Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Transfer gunu ozel bisey yapiliyo mu kizlar opu gibi yani ac gel falan gibi bisy demediler ilaclarimi kullaniyim mi mesela sabah jeli kullaniyim mi siz ne yapmistiniz

Transfer gunu ozel bisey yapiliyo mu kizlar opu gibi yani ac gel falan gibi bisy demediler ilaclarimi kullaniyim mi mesela sabah jeli kullaniyim mi siz ne yapmistiniz
canim ozel bi hazirlik sadece idrara sikisik ol bide saat 11den sonra ise transferin jelini kullan ama 11den once ise kullanma jeli gelince kullanma zaten gelince aksama tekrar bikere mâhsus yaptiriyorlar

Teste 3 günüm var daha . Yarin test yaptiricam çok kötü oldum ya. Nasıl bir şok bu yaa
canim kesilir insallh insalhh bebişin tutunuyodr bu aksam hepimize heyecan yasattrdin elinj karnina koy bol bol dua ett bende ediyom sana burdan ve diger kizlarada uzan dinlen yarinda guzel haberler vereceksin bize insallh rabbimin izniyle bunlar tatli telaşin olur

Cok sağol canim inşallah

Bir de şu listeye kendi transfer ve test tarihlerimizi nasil ekliyoruz biri yardim edebilir mi?

Onu ben de merak ediyorum rahme konulduktan sonra fallop tüpüne nasil gidiyor da dış gebelik oluyor?
İşte şimdi o takıldı kafama bunu sorucam dr gittiğim zaman benim tüplerim yok alındı bu durumda benim dış gebelik ihtimalim yok mu eğer öyleyse herkes dış gebelikten korunmak için (tüp bebek yaptıranlar) tüplerini aldırır ne bileyim aklım yine karıştı bu arada cevabın için teşekkür ederim canım

transfer sonrası rahimde doğru konuma yerleştiren embriyo çok nadir de olsa hareket edip yer değiştirebiliyor. istatistik olarak olma ihtimali çok düşük ama olunca da şaşırılsa da bu imkansızdı denemiyor ... ne yazık ki...
bu çok düşük ihtimalden dolayı çok radikal bir tedavi olan tüplerin alınması şeklinde bir yaklaşımda tabi ki standartta uygulanmaz o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…