Massalah cnm yumurtalrn iyi baya..benmde yarin sabah cok heyecan basti beni yaBenimde bugun kontrolum vardı 20tane yumrtam var 19 20 23.5 mm bugece 11 30da catlatma ıgnmı vurucam inşallh cmrtsi opu olacak 10 30 da cok heyecanlıym bırazda korkuyorum opudan
Ben 30 yasindayim ultrasanla7 ,8 yumurta anca sayabiliyolar amh dusuk cikolata kisti de oldugu icin oda rezervi etkiliyor.Doktorum yaşına göre yumurta rezervi iyi dedi yaşım 34 bende 5 yumurta oluştu...evet çoğu kişide 20 yakın yumurta oluşurken bende 5 tane bilmiyorum
Benmde ole cnm ayni senin gbi 86 dogunluyum bendeBen 30 yasindayim ultrasanla7 ,8 yumurta anca sayabiliyolar amh dusuk cikolata kisti de oldugu icin oda rezervi etkiliyor.
Masallak dcu cok iyi..mujdeli haberlerini bekliyoruz...ya bi de sanirim sende de cik.kisti vardi o ne durumda kuculdu mu bi etkisi oldu mu yumurtalaraMassalah cnm yumurtalrn iyi baya..benmde yarin sabah cok heyecan basti beni yapofff biliorm nasi bisi oldgnu agrisz sizisiz ama korkuorm yinede (benm korkulu ruyam transfer cok kasiliorm istemeden bacaklarmi acamiorm kasiliorm ((((
Pardon msjini simdi gordumMasallak dcu cok iyi..mujdeli haberlerini bekliyoruz...ya bi de sanirim sende de cik.kisti vardi o ne durumda kuculdu mu bi etkisi oldu mu yumurtalara
Yok cnm yok ilk denemeden sonra kiculmstu baya sonra tekrar buyudu bi tarafta 2.5 bi tarafta nerdeyse 3.5 oldular..zaten 3.5 olan yunurtalikta sayida az 4 tane filanMasallak dcu cok iyi..mujdeli haberlerini bekliyoruz...ya bi de sanirim sende de cik.kisti vardi o ne durumda kuculdu mu bi etkisi oldu mu yumurtalara
Ya onemli olan cok olmasi degilmis yumurtalarin az ve kaliteli olmasiymis diye duydum az derken tabi yeterli ortalama bi sayi benimde sol yum.ta 2.5 cm bi kist var orda 5 tane falan sayiyolar kist olmayan sag yumurtalikta ise 2 veya 3 cok ilginc ama ignelerle falan sag yum.aktif hale gelir mi bilmiyorum tabiYok cnm yok ilk denemeden sonra kiculmstu baya sonra tekrar buyudu bi tarafta 2.5 bi tarafta nerdeyse 3.5 oldular..zaten 3.5 olan yunurtalikta sayida az 4 tane filan
Kısmet işte buda bizim sinavimiz millet zirt hamile pırt hamıle kazayla hamıle istemedn cock sahıbı olur bizlerse tek bir evlat canndan bi parca olsn diye okaar emek sabır acı para ugras veriyoruz imtihan bu bakıyorum cocklarnı dovuyolar kotu davranıyolar cekıstrıyo lar bıktm senden dıyılar sınırlenıyolar ya arkds biz bulamıyoruz yaaa sukret sarıl kokla onu bulamayanlar var...Aynen katiliyorum yasamayan bilemez Allaha isyan olmasin ama bazilari aksamdan sabaha hamile kaliyolar senin kolay bebegin olmadigini anlayinca da cocuklarini gozume sokan bile oldu durduk yere vatsaptan cocuklarinin fotosunu gonderdi kac defa eltim bana selam sabah yazmadan allah bagislasin dedim gectim Allaha havale ettim Ona siginip moral buluyorum
Aynen az olsada kaliteli ve olgun olsn yeter...cok olmasida ii deil zaten..Ya onemli olan cok olmasi degilmis yumurtalarin az ve kaliteli olmasiymis diye duydum az derken tabi yeterli ortalama bi sayi benimde sol yum.ta 2.5 cm bi kist var orda 5 tane falan sayiyolar kist olmayan sag yumurtalikta ise 2 veya 3 cok ilginc ama ignelerle falan sag yum.aktif hale gelir mi bilmiyorum tabi
Slm cnm hayırlı olsun bakalım az kaldı. Saat kacta opu?Aynen az olsada kaliteli ve olgun olsn yeter...cok olmasida ii deil zaten..
