Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benimde bugun kontrolum vardı 20tane yumrtam var 19 20 23.5 mm bugece 11 30da catlatma ıgnmı vurucam inşallh cmrtsi opu olacak 10 30 da cok heyecanlıym bırazda korkuyorum opudan
Massalah cnm yumurtalrn iyi baya..benmde yarin sabah cok heyecan basti beni yapofff biliorm nasi bisi oldgnu agrisz sizisiz ama korkuorm yinede(benm korkulu ruyam transfer cok kasiliorm istemeden bacaklarmi acamiorm kasiliorm((((

Doktorum yaşına göre yumurta rezervi iyi dedi yaşım 34 bende 5 yumurta oluştu...evet çoğu kişide 20 yakın yumurta oluşurken bende 5 tane bilmiyorum
Ben 30 yasindayim ultrasanla7 ,8 yumurta anca sayabiliyolar amh dusuk cikolata kisti de oldugu icin oda rezervi etkiliyor.

Ben 30 yasindayim ultrasanla7 ,8 yumurta anca sayabiliyolar amh dusuk cikolata kisti de oldugu icin oda rezervi etkiliyor.
Benmde ole cnm ayni senin gbi 86 dogunluyum bendedaha ii olmasi gerekrken kist yuzunden bole 12 tane filan var smdilk kist buyumelerinede engel sayisinada(cok illet bisi bu cikolata kisti;(

Massalah cnm yumurtalrn iyi baya..benmde yarin sabah cok heyecan basti beni yapofff biliorm nasi bisi oldgnu agrisz sizisiz ama korkuorm yinede(benm korkulu ruyam transfer cok kasiliorm istemeden bacaklarmi acamiorm kasiliorm((((
Masallak dcu cok iyi..mujdeli haberlerini bekliyoruz...ya bi de sanirim sende de cik.kisti vardi o ne durumda kuculdu mu bi etkisi oldu mu yumurtalara

Masallak dcu cok iyi..mujdeli haberlerini bekliyoruz...ya bi de sanirim sende de cik.kisti vardi o ne durumda kuculdu mu bi etkisi oldu mu yumurtalara
Yok cnm yok ilk denemeden sonra kiculmstu baya sonra tekrar buyudu bi tarafta 2.5 bi tarafta nerdeyse 3.5 oldular..zaten 3.5 olan yunurtalikta sayida az 4 tane filan

Yok cnm yok ilk denemeden sonra kiculmstu baya sonra tekrar buyudu bi tarafta 2.5 bi tarafta nerdeyse 3.5 oldular..zaten 3.5 olan yunurtalikta sayida az 4 tane filan
Ya onemli olan cok olmasi degilmis yumurtalarin az ve kaliteli olmasiymis diye duydum az derken tabi yeterli ortalama bi sayi benimde sol yum.ta 2.5 cm bi kist var orda 5 tane falan sayiyolar kist olmayan sag yumurtalikta ise 2 veya 3 cok ilginc ama ignelerle falan sag yum.aktif hale gelir mi bilmiyorum tabi

Kısmet işte buda bizim sinavimiz millet zirt hamile pırt hamıle kazayla hamıle istemedn cock sahıbı olur bizlerse tek bir evlat canndan bi parca olsn diye okaar emek sabır acı para ugras veriyoruz imtihan bu bakıyorum cocklarnı dovuyolar kotu davranıyolar cekıstrıyo lar bıktm senden dıyılar sınırlenıyolar ya arkds biz bulamıyoruz yaaa sukret sarıl kokla onu bulamayanlar var...

Aynen az olsada kaliteli ve olgun olsn yeter...cok olmasida ii deil zaten..

O zaman arka arkayız sen yarın ben obur gun senn nekadr yumrtn var bıde ben pko yum onlarda opu sonrası bazı soru lar olabılıyomus ondan gerılıyoum bakalım neler olcak bıde sen yapın ıgnenı bu catlama ıgnesı yakıyo mu dıgerlerınden farkı varmı benım dtum ıkı tane yaptırıyo bana

12 tane filam ama boyutlar dun 17 15 13 o civardaydi...bana bi tane catlatma ignesi verdi..yok cnm hatta en az acitan o oldu...koldan yapti esim

12 tane filam ama boyutlar dun 17 15 13 o civardaydi...bana bi tane catlatma ignesi verdi..yok cnm hatta en az acitan o oldu...koldan yapti esim
Ya benım esım yapamıyo hıcbırını yapmadı korkak :) kendmde yapamıyorum mecbur kliniğe gidicem

Bende kist yok ama yinede az yumurta oluştu ama doğru önemli olan kaliteli olmasi

Benimde bugun kontrolum vardı 20tane yumrtam var 19 20 23.5 mm bugece 11 30da catlatma ıgnmı vurucam inşallh cmrtsi opu olacak 10 30 da cok heyecanlıym bırazda korkuyorum opudan
Hic korkma Opu dan,korkulacak bisey olmadigini sende goreceksin,sonuclarun da gayet iyi,insallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…