- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canim ne zaman transfer ysptirdinBen diyarbakirdayim
Da transferim olducnm doktorunu felen ara hamılemısın noluyor
Oyle dusunme lutfen Rabbim.isterse hersey olur tek de tutar sikma canini bisey kalmamis test gununu hayirli haberler ver canm2 ekimmm ve cok vahim durumdayim,tek embiryo olustu ve yerlestirildi sansim baya dusuk galiba cikolara kistide var bende patlamak uzereyim
Hayirdir ins canim hastaneye git hemenKIzlar ne olur cevap Verinnnnn . Adet gibi kanamam geldiii
Ben dün transfer oldum 10 ekim de test günümPeki suan kim hangi aşamada acaba ?
Hemsireyi aradim . Tutunma kanaması olabilir ilaçlarını birakma dedi yaa. Ne tutunması bu 11.gundeyim yaDoktoruna ulaşma şansın varmı kuzum
Nerde tedavi oluyorsunAyy bende adanaliyim
Kanama derken.leke gibimiHemsireyi aradim . Tutunma kanaması olabilir ilaçlarını birakma dedi yaa. Ne tutunması bu 11.gundeyim ya
Bildiğin kanama gibi kuzum yaa . Cuma test günüm yarın tahlil yaptiricamYa sen tahll yapmsmydn hatrlamiormkiii heyecan yaptm smdi cokmu geldi
Teste 3 günüm var daha . Yarin test yaptiricam çok kötü oldum ya. Nasıl bir şok bu yaatelaş yapma kac gunun var teste doktor bana adet oluran dahi kan test yap demişti dua bol bol
Bize bi pruloton igne yazmisti kanama olursa diye onu yaptirin.demisti.size vermedimiBildiğin kanama gibi kuzum yaa . Cuma test günüm yarın tahlil yaptiricam
Diyarbakirdayim canim o yuzden diyarbakirda hakan coksuer hocayaNerde tedavi oluyorsun
Bilmem kiyada hemen acile git
Camasirim bildigin kana bulanmışKanama derken.leke gibimi
17 eylul canimCanim ne zaman transfer ysptirdin
Hayir yA vermediBize bi pruloton igne yazmisti kanama olursa diye onu yaptirin.demisti.size vermedimi
Hayatım acile git hemen neden yarını bekliyorsun !!!Camasirim bildigin kana bulanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?