Aman da aman hamişlik takvimi de yapılmış hayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağına da alırsınCanım dur daha bugün çarşamba Allah sabrını ve sabrınında mükafatını versin
Amin canım darısı hepinize inşallah özendim işte öyle yapıyım dedim Rabbim elimden almasınAman da aman hamişlik takvimi de yapılmış hayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağına da alırsın
Tamam canım çok saol. Umarım yormuyorumdur seni :)Canım idrar testim hala negatif albi yoktu ama fortune diye bi marka yanlış hatırlamıyorsam banyoda şimcik ki geçen defa onunla öğrenmiştim hamile olduğumu iyi bi marka yani ama hala negatif yarın yine yapcam çıkarsa eklerim olurmu
İnş canım özenmek ne demek. Ben yapalı çooook oldu listemizde bile hamiş gözüküyorum içimden geldi yaptım inş gerçek olur :)Amin canım darısı hepinize inşallah özendim işte öyle yapıyım dedim Rabbim elimden almasın
Yok canım o nasıl sözTamam canım çok saol. Umarım yormuyorumdur seni :)
Bence bebeklerinden canım çoğul olunca hemen geçiyor idrara demişti dr benim geçen defa ikizlerimde erken çıkmıştı resmi biraz kırp ekler o zaman hadi hayırlısıKızlar akşam 6 saat idrarımı tutup tekrar test yaptım albi marka sabahkiyle aynı marka. Bu sefer daha erken ikinci çizgi belirdi 10 dakikada belirmeye başladı 30-40 dakikada azcık daha belirdi. 3-4 saat sonra ise azcık daha belirgin. Hem sabahkine göre azcık daha belirgin hem de daha erken belirdi bu sefer. İnş bebişlerimdendir. Sabah tekrar yapıcam inş daha belirgin olur. Sizce artık umutlanayım mı? Foto ekleyemedim boyutu büyük diyor eklemek için ne yapabilirim?
Nezman bliormsn hamile olnca bile bitmicek nezmanki o an geldi catti gorup gorebilecgmiz enguzel sey canmzdan bircan dha ckti iste o an son bulacak :'( bakalm o anda nezaman gelecekBu bekleyiş ler ne zaman son bulacak. ...
İnşAllahCanım aslında sabah ilk idrarla yapmak en doğrusu. İnş pozitifi görürsün tatlım
Ay hadi foto at merk ettim ikinci czgi tabikide bebislerndendr. Nolr mutllgu yasadgn an beni aklndan gecr cok duaya ihtyacm varKızlar akşam 6 saat idrarımı tutup tekrar test yaptım albi marka sabahkiyle aynı marka. Bu sefer daha erken ikinci çizgi belirdi 10 dakikada belirmeye başladı 30-40 dakikada azcık daha belirdi. 3-4 saat sonra ise azcık daha belirgin. Hem sabahkine göre azcık daha belirgin hem de daha erken belirdi bu sefer. İnş bebişlerimdendir. Sabah tekrar yapıcam inş daha belirgin olur. Sizce artık umutlanayım mı? Foto ekleyemedim boyutu büyük diyor eklemek için ne yapabilirim?
Yorumum şudur canım Allahım tamamına erdirsin inşallah çok güzel bi manzara maaşallahKızlar akşamki testim bu. Bu fotoyu testi yaptıktan 4-5 saat sonra çektim. Testi yaptıktan 10 dk sonra belirmeye başladı. 30-40 dk sonra azcık daha belirdi sonra misafirliğe gittik geldiğimde azcık daha belirmiş olduğunu gördüm. Yorumlarınız kızlar???
Ay tabisiki hamissinnnn dha ne olsn masallah zTen ilk 10 dakda cikms hayrli ugurlu olsn Allah eline almayi nasp etsin canmKızlar akşamki testim bu. Bu fotoyu testi yaptıktan 4-5 saat sonra çektim. Testi yaptıktan 10 dk sonra belirmeye başladı. 30-40 dk sonra azcık daha belirdi sonra misafirliğe gittik geldiğimde azcık daha belirmiş olduğunu gördüm. Yorumlarınız kızlar???
