Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bebişlerimiz bize sımsıkı tutunacak ve biz hiç bırakmayacak inş :)

günaydın kızlarr, kansızlık için kullandığınız bişey var mı ilaç dışında benim kan değerim 9 çıktı
Bol bol kırmızı et ye tatlım. Bir de kullandığın kan ilacının dozu artırılabilir doktorunla görüş bence

canim sen hemsirehdin galiba acaba pregnly igne hakkinda bilgin varmi
Sağlıkçıyım tatlım. Canım o iğnede bildiğim kadarıyla bhcg yani gebelik hormonu içeriyor. Ama senin değerin gibi yüksek bir değere o yol açar mı bilemiyorum canım. En iyi bu işle sürekli uğraşan doktorlar bilir canım. İnş bebiştendir. Dualarımız seninle

Kız ağlattın beni çok duygulandım. Dün akşam girmemiştim bu başlığa neler olmuş neler. İnş şimdi iyisindir bebişin seninledir inş. Bugün gittin mi hastaneye canım merak ettim seni
Canım cok kötü idim aksam hem ruhen hem bedenen şimdi biraz daha iyiyim . Gece biraz daha lekelenme olmus ama kan mi bilemiyorum . Simdi de hafifa lekelenmeler var . Tahlil verdim sbah 3 te alicam . Sonucu muayenehaneme faksliycam bakalim nasip . Dua edin olur mu

Kızlar günaydın dün akşam başlığa girememiştim ne kadar çok şey olmuş böyle. 687403_igt tatlım kanaman durdu dimi? Ne yaptın iyimisin canım? İnş bebişin seninledir gülüm. Bugün kan testi yaptıracak çok kişi var sanırım. İnş yüksek yüksek sonuçlar alın ve bize müjdeli haberler verin. Dualarımız sizlerle kızlar. Merakla bekliyorum güzel sonuçlarınızı inş :)

Bugün saat 3te çıkacak dimi? İnş çok güzel bir değer çıkar canım en mutlu günün bugün olur inş. Yat dinlen bol sıvı tüket yorma kendini tamam mı? Bugün transfer sonrası kaçıncı günün canım?

Şu kadar uğraşan insanların bir diğeri için kötü düşüneceğine asla inanmam.ama zaten görmemiştim:) sıkma canını .Tşk ederim.amin canım

Kızlar ben bugün daha iyiyim moralim iyi şükür yarın zaten işe başlıycam umarım çok yorucu olmaz biraz halsizim çünkü. Bu sabah test yaptım ilk dakikalarda bişey yoktu. Yarım saat sonra belli belirsiz bişey görür gibi oldum. 1 saat geçince azcık daha belirdi. Ama renksiz gölge gibi ve çoook çooook silik (test albi marka) Umarım bebiştendir biraz umutlandım. Lütfen dualarınızı bekliyorum şekerler :)

Hoşgeldin canım. Tüp bebek tedavisindesin galiba. Hangi aşamadasın tatlım?
canım hosbulduk.. bız dun doktora gıttık rahım kontrolü vs. yapıldı temız cıktı cok sukur.ekım ayındakı adet gunumu bekliyorum tup bebek tedavısıne baslıcaz ınsallah ozaman.sımdılık folık asıd verdı onu ıcıyorum sadece.en az 15 yumurta toplarız dedı.bakalım ınsallah Allah buyuktur sabırsızlıkla bekliyorum..

İnşaallah canmm Allahın ıznıyle hepımız güzel haberlerımızı verelim morel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…