Tabi doktor karar veriyo buna. Sonra zaten söylüyolar 3. Gün labaratuarı tel ile arayıp yumurtanın bölünmesini ögreniyon. 3. Gün veya 5. Gün sana embrioyı transfer ediyolar. Sonra mucize bekleyiş başlıyo.
evet evet iğneler canm. ama fiyatları o kadar değişiklik gösteriyorkiSlm cnm ilaç derken igneleri aldın?
Hadi hayrlisi cnm desene beraber gun sayicaz:)))Hadı hayırlısı canım bende yarın kontrole gıdıcem ınsallah benmde cmrtsı olur opu Amiinn inşallah hepimize hayırlısını versın
Aynen canım cok heyecanlıyım inşallah Allah kimsenin heyecanını bosa cıkarmaz hiçbirimize hayal krıklıgı yasatmasın bi yandan cok heyecanlanyorum biyandanda olmucak dıye korkuyorm olmazsa naparım halımı o yıkıntı halımı de dusunmeden edemıyorum kac parcaya bolunduk ....Hadi hayrlisi cnm desene beraber gun sayicaz:)))
inşallah canım göbüşün bebişinle şişer amiiinnnn... hepimiz emeklerimizin karşışılığını alırız amiiiiinnnn :)Merhaba arkadaşlar benimde ilk denemem haziranda başladık 4 yumurta toplandı 2 tanesi dollendi dondurduk bu ay inşallah bebislerimi alacağım yarın adetin 2 günü hastaneye gideceğim....Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
hayirli olsun tedavin benimde ilk denemem olucak 8 agustosta ignelere baslicaz.senin transferini neden o ay yapmadilar ertelediler merak ettim bir de sende de mi amh dusuklugu var benimki de dusuk maalesefMerhaba arkadaşlar benimde ilk denemem haziranda başladık 4 yumurta toplandı 2 tanesi dollendi dondurduk bu ay inşallah bebislerimi alacağım yarın adetin 2 günü hastaneye gideceğim....Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Olumsuz dusunme lutfen vücudumuza beynimize iyi telkinlerdebulunalim sonuc alicamizi dusunuyorumAynen canım cok heyecanlıyım inşallah Allah kimsenin heyecanını bosa cıkarmaz hiçbirimize hayal krıklıgı yasatmasın bi yandan cok heyecanlanyorum biyandanda olmucak dıye korkuyorm olmazsa naparım halımı o yıkıntı halımı de dusunmeden edemıyorum kac parcaya bolunduk ....
İnşallah caniminşallah canım göbüşün bebişinle şişer amiiinnnn... hepimiz emeklerimizin karşışılığını alırız amiiiiinnnn :)
Opu olduğum zaman bir değerim yüksek çıkmıştı o yüzden transfer olmadı..amh ne demek canım biraz aciklarmisinhayirli olsun tedavin benimde ilk denemem olucak 8 agustosta ignelere baslicaz.senin transferini neden o ay yapmadilar ertelediler merak ettim bir de sende de mi amh dusuklugu var benimki de dusuk maalesef
hemen cvplayamadım üzerinden epey bi zaman geçti,transfer yapıldı ama negatif sonuç aldım maalesefBekledigim tel geldi demissin durumun nasil bi gelisme var mi cnm
Uzuldum canim hayirlisi zamani degilmis demekki insallah bebegine bi dahakine kavusursun kacinci kalite embriyo. Transfer etmislerdi kendini birakma sakinhemen cvplayamadım üzerinden epey bi zaman geçti,transfer yapıldı ama negatif sonuç aldım maalesef
Yumurta rezervini gosteriyor oyle bir test sen iki yumurta diyince seninde mi dusuk acaba diye dusundumOpu olduğum zaman bir değerim yüksek çıkmıştı o yüzden transfer olmadı..amh ne demek canım biraz aciklarmisin
Doktorum yaşına göre yumurta rezervi iyi dedi yaşım 34 bende 5 yumurta oluştu...evet çoğu kişide 20 yakın yumurta oluşurken bende 5 tane bilmiyorumYumurta rezervini gosteriyor oyle bir test sen iki yumurta diyince seninde mi dusuk acaba diye dusundum
İlk denemeydi ve maalesef 1 tane embriyo oluşmuştu, o yuzden şansımın düşük olduğunu tahmin ediyordum,kısmet değilmiş dedim ve bi sonrakinde inşallah,üzülmemek elde değil tabi,umutsuluğa kapılmamaya çalışıyorum,moral cok önemli burda okuduklarımdan çıkardığım sonuç,inşallah herkes istediğine bir an önce kavuşur.Uzuldum canim hayirlisi zamani degilmis demekki insallah bebegine bi dahakine kavusursun kacinci kalite embriyo. Transfer etmislerdi kendini birakma sakin
İnşallah canım işte kimimizde az yumurta kimimizde cok yumurta olusuyo aslında drların dedıgıne gore ıkısıde rıskmıs 1 veya 20 yumurta hayrlısı Rabbım nasıp ettıkten ol dedıkten sonra önemi yok inşallah hepimizin gonlune gore verir Allahım hepimizi muradımıza erdirain cok zor bıdurum bu yasamayan bilemez ...İlk denemeydi ve maalesef 1 tane embriyo oluşmuştu, o yuzden şansımın düşük olduğunu tahmin ediyordum,kısmet değilmiş dedim ve bi sonrakinde inşallah,üzülmemek elde değil tabi,umutsuluğa kapılmamaya çalışıyorum,moral cok önemli burda okuduklarımdan çıkardığım sonuç,inşallah herkes istediğine bir an önce kavuşur.
Aynen katiliyorum yasamayan bilemez Allaha isyan olmasin ama bazilari aksamdan sabaha hamile kaliyolar senin kolay bebegin olmadigini anlayinca da cocuklarini gozume sokan bile oldu durduk yere vatsaptan cocuklarinin fotosunu gonderdi kac defa eltim bana selam sabah yazmadan allah bagislasin dedim gectim Allaha havale ettim Ona siginip moral buluyorumİnşallah canım işte kimimizde az yumurta kimimizde cok yumurta olusuyo aslında drların dedıgıne gore ıkısıde rıskmıs 1 veya 20 yumurta hayrlısı Rabbım nasıp ettıkten ol dedıkten sonra önemi yok inşallah hepimizin gonlune gore verir Allahım hepimizi muradımıza erdirain cok zor bıdurum bu yasamayan bilemez ...
İlk denemeydi ve maalesef 1 tane embriyo oluşmuştu, o yuzden şansımın düşük olduğunu tahmin ediyordum,kısmet değilmiş dedim ve bi sonrakinde inşallah,üzülmemek elde değil tabi,umutsuluğa kapılmamaya çalışıyorum,moral cok önemli burda okuduklarımdan çıkardığım sonuç,inşallah herkes istediğine bir an önce kavuşur.[/QUOTeminim bi dahakine vucudun daha guzel tepkiler vericektir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?