Hayırlı olsun masallah kendine dikkat et :)Kızlar akşamki testim bu. Bu fotoyu testi yaptıktan 4-5 saat sonra çektim. Testi yaptıktan 10 dk sonra belirmeye başladı. 30-40 dk sonra azcık daha belirdi sonra misafirliğe gittik geldiğimde azcık daha belirmiş olduğunu gördüm. Yorumlarınız kızlar???
insallah canim rabbim sessiz aglsyan kulunun duasini duyarmis hayirlisi olur insallhgCuma gnu 6 yil btip 7ye gircez annelgi hic bukdr istemedm hicbise icin bu kdr aglmadm bebegim bizimle olmani istyrm :'( herksin elinde bebegi bir tek annen yalnz icim gidiyor elbiselere baknca almak istyrm sana. Baban artk seni sevsn baskalarnin bebegini deil cuma gunu sevndr bizi annem her gece hergece yalvariyorum Allaha melegimi ruyamda goster die seni opup koklamak istyrm. Yeterki sen gel herseye raziyim ben
Yorumum şudur canım Allahım tamamına erdirsin inşallah çok güzel bi manzara maaşallah
Ay tabisiki hamissinnnn dha ne olsn masallah zTen ilk 10 dakda cikms hayrli ugurlu olsn Allah eline almayi nasp etsin canm
Ya kızlar çok tşk ederim hepinize. Aslında halen ilk 10-15 dakikada çok belirgin değildi sonradan saatler içinde belirginleşti diye korkuyorum. Acaba diyorum. Çünkü son 4-5 aydır gebelik testi yapıyorum ama böyle hep bi umutla erkenden başlıyordum yapmaya. Hep negatif tabi. 1 gün bekletiyorum yine negatif. Birgün miratech marka yaptım adete 2 gün kala ilk saniyelerde pozitif verdi ve baya belirgindi nasıl şok oldum mutlu oldum anlatamam ama aynı gün kan testi negatif ve 2 gün sonra adet oldum. Geçen ayda 2-3 defa testi yapınca çizgi yok. 3 saat sonra hafif bir çizgi beliriyor gri renkte. Ben yine umutlandım tabi. Yine kan testi negatif. Bunların üstüne bunu yaşayınca umutlanmaya korkuyor insan ya yine öyle olursa diye. Gerçi bu sefer durum farklı. İlk 10 dakikada çooooook silik de olsa çizgi belirmeye başladı. Ben de %90 hamileyim diyorum ama korkumdan %10 açık kapı bırakıyorum yine de. İdrar testiyle umutlanıp kendini ona dayanarak hamile sanıp sonra kanda negatifi görmek daha zor bir durum gerçekten. Ama inş öyle olmaz bu sefer. Eşime hiç söylemedim testlerin sonucunu. Ne olur ne olmaz o da boşa umutlanmasın diye ve eğer hamileysem sürpriz yapayım diye. İnş bu sefer yanlış alarm değildir ve hevesim kursağımda kalmaz. Şimdi sabahı zor ediyorum tekrar test yapıcam bakalım ne çıkacak sonuç.Hayırlı olsun masallah kendine dikkat et :)
CAnim transferden kac gün sonra idrarda gordun ikinci cizgiyiKızlar günboyu dua ediyorum dua ederken kendime sizlere isteyen herkese de dua ediyorum. Allahım inş sesimizi duyacak çektiğimiz sıkıntıları görüyor zaten. Hepimizin muradını verecek inş. Allahım benim için buradaki arkadaşlarım için şu an bebek hasreti çeken tüm kulların için ol de olsun inş güzel Allahım. Amiiiiiiiinnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?