- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
cnm doktorunu felen ara hamılemısın noluyorKIzlar ne olur cevap Verinnnnn . Adet gibi kanamam geldiii
Doktoruna ulaşma şansın varmı kuzumKIzlar ne olur cevap Verinnnnn . Adet gibi kanamam geldiii
Ya sen tahll yapmsmydn hatrlamiormkiii heyecan yaptm smdi cokmu geldiKIzlar ne olur cevap Verinnnnn . Adet gibi kanamam geldiii
3.olumsuz denemen mı canım yoksa hepsı tuttuda buda 3.bebek mi :)Bende 3.tüp bebişimi yaptırdım cumada sonuç günüm beklemedeyim
En skci bolm test gnunu bekeleme asamasndsymPeki suan kim hangi aşamada acaba ?
Bizede umut olacak hayırlı haberler alırsın inşallah :)Bende 3.tüp bebişimi yaptırdım cumada sonuç günüm beklemedeyim
telaş yapma kac gunun var teste doktor bana adet oluran dahi kan test yap demişti dua bol bolKIzlar ne olur cevap Verinnnnn . Adet gibi kanamam geldiii
yada hemen acile gittelaş yapma kac gunun var teste doktor bana adet oluran dahi kan test yap demişti dua bol bol
2.tutmuştu düşük oldu canım buda 3.denemem ilk deneme negatifti3.olumsuz denemen mı canım yoksa hepsı tuttuda buda 3.bebek mi :)
İnşallah tatlımmmm hepimiz inşallahBizede umut olacak hayırlı haberler alırsın inşallah :)
Farkndayim jelde jel :) ama bnce kask agrisinn jelle alakasi yoktr ya
Allahın ıznıyle bu sefer olur canım duaya devam bol bol birbirimize inşaallah2.tutmuştu düşük oldu canım buda 3.denemem ilk deneme negatifti
Telaş yapma belki yerlesme kanamasındırKIzlar ne olur cevap Verinnnnn . Adet gibi kanamam geldiii
Yerleşme kanaması olabilir mi tecrübeli kızlar daha iyi bilir . Devam ediyormu kan ? Belki adet değildir ;( Allah ım adet olmasın kimse ...KIzlar ne olur cevap Verinnnnn . Adet gibi kanamam geldiii
Ben diyarbakirdayim canimkizlar hepimiz nerden yazisiyoruz artik burda hepimiz kardeş gibi olduk hangi illerdeniz
Öyle kuzum öyle yer gök dua Rabbim görüyor biliyorAllahın ıznıyle bu sefer olur canım duaya devam bol bol birbirimize inşaallah
Ayy bende adanaliyimBende adanadan katılıyorum :)
hangi doktora gidiyosunuz canm ankaradamısınÖyle kuzum öyle yer gök dua Rabbim görüyor biliyor
Ayy bende hakan hocaya muayene oluyorum.O da iyi ama Hakan coksuer super
Yok kayserideyim memorial da yaptırdım 3 denememide donmuşlarla oldu ve tükettik bakalım artık :)))hangi doktora gidiyosunuz canm ankaradamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?