Hayatım sabahki test ne çıktı? Ben sabah yine idrar testi yaptığım yine negatif valla salı günü yaklaşıyor ölecem stresten .Ya kızlar çok tşk ederim hepinize. Aslında halen ilk 10-15 dakikada çok belirgin değildi sonradan saatler içinde belirginleşti diye korkuyorum. Acaba diyorum. Çünkü son 4-5 aydır gebelik testi yapıyorum ama böyle hep bi umutla erkenden başlıyordum yapmaya. Hep negatif tabi. 1 gün bekletiyorum yine negatif. Birgün miratech marka yaptım adete 2 gün kala ilk saniyelerde pozitif verdi ve baya belirgindi nasıl şok oldum mutlu oldum anlatamam ama aynı gün kan testi negatif ve 2 gün sonra adet oldum. Geçen ayda 2-3 defa testi yapınca çizgi yok. 3 saat sonra hafif bir çizgi beliriyor gri renkte. Ben yine umutlandım tabi. Yine kan testi negatif. Bunların üstüne bunu yaşayınca umutlanmaya korkuyor insan ya yine öyle olursa diye. Gerçi bu sefer durum farklı. İlk 10 dakikada çooooook silik de olsa çizgi belirmeye başladı. Ben de %90 hamileyim diyorum ama korkumdan %10 açık kapı bırakıyorum yine de. İdrar testiyle umutlanıp kendini ona dayanarak hamile sanıp sonra kanda negatifi görmek daha zor bir durum gerçekten. Ama inş öyle olmaz bu sefer. Eşime hiç söylemedim testlerin sonucunu. Ne olur ne olmaz o da boşa umutlanmasın diye ve eğer hamileysem sürpriz yapayım diye. İnş bu sefer yanlış alarm değildir ve hevesim kursağımda kalmaz. Şimdi sabahı zor ediyorum tekrar test yapıcam bakalım ne çıkacak sonuç.
Cuma gnu 6 yil btip 7ye gircez annelgi hic bukdr istemedm hicbise icin bu kdr aglmadm bebegim bizimle olmani istyrm :'( herksin elinde bebegi bir tek annen yalnz icim gidiyor elbiselere baknca almak istyrm sana. Baban artk seni sevsn baskalarnin bebegini deil cuma gunu sevndr bizi annem her gece hergece yalvariyorum Allaha melegimi ruyamda goster die seni opup koklamak istyrm. Yeterki sen gel herseye raziyim ben
Saliya daha cok var canimm erkenden yapma testiHayatım sabahki test ne çıktı? Ben sabah yine idrar testi yaptığım yine negatif valla salı günü yaklaşıyor ölecem stresten .
Ayyy cok guzel haber,hadi hayirlisiyla kan testi sonucunu da bekliyoruzzz guzel anne adayiKızlar akşam 6 saat idrarımı tutup tekrar test yaptım albi marka sabahkiyle aynı marka. Bu sefer daha erken ikinci çizgi belirdi 10 dakikada belirmeye başladı 30-40 dakikada azcık daha belirdi. 3-4 saat sonra ise azcık daha belirgin. Hem sabahkine göre azcık daha belirgin hem de daha erken belirdi bu sefer. İnş bebişlerimdendir. Sabah tekrar yapıcam inş daha belirgin olur. Sizce artık umutlanayım mı? Foto ekleyemedim boyutu büyük diyor eklemek için ne yapabilirim?
Salıya çok yok aslında , artık hafiften 2. Çizgi çıkmalı ama yok . Stres oldum iyiceSaliya daha cok var canimm erkenden yapma testibu isler hic belli olmaz. Testte yok çıkar kanda var cikabilir : (
Olsun canmm sen zamanini bekle icini ferah tut dualara devam et kan vermeyede abdestli git Allahin izniyle olurr icin yeterki ferah olsunSalıya çok yok aslında , artık hafiften 2. Çizgi çıkmalı ama yok . Stres oldum iyice
Tabi tabi zaten hep abdestliyim dua kitabımla gidiyorum . Allah yardımcım olsun .Olsun canmm sen zamanini bekle icini ferah tut dualara devam et kan vermeyede abdestli git Allahin izniyle olurr icin yeterki ferah olsun
İnşAllah mucizen seni doğal yolla bulur .Günaydın kizlar, ben sizleri sessizce takip ediyorum ve hamile oldugunuz sonuclarini okudugumda cok mutlu oluyorum, ben henüz tüp bebek asamasina baslamadim ama benim de cocugum olmuyor. Esimin sperm degerleri cok kötü ve bende de pko var. Esime 3 aylik ilac tedavisi verdi dr, yapacaklarimiz daha sonra duruma göre sekillenecek. Simdi normal deniyoruz belki bi mucize olur diye. Allahım hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin anne olmayi. Amin.
