Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Yani tuplerini aldirma riskine girmez yine de bence kimse. Sonuçta kendisinde problem yoksa günün birinde kendiliğinden hamile kalma ihtimalini de bitirmek istemez

Teşekkürler bilgilendirmen için :)

Dün akşamdan bugüne sayfalarcs mesaj olmuş oku oku yeni bitirdim pozitif arkadaslara hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza aldığınız günleri göstersin bizim gibi isteyip bu yolda gozyasi dokenlere bedenen ve ruhen yorgunluk cekenlere de tez zamanda hayırlı haberler versin. AMIN. huriye048 canım seninle test günümüz ayni o yüzden hep seni takip ediyorum okuyorum hayirlisiyla pozitifi göreceğiz hiç ümitsizliğe düşme ben sanki olumlu hissediyorum pazartesiye kadar da bekliyorum test günümü o gün benim boş günüm eşim işte olacak ve ona surpriz yapacağım bunun hayalini kuruyorum hepp

Peki anlamadığım tüp bebek zaten direkt rahime konmuyor mu
Benim dış gebelik normal yolla olmustu o yüzden tüplerimi kaybettim. Arkadasın söyledigi nadiren tüp bebekte Embryo farklı bir yere yerlesiyor. Tüpleri alınmıs kisiler daha sanslı tabi.

Allahim kucagina almamayi nasip etsin yaziyi oyle bir yazmissinki resmen agladim hormonlardanmi bilmiyirum iste boyle guzel mucizeler olabiliyor

Canım olurmu öyle şey bi gün apandisit patlarsa gidip şimdiden aldırayım da olmasın gibi bişey oldu senin ki :)) dış gebelik araştırdığım kadarıyla en çok tüp bebekte yaşanıyormuş banada saçma gelmişti ama yerleşme sırasında kayma yapıyomuş nasılsa artık yinede sen bi dr la ayrıntılı görüş bence

kizlar bogazim şışiyo basimda agriyor esim grip olmustu banada bulaşti sanirim ilac icemem ne yapabilorim ya

kizlar bogazim şışiyo basimda agriyor esim grip olmustu banada bulaşti sanirim ilac icemem ne yapabilorim ya
Canım ben de gribim şu an ilaç da icmeyince zor geçiyo bal içine karabiber ya da zencefil karistirip icebilirsin. Ya da sicak-ilik su icine bal dokup ve limon sıkıp içebilirsin. Simdilik aklima gelen benim yaptigim bunlar

Benim tüplerim alındığı için zaten dış gebelik ihtimalim daha düşük zaten benim anlatmak istediğimde farklı birşeydi ama neyse tabiiki apandisitim birgün patlarsa diye önceden aldırılmaz ama bebek için uğraşıyoruz yıllarca ve bütün olasılıklar düşünülmeli diye düşünüyorum

Canım ben de gribim şu an ilaç da icmeyince zor geçiyo bal içine karabiber ya da zencefil karistirip icebilirsin. Ya da sicak-ilik su icine bal dokup ve limon sıkıp içebilirsin. Simdilik aklima gelen benim yaptigim bunlar
esim dolaptan pekmez cikardi onumu iceyim acaba yarin yine kan testi verecm degerim katlanmismi diye birseyde yemwk icmek istemiyom ama kotuleşirswm diyede korkuyom

Bende farklı bişey söylemedim zaten yani yermek laf sokmak yada gerilim yaratmak değildi amacım tabiki her ihtimal düşünülmeli zaten sonunda doktorunla bi görüş ayrıntılı diye yazmıltım neyse sen ben bişey yazmadım farzet

O zaman yarın testten sonra hemen başla bu gece yeme birsey zaten yatacaksin birazdan :) ben günlerdir ölesiye öksürüp hapşiriyorum özellikle hapsirirken agri oluyo diyorum ki tutacagi varsa da düşecek bebeğim

esim dolaptan pekmez cikardi onumu iceyim acaba yarin yine kan testi verecm degerim katlanmismi diye birseyde yemwk icmek istemiyom ama kotuleşirswm diyede korkuyom
Canım belki pekmez tatlısından daha çok gıcık verir sen bence ılık suyla yumuşatmaya çalış dr a sorarson ne yapabileceğini bugünlük idare eder en azından

Canim cok cok ozur dilerim telefon yazilari fazla yazmis yolladiktan snra farkettim kucagina almayi olucakken almamayi olmus cok ozur dilerim insallah cifter cifter dolar bebisle kucagin tekrar ozur dilerim sakin yanlis anlama uyuz tel klavyesinden cok kotu oldum bidaha yollamadan once kontrol etmem lazim yazilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…