Canım ben sat diye biliyordum ama emin değilim. Ayy hamiş olalım da gerisi kolay :)Yok canim transfer gunu sayiliyo
3.gün embriyosu ve 2 tane konuldu canımKacnci gun embryosu ve kac tane konldu canm merakmi gidersen
Bebişlerimiz bize sımsıkı tutunacak ve biz hiç bırakmayacak inş :)O zaman yarın testten sonra hemen başla bu gece yeme birsey zaten yatacaksin birazdan :) ben günlerdir ölesiye öksürüp hapşiriyorum özellikle hapsirirken agri oluyo diyorum ki tutacagi varsa da düşecek bebeğim
Bol bol kırmızı et ye tatlım. Bir de kullandığın kan ilacının dozu artırılabilir doktorunla görüş bencegünaydın kızlarr, kansızlık için kullandığınız bişey var mı ilaç dışında benim kan değerim 9 çıktı
Evet canim vermis dr. O iğne ne için acabaİnsallah pozitif alirsin canimsanada pregnly igne verdiler mi
Sağlıkçıyım tatlım. Canım o iğnede bildiğim kadarıyla bhcg yani gebelik hormonu içeriyor. Ama senin değerin gibi yüksek bir değere o yol açar mı bilemiyorum canım. En iyi bu işle sürekli uğraşan doktorlar bilir canım. İnş bebiştendir. Dualarımız seninlecanim sen hemsirehdin galiba acaba pregnly igne hakkinda bilgin varmi
Canım cok kötü idim aksam hem ruhen hem bedenen şimdi biraz daha iyiyim . Gece biraz daha lekelenme olmus ama kan mi bilemiyorum . Simdi de hafifa lekelenmeler var . Tahlil verdim sbah 3 te alicam . Sonucu muayenehaneme faksliycam bakalim nasip . Dua edin olur muKız ağlattın beni çok duygulandım. Dün akşam girmemiştim bu başlığa neler olmuş neler. İnş şimdi iyisindir bebişin seninledir inş. Bugün gittin mi hastaneye canım merak ettim seni
Bana vermislerdi canım. Transferin 5.günü vuruldum . Yani pregnly degildi verilen ama ovda ayni imis onu vuruldumİnsallah pozitif alirsin canimsanada pregnly igne verdiler mi
Yumurta catlatma ignesi canım. Ama transferden sonra verilme amacini bilmiyorumEvet canim vermis dr. O iğne ne için acaba
Bugün saat 3te çıkacak dimi? İnş çok güzel bir değer çıkar canım en mutlu günün bugün olur inş. Yat dinlen bol sıvı tüket yorma kendini tamam mı? Bugün transfer sonrası kaçıncı günün canım?Canım cok kötü idim aksam hem ruhen hem bedenen şimdi biraz daha iyiyim . Gece biraz daha lekelenme olmus ama kan mi bilemiyorum . Simdi de hafifa lekelenmeler var . Tahlil verdim sbah 3 te alicam . Sonucu muayenehaneme faksliycam bakalim nasip . Dua edin olur mu
Şu kadar uğraşan insanların bir diğeri için kötü düşüneceğine asla inanmam.ama zaten görmemiştim:) sıkma canını .Tşk ederim.amin canımCanim cok cok ozur dilerim telefon yazilari fazla yazmis yolladiktan snra farkettim kucagina almayi olucakken almamayi olmus cok ozur dilerim insallah cifter cifter dolar bebisle kucagin tekrar ozur dilerim sakin yanlis anlama uyuz tel klavyesinden cok kotu oldum bidaha yollamadan once kontrol etmem lazim yazilari
canım hosbulduk.. bız dun doktora gıttık rahım kontrolü vs. yapıldı temız cıktı cok sukur.ekım ayındakı adet gunumu bekliyorum tup bebek tedavısıne baslıcaz ınsallah ozaman.sımdılık folık asıd verdı onu ıcıyorum sadece.en az 15 yumurta toplarız dedı.bakalım ınsallah Allah buyuktur sabırsızlıkla bekliyorum..Hoşgeldin canım. Tüp bebek tedavisindesin galiba. Hangi aşamadasın tatlım?
canmm cok sevındımm yaaa ayy nasıl mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsınnnnnnnnnnn ınsaaallahhhkizlarrrrr bugunda kan tahlili verdim degerim 428 cikmis 2 gunde darisi hepinize insallhhhhhhhhhhg
İnşaallah canmm Allahın ıznıyle hepımız güzel haberlerımızı verelim morel olsunKızlar ben bugün daha iyiyim moralim iyi şükür yarın zaten işe başlıycam umarım çok yorucu olmaz biraz halsizim çünkü. Bu sabah test yaptım ilk dakikalarda bişey yoktu. Yarım saat sonra belli belirsiz bişey görür gibi oldum. 1 saat geçince azcık daha belirdi. Ama renksiz gölge gibi ve çoook çooook silik (test albi marka) Umarım bebiştendir biraz umutlandım. Lütfen dualarınızı bekliyorum şekerler :)
Pekmez iç canim bide bol bol yeşillik ye marul ye bendede var çok iyi gelir canimgünaydın kızlarr, kansızlık için kullandığınız bişey var mı ilaç dışında benim kan değerim 9 çıktı
Maşallah canım çok sevindim süpersin süper tatlı anniş :)kizlarrrrr bugunda kan tahlili verdim degerim 428 cikmis 2 gunde darisi hepinize insallhhhhhhhhhhg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?