aminnnnnnnnnnnKızlar günboyu dua ediyorum dua ederken kendime sizlere isteyen herkese de dua ediyorum. Allahım inş sesimizi duyacak çektiğimiz sıkıntıları görüyor zaten. Hepimizin muradını verecek inş. Allahım benim için buradaki arkadaşlarım için şu an bebek hasreti çeken tüm kulların için ol de olsun inş güzel Allahım. Amiiiiiiiinnnnnnnnnnn
canım bende takip ediyorm ve henüz tedaviye başlamadık. biz de de eşimde sperm sayısı düşük ürologa mı gittiniz dr ilaç verdi yoksa direk tüp bebek doktorunuzmu verdi ilaçları..Günaydın kizlar, ben sizleri sessizce takip ediyorum ve hamile oldugunuz sonuclarini okudugumda cok mutlu oluyorum, ben henüz tüp bebek asamasina baslamadim ama benim de cocugum olmuyor. Esimin sperm degerleri cok kötü ve bende de pko var. Esime 3 aylik ilac tedavisi verdi dr, yapacaklarimiz daha sonra duruma göre sekillenecek. Simdi normal deniyoruz belki bi mucize olur diye. Allahım hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin anne olmayi. Amin.
Canm daha neyi merak ediyosun bebisin senle masallah :)Kızlar akşamki testim bu. Bu fotoyu testi yaptıktan 4-5 saat sonra çektim. Testi yaptıktan 10 dk sonra belirmeye başladı. 30-40 dk sonra azcık daha belirdi sonra misafirliğe gittik geldiğimde azcık daha belirmiş olduğunu gördüm. Yorumlarınız kızlar???
Canm keciboynuzu kurude yap esine cok etkili ins tup bebege gerek kalmadan olur bebisinGünaydın kizlar, ben sizleri sessizce takip ediyorum ve hamile oldugunuz sonuclarini okudugumda cok mutlu oluyorum, ben henüz tüp bebek asamasina baslamadim ama benim de cocugum olmuyor. Esimin sperm degerleri cok kötü ve bende de pko var. Esime 3 aylik ilac tedavisi verdi dr, yapacaklarimiz daha sonra duruma göre sekillenecek. Simdi normal deniyoruz belki bi mucize olur diye. Allahım hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin anne olmayi. Amin.
Amiiinnnn insallah..Tabi tabi zaten hep abdestliyim dua kitabımla gidiyorum . Allah yardımcım olsun .
Cnm benm aglattin beniCuma gnu 6 yil btip 7ye gircez annelgi hic bukdr istemedm hicbise icin bu kdr aglmadm bebegim bizimle olmani istyrm :'( herksin elinde bebegi bir tek annen yalnz icim gidiyor elbiselere baknca almak istyrm sana. Baban artk seni sevsn baskalarnin bebegini deil cuma gunu sevndr bizi annem her gece hergece yalvariyorum Allaha melegimi ruyamda goster die seni opup koklamak istyrm. Yeterki sen gel herseye raziyim ben
Cnm kan versene :) ben olsam bu cizgilerle dayanamaz kan verirdimSlm kızlar bugün transferin 8. Günü işe geri döndüm. Bu sabah tekrar test yaptım fotolarını ekliyorum albi markada 10 dk sonra çizgi belirmeye başladı yavaş yavaş azcık koyulaştı proclinice markada 5 dk sonra çizgi belirmeye başladı o da yavaş yavaş koyulaştı. Albideki koyuluk hemen hemen dünkü ile aynı bir fark göremedim. Hamileyim galiba diyorum halen korka korka. İnş gittikçe koyulaştığını da görürüm :) darısı başınıza canlarım dualarımdasınız
1. Foto albi 30 dk sonrası
2. Foto pyroclinice 30 dk sonrası
3. Foto pyroclinice 5 saat sonrası
Transfer gününü saymazsak 6. Günde yoktu 7. Günde gördüm canım. 4 günlük 2 embriyo verilmiştiCAnim transferden kac gün sonra idrarda gordun ikinci cizgiyi
Canm ilk resimde cizgi daha net sanki yani bu durumda hamilesin gibi gozukuyor ya ama yinede kan testinde fayda var . Insallah hamilesin canmSlm kızlar bugün transferin 8. Günü işe geri döndüm. Bu sabah tekrar test yaptım fotolarını ekliyorum albi markada 10 dk sonra çizgi belirmeye başladı yavaş yavaş azcık koyulaştı proclinice markada 5 dk sonra çizgi belirmeye başladı o da yavaş yavaş koyulaştı. Albideki koyuluk hemen hemen dünkü ile aynı bir fark göremedim. Hamileyim galiba diyorum halen korka korka. İnş gittikçe koyulaştığını da görürüm :) darısı başınıza canlarım dualarımdasınız
1. Foto albi 30 dk sonrası
2. Foto pyroclinice 30 dk sonrası
3. Foto pyroclinice 5 saat sonrası
Gülüm ama senin aşılama. Sperm yumurtaya gidecek döllenecek rahime dönecek tutunmaya çalışacak sende bunlar zaman alır biraz. Bana 4 günlük 2 embriyo verilmişti ondan olabilir. İnş sen de pozitifi görürsün. Aşılama hangi tarihte yapılmıştı?Hayatım sabahki test ne çıktı? Ben sabah yine idrar testi yaptığım yine negatif valla salı günü yaklaşıyor ölecem stresten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?