- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
İnşallah tesekkr ederim cümlemizin duaları kabul olsn ınsllhHic korkma Opu dan,korkulacak bisey olmadigini sende goreceksin,sonuclarun da gayet iyi,insallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin :)
Canım dr unu arayıp yada hemsıresını arayıp adet olmadıgını bıldır adetın 1.gunu ararsın ve 2. Gunu gıdersınArkadaslar ginera dog.kont. hapini en son pazartesi kullandim bugun adet olmam gerekiyordu hala olmadim en ufak bi lekelenme bile yok doktor ona gore adetin 2.gununu hesapederek ctesi gorusmeye cagirdi napicam ben
Oyle yapicam aksama dogru yine olmazsam artik aricam maalesefCanım dr unu arayıp yada hemsıresını arayıp adet olmadıgını bıldır adetın 1.gunu ararsın ve 2. Gunu gıdersın
Olsun pazar yada en gec pzrtsi gidersin sanirim igneye baslican artk degilmi hadi hayrlisiOyle yapicam aksama dogru yine olmazsam artik aricam maalesef
Ayy cok sukur nisan adet oldum biraz once az da olsa stresim gecti yarin 2.gun olucak ve ben de ignelere basliyorum cisss:))Olsun pazar yada en gec pzrtsi gidersin sanirim igneye baslican artk degilmi hadi hayrlisi
Gozun aydin canim hadi rast gele arkadasim :) bende yarin opu ya gidiyorum cok heyecanliyimAyy cok sukur nisan adet oldum biraz once az da olsa stresim gecti yarin 2.gun olucak ve ben de ignelere basliyorum cisss:))
Kaliteli yumurtaciklarin olsun insallah valla pozitif dusunmek cok etkiliyormus sevincle gir opuya sevincle cik insallah bize de haber verGozun aydin canim hadi rast gele arkadasim :) bende yarin opu ya gidiyorum cok heyecanliyim
İnsallah tesekkr ederim canimKaliteli yumurtaciklarin olsun insallah valla pozitif dusunmek cok etkiliyormus sevincle gir opuya sevincle cik insallah bize de haber ver
istanbul sisli memorial doktorum ayse karahansanoglu..Arkadaslary bu arada nerelerde tedaviniz drlarınız kim sehır ?dr? Hastane ?
Bende ist engin oral ve aytun aktan bahceciistanbul sisli memorial doktorum ayse karahansanoglu..
Hayrli olsun canim rabbim hicbirimizi bos cevirmesin insallah ayy ne heyecanlisindirr benm yarin opum var ben bile nekadar heyecanliym senin gibi olunca napicam bilmiyorum yas kac canm kacinci deneme kactane transfer olduBenimde sisli memorial doktorum Banu hanimdi, bugun transferin ikinci gunu beklemedeyim insallah hakkımızda hayırlısı olur dua edelim birbirimize
Gecmis olsun canim ayy ben sabahi nasil yapicam bilmiyorum yarin islem var sennde baya yumosun olmus insallah guzel haberlerini aliriz +++ilerlerKizlar bugun toplama islemi geceklesti..14 tane yumurta toplanms...ama nasil oldjlarni bilmiorm yarindan itibaren ariyp haber vericeklerms hergun insallah dollenen kaliteli embrio cok olur...simdiden heyecan basladi cok merak ediorm durumlarini☺ 0 01_nisan canm sennkilerdeyarn toplanacakti bol sans sanada:)
Aynen cnm ya cok ihtiyacmz var☺ hepimize dua ediorm hep insallah saglikla gelecek bebislermz☺rahat uyu canm inan hic bisey yok uyudum uyandiriolardi ben uyucam daha dedm tamam dedilerama ayildm doktoru bile gormedm hemen baylttilar zaten:)Gecmis olsun canim ayy ben sabahi nasil yapicam bilmiyorum yarin islem var sennde baya yumosun olmus insallah guzel haberlerini aliriz +++ilerler
Ayricada tesekkurler sansa ve duaya coookk ihtiyacimiz var
Dcu cnm hadi geçmiş olsun bakalım, hayırlısıyla az kaldı. İnşallah çabuk çabuk çok çok bölünür yumoşların.Kizlar bugun toplama islemi geceklesti..14 tane yumurta toplanms...ama nasil oldjlarni bilmiorm yarindan itibaren ariyp haber vericeklerms hergun insallah dollenen kaliteli embrio cok olur...simdiden heyecan basladi cok merak ediorm durumlarini☺ 0 01_nisan canm sennkilerdeyarn toplanacakti bol sans sanada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?