Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

İnş canım çok saol. İnş pozitifi görücez

günaydın kızlarr, kansızlık için kullandığınız bişey var mı ilaç dışında benim kan değerim 9 çıktı

2 ekimmm ve cok vahim durumdayim,tek embiryo olustu ve yerlestirildi sansim baya dusuk galiba cikolara kistide var bende patlamak uzereyim
Tatlım Allah ol deyince olur biliyosun. Forumlarda okuyoruz 2 günlük düşük kalite embriyo verilmiş hamilelik oluşmuş 5 günlük 3 embriyo verilmiş hamilelik yok. Yani bunlar Allahın takdiri. Stres yapıp da kendini ve bebişi üzme lütfen

Ben urfanın küçük bir ilçesindeyim halfetide. Karagül dizisinin çekildiği yer kızlar :) ben ankaralıyım eşim muğlalı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
canim sen hemsirehdin galiba acaba pregnly igne hakkinda bilgin varmi

Gunaydin canim dun sonuc 70.39 cikti ama gecen pazar gunu pregnly diye bir igne vurmustum onun etkisidir diye korkugorum zaten dun yine kan verdim birazdan ogrenecegiz canim sende mi hakan hocanin yanindasin senin durumun ne suan
Pazartesi transfer yapildi canim bana şuan beklemedeyim. 10 ekim test günüm

Kız ağlattın beni çok duygulandım. Dün akşam girmemiştim bu başlığa neler olmuş neler. İnş şimdi iyisindir bebişin seninledir inş. Bugün gittin mi hastaneye canım merak ettim seni

Kızlar günaydın bu sabah crineno jel çok hafif pembemsi geldi sizde de oldumu hiç ?

Hoşgeldi canım merhaba. Ne güzel test günümüz aynıymış :) inş hepimiz pozitif sonuç alırız. İnş eşine çok güzel bir sürpriz yaparsın tatlım. Kaç günlük kaç embriyo transfer edildi sana canım? Hangi tarihte transfer oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…