- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Cok sağol canim edrim tabi dualrimdasinizHayrli olsn cok sevndm cok nolr dualarnda unutma bizi
Bende bu donmuslar olmazsa baskente gidiyim diyodum..neden baskentte devam etmedin bana butu dr lar baskenti oneriyo bu olmazsa orayi dusunuodm memnun kalmadgm bi durummu var???Benim kanallarım tıkalı. Biz ilk baskent yaptık negatif aldım. 9 tane embriyo mu acıbademe tasıdık. Simdi orda denicez. Bakalım ne olacak. Şimdilik bende memnunum volkan beyden.
Yok benm o deildi drm..o cok iyiymis ama oyle soyluyorlar..ben cok tecrubesiz bi doktora denk geldm malesef:A merhaba kibrista ibrahim terkinmi ne ole bi dr var siz onami yaptrdnz cok merk ediorm fark varmi ordaki tedavnn orda yaptran cokta
Rabbim dualarla tutundurdu bebeğini sana . Stres oldum valla çaresizlik hissettim neyse senden güzel haber verince kendime geldim .C
Canimmm kiyamam sana çok sağol bitanem yaaa . Nolur sinirlerin bozulmasin
Tokatla tabi poposunu canim benim cok tatlisin sen guzel anneee
Ben memnun kalmadım Acıbadem deki ilgi yok ayrıca cok fazla maliyetli. Ben tavsiye etmiyorum. Su kadar söyleyim transfere yürüyerek girip yürüyerek çıkıyorsun. Acıbadem 1500 tl. Baskent 4500 tl istedi ikinci denemeye.Bende bu donmuslar olmazsa baskente gidiyim diyodum..neden baskentte devam etmedin bana butu dr lar baskenti oneriyo bu olmazsa orayi dusunuodm memnun kalmadgm bi durummu var???
Himmm bnde olmasa en son kibrisa giderim diorm o yuzden sordm neyse insalah bu drun vesile olur bebisine ulasmanaYok benm o deildi drm..o cok iyiymis ama oyle soyluyorlar..ben cok tecrubesiz bi doktora denk geldm malesef:(klinik deildi benmkisi hastaneydi..
Sadece donmus transferinemi 4500 istediler...ay valla anlamiorm hepsi bi tuaf..arastriolar filan dediler bende cikolata kisti var..olmuyor bi turluBen memnun kalmadım Acıbadem deki ilgi yok ayrıca cok fazla maliyetli. Ben tavsiye etmiyorum. Su kadar söyleyim transfere yürüyerek girip yürüyerek çıkıyorsun. Acıbadem 1500 tl. Baskent 4500 tl istedi ikinci denemeye.
Insallah cnm.Himmm bnde olmasa en son kibrisa giderim diorm o yuzden sordm neyse insalah bu drun vesile olur bebisine ulasmana
Merhaba arkadaşlar bir süredir sizleri takip ediyorum...
Ben 43 yaşındayım ılk evlılıgımden bır oglum var ve sımdı ıkıncı evlılıgımı yaptım esımın cocugu yok ılk evlılıgı ve cocugumuz olması ıcın dr. basvurduk menopoz a gırmek uzeresın dedı ve sadece 2 tane yumurtam varmıs yanı cok ama cok dusuk sansın dendı yınede denemk ıstedık sansımız ...ıgnelerle yumurtalarım buyutuldu ve toplamda 6 tane oldular en son 3 tanesı 18mm ve ustune ulasmıs saglıklı 3 tane var dedı ve bu sabah bahcecı fulya da opu oldum..yumurtalarım alındı genel anestezı yapıldı hıc bır sey hıssetmedım suan cok hafıf bır sancım var o da rahatsız etmıyor dr. 2 gun sonra transfer yapıcaz dedı cok heyecanlıyım once allahıma sonra dr guvenıyorum herseyın hayırlısı rabbım nasıp ederse olur dıyorum ama takmıyorum fazla cunkı hersey kısmet nasıp.. suan progestan50mg ıgne oluyorum zaten uzun bır zaman kullanacakmısım clımara forte bant kullanıyorum ve artı bazı haplar var ( monodoks-coraspırın-Estrofem-prednol-folıdoce) ayrıca dınlenıyorum transfer gunune yanı cuma ya ınsallah 2 gunum var ama yarın haber verıcekler emrıyoların gelısımı ıcın ınsallah guzel haberler verebılırım ...Allahım ısteyen herkese nasıp etsın saglık ve sıhhatle kucaklarımıza alalım yavrularımızı
ılerı yaslarda coklu gebelık olabılıyormus bılmıyorum belkı ıkız de olabılır bız esımle herseye hazırladık kendımızı ıkız de olsa razıyız nasıp neyse o olur rabbım hayırlısını versın ve yeterkı saglıklı olsunlar
ılk gebelıgımde 4.5 aylık olana kadar oglumda cok bulantım ve kusma oldu ılerı derece de dıyebılırım 60kg hamıle kalmıstım 52 kılo ya dustum 4 ayda o kadar kotuydum hıc bırsey yıgemıyordum su bıle ıcemıyordum hep serumla beslendım kabus gıbıydı umarım eger gebe kalırsam ıkıncısı boyle olmaz inşallah cok zordu ...ama kısmet tabıkı
Cok tesekkurler arkadaslar evet ileri yas benimkisi ama esimde cok istiyor tabi bende ve eger rabbim nasip ederse tabi.. Benim sansim elbette oldukca az ama nasip bu .. Eger transfer sonrasi iyi giderse ve tutarsa seve seve paylasirim sizinle bu ilk tup bebek denemem allah hepinizin yardimcisi olsun..dr engin oral ve bahceci fulya da islemlerimiz oluyor bakalim hakkimizda hayirlisi dualarimiz kabul olur insallah sevgilerimleMerhaba arkadaşlar bir süredir sizleri takip ediyorum...
