- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Ya bilmiyorum ki durdu gibi . Adet sancısı gibi bilemedimki sağlıklı düşünemiyorumSuan adet olduğunu hissediyormusun?
Oyle bir igne vermedi canım.. ya acildede bilmeden yanlış, birseyler uaparlar diye korkuyorumCnm tutunma kanaması çok yoğun adet gibi olan birşey değil diye biliyorum. Doktor sana progestan iğne vermişmiydi.? Acile gidip durumu anlatınca en fazla yine progestan iğne yapıyorlar diye okumuştum başka topicten. Gitsen acile iyi olur test te yaptırırsın ama sen bilirsin
Bi gitsen anlatsan drmu knda ver degerine bakin drm nedir insalah iyiye isarettir bu kanamaOyle bir igne vermedi canım.. ya acildede bilmeden yanlış, birseyler uaparlar diye korkuyorum
En güzeli uzan ve ayaklarını yüksek tut. Belki kuzun sana tutunuyordur. Güzel düşün güzel olsun :)Ya bilmiyorum ki durdu gibi . Adet sancısı gibi bilemedimki sağlıklı düşünemiyorum
Konuştum kuzumla kusura bakma bebeğim uzdum seni dedim . Ordasin degil mi birakip gitmedin demi kuzum dedim. Hani kafam karisikti bazen hisdizlikboluyordu da seni isteyip istemedigimden emin degildim ya . Seni ne kadar istediğimi bana ispatlamak istedin degil,mi bebeğim dedim. Abin gibi beni korkuttun dedim . Kusura bakma ne olur uzdum seni ama inan çok korktum dedim. Cok korktum annemmm cokkk . Bir an evvel gelde yüzüne doya doya bakayim bebegimmm . Kokunu icime cekeyim . Gozgize bakisirken em beni kuzummm dedim onaEn güzeli uzan ve ayaklarını yüksek tut. Belki kuzun sana tutunuyordur. Güzel düşün güzel olsun :)
İnşallah devam etmez yerleşme kanamasıdır inşallah kuzum yaa ;(Canim ilk gazli bez koymuştum hafif pembelik vardı. Simdi yok gibi . Uzandım ayaklarimin altina yadtik koydum
İnşallah canım inşallah oyledir . Hepinizden Allah razı olsun . Hepimiz tez zamanda kavusalim,bebeklerimize inşallahİnşallah devam etmez yerleşme kanamasıdır inşallah kuzum yaa ;(
Harikasın sen ya. Ve muhteşem bir anne adayı :)Konuştum kuzumla kusura bakma bebeğim uzdum seni dedim . Ordasin degil mi birakip gitmedin demi kuzum dedim. Hani kafam karisikti bazen hisdizlikboluyordu da seni isteyip istemedigimden emin degildim ya . Seni ne kadar istediğimi bana ispatlamak istedin degil,mi bebeğim dedim. Abin gibi beni korkuttun dedim . Kusura bakma ne olur uzdum seni ama inan çok korktum dedim. Cok korktum annemmm cokkk . Bir an evvel gelde yüzüne doya doya bakayim bebegimmm . Kokunu icime cekeyim . Gozgize bakisirken em beni kuzummm dedim ona
Amin canım benim korkuttu bizi minik :)) tutsun doğsun da poposunu ısır bizim yerimize inşallahİnşallah canım inşallah oyledir . Hepinizden Allah razı olsun . Hepimiz tez zamanda kavusalim,bebeklerimize inşallah
Canim benim hepimiz harikayiz . Sen guzel düşün diyince ellerim karnima gitti. Bunlar döküldü dilimden sizinle paylaştım. Hic onunla konusmamistimHarikasın sen ya. Ve muhteşem bir anne adayı :)
Canlarim benim harikasiniz . Hepinizin yerine isiricamAmin canım benim korkuttu bizi minik :)) tutsun doğsun da poposunu ısır bizim yerimize inşallah
ne kadarlık canım ? rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallahCanim benim hepimiz harikayiz . Sen guzel düşün diyince ellerim karnima gitti. Bunlar döküldü dilimden sizinle paylaştım. Hic onunla konusmamistim
Ne kadarlik derken canimne kadarlık canım ? rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
Daha 25 günlük teyzesi . Adetin baslangici sayiliyorsane kadarlık canım ? rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
anammm daha çok erkenmiş 9 ay gelde bekle şimdi :) allah kolaylık versin canım :)Daha 25 günlük teyzesi . Adetin baslangici sayiliyorsa
canim btende sancilandam jeli yaparken ucunda kan gordm sikinti etme cok geliyomu kanİnşallah canim ya . Benim ki kanama gibi olunca telaş yaptım. Sancilaniyorumda
Canım test verdinmi benmi kaçırdım kesinleşti mi ayy aptallaştım yaw :))Daha 25 günlük teyzesi . Adetin baslangici sayiliyorsa
Bekleriz be kuzumanammm daha çok erkenmiş 9 ay gelde bekle şimdi :) allah kolaylık versin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?