Isminden tahmin ettim hemşo :) diyarbakrda zeki akkum cok iyi dogrumuBen diyarbakirdayim
Hosgeldin canimMerhaba bende yeni uyeyim,5. Gun embriyosu demissin benim 3. Gun oldu neden acaba??
Aleykum selam canim hosgeldin ne asamadasin suanselamın aleykum arkadaslarr bende katıldım aranıza :)
Evet canımcım cuma günü Allahım hayırlara çıkarsınPazar gunu 12. Gun ama cumartesi yaptrirm heralde seninki cumaydi dimi
Bende gayseriiiii :))))kizlar hepimiz nerden yazisiyoruz artik burda hepimiz kardeş gibi olduk hangi illerdeniz
Hosbuldukkk arkadasimHosgeldin canim
O da iyi ama Hakan coksuer superIsminden tahmin ettim hemşo :) diyarbakrda zeki akkum cok iyi dogrumu
Hahahahahhaha :) bu jeli sevmedim ya her kötü şeyi bundan bekliyorum . Ay çok güldüm ya benim karakterim takıntılıAnacim bacicim ille su jele taktin haaaaa bu agri icindeki aşktanda olablrrr
canım bugun doktorla konuşmaya gıttık rahıme felen bakıldı esımın testlere vs. en az 15 yumurta toplarız dedı 2 yükleme yaparız rahat dedı cok sukur bende bısey çıkmadı.adet donemını bekliyoruz başlamak ıcın ıste bugun folık asıt verdı günde 1 kez onu ıcıyorum.Aleykum selam canim hosgeldin ne asamadasin suan
ben aşamami bi nebze gec tim hamileyim darisi diger arkadaşlaraPeki suan kim hangi aşamada acaba ?
Farkndayim jelde jel :) ama bnce kask agrisinn jelle alakasi yoktr yaHahahahahhaha :) bu jeli sevmedim ya her kötü şeyi bundan bekliyorum . Ay çok güldüm ya benim karakterim takıntılı
Bende 3.tüp bebişimi yaptırdım cumada sonuç günüm beklemedeyimPeki suan kim hangi aşamada acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?