O zaman arka arkayız sen yarın ben obur gun senn nekadr yumrtn var bıde ben pko yum onlarda opu sonrası bazı soru lar olabılıyomus ondan gerılıyoum bakalım neler olcak bıde sen yapın ıgnenı bu catlama ıgnesı yakıyo mu dıgerlerınden farkı varmı benım dtum ıkı tane yaptırıyo banaMassalah cnm yumurtalrn iyi baya..benmde yarin sabah cok heyecan basti beni yapofff biliorm nasi bisi oldgnu agrisz sizisiz ama korkuorm yinede (benm korkulu ruyam transfer cok kasiliorm istemeden bacaklarmi acamiorm kasiliorm ((((
Saol cnm 11de..10da hastanede olcaz ama ayyy heycandan uyuyamam simdi benSlm cnm hayırlı olsun bakalım az kaldı. Saat kacta opu?
12 tane filam ama boyutlar dun 17 15 13 o civardaydi...bana bi tane catlatma ignesi verdi..yok cnm hatta en az acitan o oldu...koldan yapti esimO zaman arka arkayız sen yarın ben obur gun senn nekadr yumrtn var bıde ben pko yum onlarda opu sonrası bazı soru lar olabılıyomus ondan gerılıyoum bakalım neler olcak bıde sen yapın ıgnenı bu catlama ıgnesı yakıyo mu dıgerlerınden farkı varmı benım dtum ıkı tane yaptırıyo bana
Arkadaslar bu ignelerin ucu cok mu uzun yapmasi cok mu zor aci var mi aci ya12 tane filam ama boyutlar dun 17 15 13 o civardaydi...bana bi tane catlatma ignesi verdi..yok cnm hatta en az acitan o oldu...koldan yapti esim
Ya benım esım yapamıyo hıcbırını yapmadı12 tane filam ama boyutlar dun 17 15 13 o civardaydi...bana bi tane catlatma ignesi verdi..yok cnm hatta en az acitan o oldu...koldan yapti esim
Ya canm igneyi cesaret edip batrmak zor oluyo kendıne baskası yaparken acımıyo kesınlıkle ucuda kucuk acı yok merak etmeArkadaslar bu ignelerin ucu cok mu uzun yapmasi cok mu zor aci var mi aci ya
Yok cnm kisa gonal f karindan kendm yapiorm..dogerlerini hep esim yapti kivrana kivrana...kiyamiom bana yaptrma dedi ama alisti sonraArkadaslar bu ignelerin ucu cok mu uzun yapmasi cok mu zor aci var mi aci ya
Ayy sagolun valla ya onun stresini yapmistim bi de ben de esime yaptirmayi dusunuyorumYok cnm kisa gonal f karindan kendm yapiorm..dogerlerini hep esim yapti kivrana kivrana...kiyamiom bana yaptrma dedi ama alisti sonra
Bende kist yok ama yinede az yumurta oluştu ama doğru önemli olan kaliteli olmasiYa onemli olan cok olmasi degilmis yumurtalarin az ve kaliteli olmasiymis diye duydum az derken tabi yeterli ortalama bi sayi benimde sol yum.ta 2.5 cm bi kist var orda 5 tane falan sayiyolar kist olmayan sag yumurtalikta ise 2 veya 3 cok ilginc ama ignelerle falan sag yum.aktif hale gelir mi bilmiyorum tabi
Hic korkma Opu dan,korkulacak bisey olmadigini sende goreceksin,sonuclarun da gayet iyi,insallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin :)Benimde bugun kontrolum vardı 20tane yumrtam var 19 20 23.5 mm bugece 11 30da catlatma ıgnmı vurucam inşallh cmrtsi opu olacak 10 30 da cok heyecanlıym bırazda korkuyorum opudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?