Ben 43 yaşındayım ılk evlılıgımden bır oglum var ve sımdı ıkıncı evlılıgımı yaptım esımın cocugu yok ılk evlılıgı ve cocugumuz olması ıcın dr. basvurduk menopoz a gırmek uzeresın dedı ve sadece 2 tane yumurtam varmıs yanı cok ama cok dusuk sansın dendı yınede denemk ıstedık sansımız ...ıgnelerle yumurtalarım buyutuldu ve toplamda 6 tane oldular en son 3 tanesı 18mm ve ustune ulasmıs saglıklı 3 tane var dedı ve bu sabah bahcecı fulya da opu oldum..yumurtalarım alındı genel anestezı yapıldı hıc bır sey hıssetmedım suan cok hafıf bır sancım var o da rahatsız etmıyor dr. 2 gun sonra transfer yapıcaz dedı cok heyecanlıyım once allahıma sonra dr guvenıyorum herseyın hayırlısı rabbım nasıp ederse olur dıyorum ama takmıyorum fazla cunkı hersey kısmet nasıp.. suan progestan50mg ıgne oluyorum zaten uzun bır zaman kullanacakmısım clımara forte bant kullanıyorum ve artı bazı haplar var ( monodoks-coraspırın-Estrofem-prednol-folıdoce) ayrıca dınlenıyorum transfer gunune yanı cuma ya ınsallah 2 gunum var ama yarın haber verıcekler emrıyoların gelısımı ıcın ınsallah guzel haberler verebılırım ...Allahım ısteyen herkese nasıp etsın saglık ve sıhhatle kucaklarımıza alalım yavrularımızı
ılerı yaslarda coklu gebelık olabılıyormus bılmıyorum belkı ıkız de olabılır bız esımle herseye hazırladık kendımızı ıkız de olsa razıyız nasıp neyse o olur rabbım hayırlısını versın ve yeterkı saglıklı olsunlar
ılk gebelıgımde 4.5 aylık olana kadar oglumda cok bulantım ve kusma oldu ılerı derece de dıyebılırım 60kg hamıle kalmıstım 52 kılo ya dustum 4 ayda o kadar kotuydum hıc bırsey yıgemıyordum su bıle ıcemıyordum hep serumla beslendım kabus gıbıydı umarım eger gebe kalırsam ıkıncısı boyle olmaz inşallah cok zordu ...ama kısmet tabıkı
Aynen her gittiginde farklı doktor bakıyor. Ben kendimi cok kötü hissetmistim baskentte. Bakalım acıbadem cok iyi ilgileniyorlar. Embriyolog arkadasla görüştük cok iyi laboratuvar ları var. Herşeyi yapıyoruz sonrası allaha kalmış.Sadece donmus transferinemi 4500 istediler...ay valla anlamiorm hepsi bi tuaf..arastriolar filan dediler bende cikolata kisti var..olmuyor bi turlubaskent arastrma hastanesi ya ondan solediler ama bunu duydum bende sinir oldum simdi...bende kibrista yurudm transfer sonrasi ...ama acibadem cok ii bi hastane gercektem cokta ilgililer
Canimsiniz cok tesekkurler amiiiin cumlemize rabbim yardim etsin..Ablacım aramıza hoş geldin :) umarım herşey gönlünce olur
Canım dur daha bugün çarşamba Allah sabrını ve sabrınında mükafatını versinKızlar şuan bir gebelik testi daha yaptım yine tek çizgi . Salıya yaklaşıyorum böyle tek çizgi gidersem yandım
Hergün bir tane yapıcam kan testi yapana kadar . Sabırlar tükeniyor Zaman geçtikçeCanım dur daha bugün çarşamba Allah sabrını ve sabrınında mükafatını versin
nde erol hocanın hastasıydım canım ama olmadı aşılamamıda o yapmıştı.nasip artıkCanim ben erol tamvergene gidiyorum
Tatlım hiç belli olmaz daha test gününe var. Kan testi kesin sonuç. Hem sabah idrarıyla yap canım benim. İnş kan sonucun güzel olurdayanamadım 8.günümde idrar testi yaptım tek çizgi galiba tutunamadı benim embriyolarım
Sadece sen olsan belki öldürürdü de şimdi bebiş var ona kıyamaz ki dimiOldur kiz beni . Cok korktum ama siz olmasaydiniz ne yapardim bilmem . Ne olur hakkinizi helal edin
Canım idrar testim hala negatif albi yoktu ama fortune diye bi marka yanlış hatırlamıyorsam banyoda şimcik ki geçen defa onunla öğrenmiştim hamile olduğumu iyi bi marka yani ama hala negatif yarın yine yapcam çıkarsa eklerim olurmuSadece sen olsan belki öldürürdü de şimdi bebiş var ona kıyamaz ki dimiMK128 :)
Canım aslında sabah ilk idrarla yapmak en doğrusu. İnş pozitifi görürsün tatlımKızlar şuan bir gebelik testi daha yaptım yine tek çizgi . Salıya yaklaşıyorum böyle tek çizgi gidersem yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?