Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

haydi kızlar inşallah iyi haberleriniz olacak, korkmayın düşünmeyin olacak olmayacak demeyin, arkadaşınıza çaya kahveye gidiyomuşunuz gibi yapın, maşallah size, gerilmeyinki vücut rahat olursa herşey daha rahat ve pozitif olur inşallah, iyi haberlerinizi takip etcem, hadi bakalım maşallaaaahhhh

Arkadaslar ginera dog.kont. hapini en son pazartesi kullandim bugun adet olmam gerekiyordu hala olmadim en ufak bi lekelenme bile yok doktor ona gore adetin 2.gununu hesapederek ctesi gorusmeye cagirdi napicam ben

Arkadaslar ginera dog.kont. hapini en son pazartesi kullandim bugun adet olmam gerekiyordu hala olmadim en ufak bi lekelenme bile yok doktor ona gore adetin 2.gununu hesapederek ctesi gorusmeye cagirdi napicam ben
Canım dr unu arayıp yada hemsıresını arayıp adet olmadıgını bıldır adetın 1.gunu ararsın ve 2. Gunu gıdersın

Benimde sisli memorial doktorum Banu hanimdi, bugun transferin ikinci gunu beklemedeyim insallah hakkımızda hayırlısı olur dua edelim birbirimize

Benimde sisli memorial doktorum Banu hanimdi, bugun transferin ikinci gunu beklemedeyim insallah hakkımızda hayırlısı olur dua edelim birbirimize
Hayrli olsun canim rabbim hicbirimizi bos cevirmesin insallah ayy ne heyecanlisindirr benm yarin opum var ben bile nekadar heyecanliym senin gibi olunca napicam bilmiyorum yas kac canm kacinci deneme kactane transfer oldu

Kizlar bugun toplama islemi geceklesti..14 tane yumurta toplanms...ama nasil oldjlarni bilmiorm yarindan itibaren ariyp haber vericeklerms hergun insallah dollenen kaliteli embrio cok olur...simdiden heyecan basladi cok merak ediorm durumlarini☺ 0 01_nisan canm sennkilerdeyarn toplanacakti bol sans sanada:)

Gecmis olsun canim ayy ben sabahi nasil yapicam bilmiyorum yarin islem var sennde baya yumosun olmus insallah guzel haberlerini aliriz +++ilerler
Ayricada tesekkurler sansa ve duaya coookk ihtiyacimiz var

Gecmis olsun canim ayy ben sabahi nasil yapicam bilmiyorum yarin islem var sennde baya yumosun olmus insallah guzel haberlerini aliriz +++ilerler
Ayricada tesekkurler sansa ve duaya coookk ihtiyacimiz var
Aynen cnm ya cok ihtiyacmz var☺ hepimize dua ediorm hep insallah saglikla gelecek bebislermz☺rahat uyu canm inan hic bisey yok uyudum uyandiriolardi ben uyucam daha dedm tamam dedilerama ayildm doktoru bile gormedm hemen baylttilar zaten:)

Dcu cnm hadi geçmiş olsun bakalım, hayırlısıyla az kaldı. İnşallah çabuk çabuk çok çok bölünür yumoşların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…