Bu arada yaw değil yav olacaktı o kendime sinirlendimCanım test verdinmi benmi kaçırdım kesinleşti mi ayy aptallaştım yaw :))
Yok canım çok degil umarim kesilircanim btende sancilandam jeli yaparken ucunda kan gordm sikinti etme cok geliyomu kan
Yok bitanem,sabah gidicem,inşallah kacirmadin sirt uatu ayaklarimin,altina yastik koyup yattımCanım test verdinmi benmi kaçırdım kesinleşti mi ayy aptallaştım yaw :))
Ivettttttttonun için herşeye deger
Sabah hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Yok bitanem,sabah gidicem,inşallah kacirmadin sirt uatu ayaklarimin,altina yastik koyup yattım
İnşallah canım inşallah sabaha kanamam devm etmez . Sabah ola hayrolaSabah hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Devam etmez insallah ilaçları kullanmaya devam et :)İnşallah canım inşallah sabaha kanamam devm etmez . Sabah ola hayrola
canim ozel bi hazirlik sadece idrara sikisik ol bide saat 11den sonra ise transferin jelini kullan ama 11den once ise kullanma jeli gelince kullanma zaten gelince aksama tekrar bikere mâhsus yaptiriyorlarTransfer gunu ozel bisey yapiliyo mu kizlar opu gibi yani ac gel falan gibi bisy demediler ilaclarimi kullaniyim mi mesela sabah jeli kullaniyim mi siz ne yapmistiniz
Tamam canim sagolasincanim ozel bi hazirlik sadece idrara sikisik ol bide saat 11den sonra ise transferin jelini kullan ama 11den once ise kullanma jeli gelince kullanma zaten gelince aksama tekrar bikere mâhsus yaptiriyorlar
canim kesilir insallh insalhh bebişin tutunuyodr bu aksam hepimize heyecan yasattrdin elinj karnina koy bol bol dua ett bende ediyom sana burdan ve diger kizlarada uzan dinlen yarinda guzel haberler vereceksin bize insallh rabbimin izniyle bunlar tatli telaşin olurTeste 3 günüm var daha . Yarin test yaptiricam çok kötü oldum ya. Nasıl bir şok bu yaa
Peki anlamadığım tüp bebek zaten direkt rahime konmuyor muGenelde evet ama farklı yerlerde olabiliyor açıkçası rahim dısında nereye yerlesirse dıs gebelik sayılıyor. Ben gecirdim cok zordu.
Tamam canim teşekkür ederim devam ederimDevam etmez insallah ilaçları kullanmaya devam et :)
Cok sağol canim inşallahcanim kesilir insallh insalhh bebişin tutunuyodr bu aksam hepimize heyecan yasattrdin elinj karnina koy bol bol dua ett bende ediyom sana burdan ve diger kizlarada uzan dinlen yarinda guzel haberler vereceksin bize insallh rabbimin izniyle bunlar tatli telaşin olur
Onu ben de merak ediyorum rahme konulduktan sonra fallop tüpüne nasil gidiyor da dış gebelik oluyor?Peki anlamadığım tüp bebek zaten direkt rahime konmuyor mu
İşte şimdi o takıldı kafama bunu sorucam dr gittiğim zaman benim tüplerim yok alındı bu durumda benim dış gebelik ihtimalim yok mu eğer öyleyse herkes dış gebelikten korunmak için (tüp bebek yaptıranlar) tüplerini aldırır ne bileyim aklım yine karıştı bu arada cevabın için teşekkür ederim canımOnu ben de merak ediyorum rahme konulduktan sonra fallop tüpüne nasil gidiyor da dış gebelik oluyor?
Kacnci gun embryosu ve kac tane konldu canm merakmi gidersenCok sağol canim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?