Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Oyle bir igne vermedi canım.. ya acildede bilmeden yanlış, birseyler uaparlar diye korkuyorum

Ya varya hepinizden Allah razı olsun . Nasıl rahatlattiniz beni . Akşam akşam sixi tefirgin ettim kusura bakmayin

En güzeli uzan ve ayaklarını yüksek tut. Belki kuzun sana tutunuyordur. Güzel düşün güzel olsun :)
Konuştum kuzumla kusura bakma bebeğim uzdum seni dedim . Ordasin degil mi birakip gitmedin demi kuzum dedim. Hani kafam karisikti bazen hisdizlikboluyordu da seni isteyip istemedigimden emin degildim ya . Seni ne kadar istediğimi bana ispatlamak istedin degil,mi bebeğim dedim. Abin gibi beni korkuttun dedim . Kusura bakma ne olur uzdum seni ama inan çok korktum dedim. Cok korktum annemmm cokkk . Bir an evvel gelde yüzüne doya doya bakayim bebegimmm . Kokunu icime cekeyim . Gozgize bakisirken em beni kuzummm dedim ona

Harikasın sen ya. Ve muhteşem bir anne adayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…