- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canim ben adanaliyim ama adana da tedavi görmüyorum. Is nedeniyle diyarbakırdayiz burada tedavi gördümBenim acıbadem volkan bey.
Nasil oldun canim kanaman kesildimi dr a gittn miYok canım çok degil umarim kesilir
İnş canım çok saol. İnş pozitifi görücezCanim benim . Sunu anladim ki test gunu yaklaştıkça insanin sabrida sinirleeide zayifliyor . Transfer gunu ile birlikte 7 gun civarinda ablamda kaldim . Sonra evime geldim . Geldigim günün ertesi bir ic daraltici bi bunalım anlatamam . Ve ertesi,gunbyone ayni. Ne güzel ablamin yaninda hic bu sıkıntılar yoktu diye içimden geciriyordum ki bunun yersiz olduğunu anladim . Zaman yaklastikca,rih halimiz dengesizlesiyor . Allah kolaylik versin cumlemize . Tahlil de silik cizgi bile yok diyorsun ya . Unutmadin degil mi kayisicekirdegini
Yola devam canim bir gun düşerek ertesi gun kalkarak inşallah o guzel gunde guzel sinuc alacagiz Allahin izni ve firsati ile
Hoşgeldin canım. Tüp bebek tedavisindesin galiba. Hangi aşamadasın tatlım?selamın aleykum arkadaslarr bende katıldım aranıza :)
Gunaydin canim dun sonuc 70.39 cikti ama gecen pazar gunu pregnly diye bir igne vurmustum onun etkisidir diye korkugorum zaten dun yine kan verdim birazdan ogrenecegiz canim sende mi hakan hocanin yanindasin senin durumun ne suanSonuç pozitifdir inşallah
Ben urfanın küçük bir ilçesindeyim halfetide. Karagül dizisinin çekildiği yer kızlar :) ben ankaralıyım eşim muğlalı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)kizlar hepimiz nerden yazisiyoruz artik burda hepimiz kardeş gibi olduk hangi illerdeniz
Tatlım Allah ol deyince olur biliyosun. Forumlarda okuyoruz 2 günlük düşük kalite embriyo verilmiş hamilelik oluşmuş 5 günlük 3 embriyo verilmiş hamilelik yok. Yani bunlar Allahın takdiri. Stres yapıp da kendini ve bebişi üzme lütfen2 ekimmm ve cok vahim durumdayim,tek embiryo olustu ve yerlestirildi sansim baya dusuk galiba cikolara kistide var bende patlamak uzereyim
canim sen hemsirehdin galiba acaba pregnly igne hakkinda bilgin varmiBen urfanın küçük bir ilçesindeyim halfetide. Karagül dizisinin çekildiği yer kızlar :) ben ankaralıyım eşim muğlalı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Transfer sonrası 7. Gündeyim. 5 gün kaldı teste :)Peki suan kim hangi aşamada acaba ?
cnm kuru üzum ye siyah bende yiyorum iyi geliyor kuru incir ve kayisigünaydın kızlarr, kansızlık için kullandığınız bişey var mı ilaç dışında benim kan değerim 9 çıktı
hadi bakam başarilarBen urfanın küçük bir ilçesindeyim halfetide. Karagül dizisinin çekildiği yer kızlar :) ben ankaralıyım eşim muğlalı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Büyük çoğunluğu tüplerde olur bazen karın içi boşlukta vs de olabilirKızlar birşey sormak istiyorum dış gebelik sadece tüplerde mi oluşur acaba
ay canım yiyorum onları, eşimde tutturmus dalak ciğer ye. yiyemiyorum onları. bakalım inşallah yükselir değerim.cnm kuru üzum ye siyah bende yiyorum iyi geliyor kuru incir ve kayisi
Pazartesi transfer yapildi canim bana şuan beklemedeyim. 10 ekim test günümGunaydin canim dun sonuc 70.39 cikti ama gecen pazar gunu pregnly diye bir igne vurmustum onun etkisidir diye korkugorum zaten dun yine kan verdim birazdan ogrenecegiz canim sende mi hakan hocanin yanindasin senin durumun ne suan
Ben dut pekmezi kullanıyorum şekerim:)günaydın kızlarr, kansızlık için kullandığınız bişey var mı ilaç dışında benim kan değerim 9 çıktı
Kız ağlattın beni çok duygulandım. Dün akşam girmemiştim bu başlığa neler olmuş neler. İnş şimdi iyisindir bebişin seninledir inş. Bugün gittin mi hastaneye canım merak ettim seniKonuştum kuzumla kusura bakma bebeğim uzdum seni dedim . Ordasin degil mi birakip gitmedin demi kuzum dedim. Hani kafam karisikti bazen hisdizlikboluyordu da seni isteyip istemedigimden emin degildim ya . Seni ne kadar istediğimi bana ispatlamak istedin degil,mi bebeğim dedim. Abin gibi beni korkuttun dedim . Kusura bakma ne olur uzdum seni ama inan çok korktum dedim. Cok korktum annemmm cokkk . Bir an evvel gelde yüzüne doya doya bakayim bebegimmm . Kokunu icime cekeyim . Gozgize bakisirken em beni kuzummm dedim ona
İnsallah pozitif alirsin canimPazartesi transfer yapildi canim bana şuan beklemedeyim. 10 ekim test günüm
Hoşgeldi canım merhaba. Ne güzel test günümüz aynıymış :) inş hepimiz pozitif sonuç alırız. İnş eşine çok güzel bir sürpriz yaparsın tatlım. Kaç günlük kaç embriyo transfer edildi sana canım? Hangi tarihte transfer oldun?Dün akşamdan bugüne sayfalarcs mesaj olmuş oku oku yeni bitirdim pozitif arkadaslara hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza aldığınız günleri göstersin bizim gibi isteyip bu yolda gozyasi dokenlere bedenen ve ruhen yorgunluk cekenlere de tez zamanda hayırlı haberler versin. AMIN.huriye048 canım seninle test günümüz ayni o yüzden hep seni takip ediyorum okuyorum hayirlisiyla pozitifi göreceğiz hiç ümitsizliğe düşme ben sanki olumlu hissediyorum pazartesiye kadar da bekliyorum test günümü o gün benim boş günüm eşim işte olacak ve ona surpriz yapacağım bunun hayalini kuruyorum hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?