Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ne zaman yerlestigini bilemeyiz. Bence hemşire yi dinle ve kanamanı takip et. Test icin doktora sor. Yerlesme kanamasıysa cıkmayabilir.
Rahat edemedim tekrar aradim canım ya . Acile gideyim mi dedim hayir gitmeyin gerek yok dedi. Tutunma kanaması icin gec degilmi benim 11 .günüm dedim . Hayir canım transferden sonra hemen tutunacak diye birsey yok dedi . Ama ben ikna olmadım

canim benimde test ten once yani transferden 5 6 gununcu gibi hafif kan geldi bende tamam dedim adetimde yakin adet olacam sanirim dedim ama yerlesmeymis sanirim insallh seninde oyle olur
İnşallah canim ya . Benim ki kanama gibi olunca telaş yaptım. Sancilaniyorumda

İkna olmamissin iste canim.zaten ikna olma bence bi acile git yerlesme kanamasi az oluyo yani surekli kan gelmez bi kan geldi durduysa sikinti yok ama yinede ben olsam giderdim bi serum takrlar bi igne yaparlar kanamayi durdurmak icin nebiliim gitmezsende ayaklarinn altina yastikar koy yat canm

Kafam karisti canim yaa . Esimde hemsire gitmene gerek yok diyince agirdan aliyor

İnşallah canim ya . Benim ki kanama gibi olunca telaş yaptım. Sancilaniyorumda

Cnm tutunma kanaması çok yoğun adet gibi olan birşey değil diye biliyorum. Doktor sana progestan iğne vermişmiydi.? Acile gidip durumu anlatınca en fazla yine progestan iğne yapıyorlar diye okumuştum başka topicten. Gitsen acile iyi olur test te yaptırırsın ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…