- 9 Ağustos 2015
- 30
- 28
- 38
- 39
Yok cnm ben ilk denememi kibrista ikinci donmusta kibrista 3.taze volkan beyde ama negatif..ama volkan beyden negatif olmasina ragmen memnunm cnm..bana volkan bey 4.gu embriyosu transfer etti 2 tane ama olmadi..donmuslarm 5.gun embriyosu 3 tabe bakalm ne olacak...sizin sorun neydi acaba????Benim de ikinci denemem. Ben bu ay basladım. Suan ilac kullanıyorum. Senin ilk denemenide volkan bey mi yaptı.
A merhaba kibrista ibrahim terkinmi ne ole bi dr var siz onami yaptrdnz cok merk ediorm fark varmi ordaki tedavnn orda yaptran coktaYok cnm ben ilk denememi kibrista ikinci donmusta kibrista 3.taze volkan beyde ama negatif..ama volkan beyden negatif olmasina ragmen memnunm cnm..bana volkan bey 4.gu embriyosu transfer etti 2 tane ama olmadi..donmuslarm 5.gun embriyosu 3 tabe bakalm ne olacak...sizin sorun neydi acaba????
Gözün aydin güzelim Rabbim sana bagislasin bizlerede dua et ne olursun[/QUOTE][QUOTE403_igt, post: 42814770, member: 686339"]KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
ciktimi canm sonuc ne oldu merek ettmZaman geçmiyordelirecem Allah'ımmmm neyse sonuç çıksın.... Durdu dakikalar resmen havada çok kötü
Amin canim cok sağolahh canım ya ne güzel bi haber bu rabbim saglıklı sıhatlı hayırlı bi evlat nasip eder sevincini mutlulugunu daim eder inşallah
Benim kanallarım tıkalı. Biz ilk baskent yaptık negatif aldım. 9 tane embriyo mu acıbademe tasıdık. Simdi orda denicez. Bakalım ne olacak. Şimdilik bende memnunum volkan beyden.Yok cnm ben ilk denememi kibrista ikinci donmusta kibrista 3.taze volkan beyde ama negatif..ama volkan beyden negatif olmasina ragmen memnunm cnm..bana volkan bey 4.gu embriyosu transfer etti 2 tane ama olmadi..donmuslarm 5.gun embriyosu 3 tabe bakalm ne olacak...sizin sorun neydi acaba????
Evet canim ya cok sağol. Ama cok korktum ne yapayımMaaşallah ne kadar güzel bi sonuç kanamada normalmiş bak kucağına almak nasip olsun
Ben test yapmadım daha hayatımciktimi canm sonuc ne oldu merek ettm
Oldur kiz beni . Cok korktum ama siz olmasaydiniz ne yapardim bilmem . Ne olur hakkinizi helal edinkorkuttun bizi boşuna valla öldürcem seniiiiiiiiiiiiiiiii
Canim benim inan bende ayniyim . İnşallah hep birlikte bu haberleri alirizÇok sevindimmmm Rabbim sana bağışladı evladını :) inan kendim olmuş gibi hissediyorum sizden böyle olumlu haberler alinca
Gece uyumadım dua ettim hep ederken ağladım ... Sinirlerimi bozdun kız ... Bebeğin doğunca poposunu tokatlicam .sen iyisin bebeğin iyi Çok şükür maşAllah sübhanAllah .Oldur kiz beni . Cok korktum ama siz olmasaydiniz ne yapardim bilmem . Ne olur hakkinizi helal edin
Çok sağol canim benimAy canım benim çok sevindim
Cnm bebis fln yok ,1.45 çıktı kmse demedi testi tekrarlayın diye ilaci birak dediler.zaten hftasonu adet olurum bn kndm dsndm bi daha tekrarlayim diye.Sağ ol cnm Allah hepimizin yrdmcsi olsun kucağımiza almyi nasip etsin herkeseAma ya bebiş varsa içerde. Madem pzt tekrar kan vereceksin madem halen bir umut var niye ilacı bırak demişlerki. Ben olsam kullanırdım canım pazartesi de tekrar kan verirdim negatifse işte o zama ilaçları bırakırdım bence kullanmaya devam et ilaçları arkadaşım. Allah yardımcın olsun inş.
Amin canım inşallah cok sağolgözün aydın Allah kucağına aldığındaki mutluluk gözyaşlarını nasip etsin
Evettt iste buuuu . Cok sağol canimevet iste buuuuu ay cok sevindm coķ škur bi iyi haber daha
Canimmm kiyamam sana çok sağol bitanem yaaa . Nolur sinirlerin bozulmasinGece uyumadım dua ettim hep ederken ağladım ... Sinirlerimi bozdun kız ... Bebeğin doğunca poposunu tokatlicam .sen iyisin bebeğin iyi Çok şükür maşAllah sübhanAllah .
Cok sağol canim benim dikkat edicem inşallahCanım çok sevindim hayırlı olsun. Kendine çok dikkat et lütfen yorma yat dinlen.
Canım saķın üzülme henüz cok gencsin. O güzel Allahım seninde yüzünü güldürecek. Hepimiz aynı negatifleri aldık ve tekrardan ayağa kalktık. Kuzuları kucağımıza alana kadar yola devam :)Cnm bebis fln yok ,1.45 çıktı kmse demedi testi tekrarlayın diye ilaci birak dediler.zaten hftasonu adet olurum bn kndm dsndm bi daha tekrarlayim diye.Sağ ol cnm Allah hepimizin yrdmcsi olsun kucağımiza almyi nasip etsin herkese
Çok sağol canim benim . Biraz var lekelenme gibi amaOyyy kuzum süper süper tebrik ederim bak tutunma kanaması imiş. Devam ediyor mu lekelenme? Gözünaydın bitanem. Hadi listeyi düzenle kendini hamiş yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?