- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Olur mu ama 11.gundeyim benTelaş yapma belki yerlesme kanamasındır
Ciddi mi aaaAyy bende hakan hocaya muayene oluyorum.
Bilmiyorum ki yaHayatım acile git hemen neden yarını bekliyorsun !!!
Ne zaman yerlestigini bilemeyiz. Bence hemşire yi dinle ve kanamanı takip et. Test icin doktora sor. Yerlesme kanamasıysa cıkmayabilir.Olur mu ama 11.gundeyim ben
Genelde evet ama farklı yerlerde olabiliyor açıkçası rahim dısında nereye yerlesirse dıs gebelik sayılıyor. Ben gecirdim cok zordu.Kızlar birşey sormak istiyorum dış gebelik sadece tüplerde mi oluşur acaba
canim benimde test ten once yani transferden 5 6 gununcu gibi hafif kan geldi bende tamam dedim adetimde yakin adet olacam sanirim dedim ama yerlesmeymis sanirim insallh seninde oyle olurTeste 3 günüm var daha . Yarin test yaptiricam çok kötü oldum ya. Nasıl bir şok bu yaa
acile gidermsn yaaa nolr :/Olur mu ama 11.gundeyim ben
Insallah sirine82 olumlu olumsuz buraya yazica.mmmOyle dusunme lutfen Rabbim.isterse hersey olur tek de tutar sikma canini bisey kalmamis test gununu hayirli haberler ver canm
Rahat edemedim tekrar aradim canım ya . Acile gideyim mi dedim hayir gitmeyin gerek yok dedi. Tutunma kanaması icin gec degilmi benim 11 .günüm dedim . Hayir canım transferden sonra hemen tutunacak diye birsey yok dedi . Ama ben ikna olmadımNe zaman yerlestigini bilemeyiz. Bence hemşire yi dinle ve kanamanı takip et. Test icin doktora sor. Yerlesme kanamasıysa cıkmayabilir.
Bi gidip kan versen canım 11.günde de çıkar artık sonuçHemsireyi aradim . Tutunma kanaması olabilir ilaçlarını birakma dedi yaa. Ne tutunması bu 11.gundeyim ya
İnşallah canim ya . Benim ki kanama gibi olunca telaş yaptım. Sancilaniyorumdacanim benimde test ten once yani transferden 5 6 gununcu gibi hafif kan geldi bende tamam dedim adetimde yakin adet olacam sanirim dedim ama yerlesmeymis sanirim insallh seninde oyle olur
Esimde pek istekli değil canim yaa . Sabahi neklesem cok gecikmem degil mi. Sabah hemen gideyimacile gidermsn yaaa nolr :/
İkna olmamissin iste canim.zaten ikna olma bence bi acile git yerlesme kanamasi az oluyo yani surekli kan gelmez bi kan geldi durduysa sikinti yok ama yinede ben olsam giderdim bi serum takrlar bi igne yaparlar kanamayi durdurmak icin nebiliim gitmezsende ayaklarinn altina yastikar koy yat canmRahat edemedim tekrar aradim canım ya . Acile gideyim mi dedim hayir gitmeyin gerek yok dedi. Tutunma kanaması icin gec degilmi benim 11 .günüm dedim . Hayir canım transferden sonra hemen tutunacak diye birsey yok dedi . Ama ben ikna olmadım
Kuzu sabah gideyim diyorum geç olmaz demiBi gidip kan versen canım 11.günde de çıkar artık sonuç
İnşallah olmaz canımcım ya imkanın varsa şimdi git bence ama bilemedim ki beynim durdu offf devam ediyormuKuzu sabah gideyim diyorum geç olmaz demi
Kafam karisti canim yaa . Esimde hemsire gitmene gerek yok diyince agirdan aliyorİkna olmamissin iste canim.zaten ikna olma bence bi acile git yerlesme kanamasi az oluyo yani surekli kan gelmez bi kan geldi durduysa sikinti yok ama yinede ben olsam giderdim bi serum takrlar bi igne yaparlar kanamayi durdurmak icin nebiliim gitmezsende ayaklarinn altina yastikar koy yat canm
Suan adet olduğunu hissediyormusun?Rahat edemedim tekrar aradim canım ya . Acile gideyim mi dedim hayir gitmeyin gerek yok dedi. Tutunma kanaması icin gec degilmi benim 11 .günüm dedim . Hayir canım transferden sonra hemen tutunacak diye birsey yok dedi . Ama ben ikna olmadım
İnşallah canim ya . Benim ki kanama gibi olunca telaş yaptım. Sancilaniyorumda
Canim ilk gazli bez koymuştum hafif pembelik vardı. Simdi yok gibi . Uzandım ayaklarimin altina yadtik koydumİnşallah olmaz canımcım ya imkanın varsa şimdi git bence ama bilemedim ki beynim durdu offf devam ediyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?