Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Şimdiden hayırlı olsun canım inş herşey güzel ilerler ve sonucu pozitif olur.

Kızlar sabahki testimi atmamıştım 3 saat geçmişti yapalı şimdi tekrar baktım ikinci çizgi azcık daha belirginleşmiş rengi de açık pembe olmuş ilk yaptığımda gölge gibi gri renksizdi. Şimdi daha rahat gözüküyor ve rengi pembeye dönmeye başlamış. Tabi bu kadar saat sonra bu sonucu elde etmek ne kadar gerçeği gösterir bilemiyorum. Nolur değerli yorumlarınızı yapın bakem kızlar? Ayy çok umutlamdım umarım boşa değildir :) testin fotosunu da ekledim şekerler. Bu arada bugün 7. Günüm. İnş bebişlerim benimledir :)

Eklentiler

• 20150930_103046.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 50
hadi cnm hamişsindir insallh bugun gelsinnn guzel haberlerrr

Ya bence bebistendirrrrr insallaahhhhhhh

canım devam etmedi inşallah akıntın.hastaneye gitin mi?akşmaki mesajlarını gördükten sonra aklım da dualarımda seninle ,bizede haber ver sonuçları*inşallah tutulma kanamasıdır

Canım inşallah hamilesindir Allahın iznniyle 7.gün olduğu için normal böyle olmadı yarın yaptığında koyulaşacak göreceksin

Kizlarr gunaydinn,dun test yaptim bisi cikmadi 21 eylulde transferim yqpilmisti kan testimde 2 ekimde ins hamilelik vardir bu testte negatif sonuc alip. Kan testinde pozitif sonuc alan varmiii

Yok ya yok dun aksamda yaptm yok g3cwdw yaptm yok az oncede yaptm yok ikinci cizgi yok telime el feneri yukledim onnla bile baktm yok sen yaptnmi abla
Canım senin 1 embriyo ve daha erken aslında hepimiz için ama sabretmek zor gerçekten. Dün ben moralim bozuk olunca diğer forumlara baktım test günü gelmeden 1 gün öncesi bile, hatta test yaptıracağı sabah bile idrar testi negatif olup kanda değeri yüksek olan o kadar çok insan varki. Onlar sayesinde umutlandım ben de. Hatta 1-2 kişi kanda hamile olduğunu öğrenmiş eve gelip bi idrar testi yapayım demiş ama yine negatif çıkmış. İdrar testi pozitifse yüksek olasılıkla gebelik var demek ama negatifse negatif demek değil canım. Nolur üzme kendini ve içindeki tatlı minişi tamam mı ablacım. Ben sabah test yaptım. Resmini attım bi bak ve yorum yap olur mu canım?

Yok ya yok dun aksamda yaptm yok g3cwdw yaptm yok az oncede yaptm yok ikinci cizgi yok telime el feneri yukledim onnla bile baktm yok sen yaptnmi abla
Bende de bişey yok zaten en net adet belirtimi yaşadım gece ateşim uyutmadı 3.deneme de fos çıktı kader kısmet deyip oturcaz artık

Kizlarr gunaydinn,dun test yaptim bisi cikmadi 21 eylulde transferim yqpilmisti kan testimde 2 ekimde ins hamilelik vardir bu testte negatif sonuc alip. Kan testinde pozitif sonuc alan varmiii
Var canım bizim başlıkta K kayisicicegi var. Ben başka forumlarda da çok kişi gördüm. İdrarda negatif olup aynı gün yada 1-2 gün sonra kanda pozitif olan çok kişi var

inşallah sonucun pozitiftir canım dualarım seninle,merakla bekliyoruz sonucunu,stres yapma hayırlısı demekten başka yapacak bişeyimiz yok zaten

Bende de bişey yok zaten en net adet belirtimi yaşadım gece ateşim uyutmadı 3.deneme de fos çıktı kader kısmet deyip oturcaz artık
Canım nolur öyle deme. Bak ben de dün biraz umutsuzdum Allahım hemen bir belirti gönderdi. Daha test günün gelmedi kan testi yapmadın. Nasıl emin olabilirsinki canım hamile olmadığından. İnş bebişin seninledir üzme lütfen kendini de onu da

Ve korktugum basima geldi deger dustu 35 Yarabbi bu nasil bir aci bu nasil bir sonuc Allahim bana sabir ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…