- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
İnşaallah canım inşaaallah....Hosgeldin canm hosgelip burdan hos gideriz insallah
Ediyorum canm herkesede banada hayra ulasalim insBilmiyorum canım ya bugüne kadar iyiydim bugün çöktüm biraz. Bir de ben yüzüstü yatarım genelde. Ama yasak dediler. Hem ondan hem de sivrisineklerden uykumu da düzgün alamıyorum belki ondandır. Dualarını eksik etme lütfen canım
Pazar gunu 12. Gun ama cumartesi yaptrirm heralde seninki cumaydi dimiTest ne zamandı canım senin
İnan ki sabahtan ettigim butun dualarim yasinlerim de hepiniz varsiniz insallah Allah kerimdir kizlarHad bakalm onmzdeki golde senden tum bebissizlere umut olarak gelsinonce bole sora ben gormeyeblrm etiketle benii mutlu habernle
Merhaba bende yeni uyeyim,5. Gun embriyosu demissin benim 3. Gun oldu neden acaba??benm de 5.gün embriyosuydu. 10.gün yaptrdım testimi.. inş. senn de biran önce mutlu haberler verirsn
O hamilelik belirtisi canm benim oglumda oyle.olmuştu.test gunun ne zamanBn herhlde regl oluyrm her an gldi gelck gbj oldm hayrlisi böyle olup da bii trlu gelemez insallah:)
Ins oyledir canm hayirlisiTatlım bence hiç de öyle değil. Hem her idrarın kendi yoğunluğu ve dolasıyla idrardaki hcg yoğunluğu aynı olmaz. Biraz fazla su içersin idrarı daha kısa süre tutarsın o zamanda kanda aynı hcg düzeyine rağmen silik çıkabilir. Sen bize uyma. Üzme lütfen kendini ve bebişleri. Hamile olmasan bu kadar belirgin çıkmaz tatlım. Relax tamam :)
Bazen 3. Gun koyuluyor canm embryoya bagli ne zaman test gununMerhaba bende yeni uyeyim,5. Gun embriyosu demissin benim 3. Gun oldu neden acaba??
hoş geldinselamın aleykum arkadaslarr bende katıldım aranıza :)
Test günüm yarın bi anda geldi ağrılar oldm sandm smdi hc bsy yokO hamilelik belirtisi canm benim oglumda oyle.olmuştu.test gunun ne zaman
ankara canm senkizlar hepimiz nerden yazisiyoruz artik burda hepimiz kardeş gibi olduk hangi illerdeniz
2 ekimmm ve cok vahim durumdayim,tek embiryo olustu ve yerlestirildi sansim baya dusuk galiba cikolara kistide var bende patlamak uzereyimBazen 3. Gun koyuluyor canm embryoya bagli ne zaman test gunun
malatyaankara canm sen
Anacim bacicim ille su jele taktin haaaaa bu agri icindeki aşktanda olablrrrKızlar jel kasık Ağrısı yapıyormu sizde ?
Istkizlar hepimiz nerden yazisiyoruz artik burda hepimiz kardeş gibi olduk hangi illerdeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?