Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benim de ikinci denemem. Ben bu ay basladım. Suan ilac kullanıyorum. Senin ilk denemenide volkan bey mi yaptı.
Yok cnm ben ilk denememi kibrista ikinci donmusta kibrista 3.taze volkan beyde ama negatif..ama volkan beyden negatif olmasina ragmen memnunm cnm..bana volkan bey 4.gu embriyosu transfer etti 2 tane ama olmadi..donmuslarm 5.gun embriyosu 3 tabe bakalm ne olacak...sizin sorun neydi acaba????

A merhaba kibrista ibrahim terkinmi ne ole bi dr var siz onami yaptrdnz cok merk ediorm fark varmi ordaki tedavnn orda yaptran cokta

[QUOTE403_igt, post: 42814770, member: 686339"]KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
Gözün aydin güzelim Rabbim sana bagislasin bizlerede dua et ne olursun[/QUOTE]
Hep buradaki arkadaş kar dualarimda canim cok sağol

Benim kanallarım tıkalı. Biz ilk baskent yaptık negatif aldım. 9 tane embriyo mu acıbademe tasıdık. Simdi orda denicez. Bakalım ne olacak. Şimdilik bende memnunum volkan beyden.

Oldur kiz beni . Cok korktum ama siz olmasaydiniz ne yapardim bilmem . Ne olur hakkinizi helal edin
Gece uyumadım dua ettim hep ederken ağladım ... Sinirlerimi bozdun kız ... Bebeğin doğunca poposunu tokatlicam .sen iyisin bebeğin iyi Çok şükür maşAllah sübhanAllah .

Cnm bebis fln yok ,1.45 çıktı kmse demedi testi tekrarlayın diye ilaci birak dediler.zaten hftasonu adet olurum bn kndm dsndm bi daha tekrarlayim diye.Sağ ol cnm Allah hepimizin yrdmcsi olsun kucağımiza almyi nasip etsin herkese

C
Gece uyumadım dua ettim hep ederken ağladım ... Sinirlerimi bozdun kız ... Bebeğin doğunca poposunu tokatlicam .sen iyisin bebeğin iyi Çok şükür maşAllah sübhanAllah .
Canimmm kiyamam sana çok sağol bitanem yaaa . Nolur sinirlerin bozulmasin
Tokatla tabi poposunu canim benim cok tatlisin sen guzel anneee

Cnm bebis fln yok ,1.45 çıktı kmse demedi testi tekrarlayın diye ilaci birak dediler.zaten hftasonu adet olurum bn kndm dsndm bi daha tekrarlayim diye.Sağ ol cnm Allah hepimizin yrdmcsi olsun kucağımiza almyi nasip etsin herkese
Canım saķın üzülme henüz cok gencsin. O güzel Allahım seninde yüzünü güldürecek. Hepimiz aynı negatifleri aldık ve tekrardan ayağa kalktık. Kuzuları kucağımıza alana kadar yola devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…