Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hayatım sabahki test ne çıktı? Ben sabah yine idrar testi yaptığım yine negatif valla salı günü yaklaşıyor ölecem stresten .

( RAbbim inşaallah nasip eder canmm dualarim hepinizle

Son düzenleme:
Ayyy cok guzel haber,hadi hayirlisiyla kan testi sonucunu da bekliyoruzzz guzel anne adayi

Saliya daha cok var canimm erkenden yapma testi bu isler hic belli olmaz. Testte yok çıkar kanda var cikabilir : (
Salıya çok yok aslında , artık hafiften 2. Çizgi çıkmalı ama yok . Stres oldum iyice

Günaydın kizlar, ben sizleri sessizce takip ediyorum ve hamile oldugunuz sonuclarini okudugumda cok mutlu oluyorum, ben henüz tüp bebek asamasina baslamadim ama benim de cocugum olmuyor. Esimin sperm degerleri cok kötü ve bende de pko var. Esime 3 aylik ilac tedavisi verdi dr, yapacaklarimiz daha sonra duruma göre sekillenecek. Simdi normal deniyoruz belki bi mucize olur diye. Allahım hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin anne olmayi. Amin.

İnşAllah mucizen seni doğal yolla bulur .

aminnnnnnnnnnn
canım bende takip ediyorm ve henüz tedaviye başlamadık. biz de de eşimde sperm sayısı düşük ürologa mı gittiniz dr ilaç verdi yoksa direk tüp bebek doktorunuzmu verdi ilaçları..

Canm daha neyi merak ediyosun bebisin senle masallah :)

Canm keciboynuzu kurude yap esine cok etkili ins tup bebege gerek kalmadan olur bebisin

huriye048 canım bak üstteki dün alttaki bugün görebilirmisin bilmiyorum ama elde baya net görünüyor fotoğrafta çok net değil ama buna rağmen senin ki çok çok iyi maaşallah korkma yani azcık rahatlat içini :))

Eklentiler

• 20151001_102439-1.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 299
Cnm benm aglattin beni cunku ayni duygulari yasiorm seninle benm icinden gecenleri yazmissin..cok canimiz acio ama insallah olacak bizimde bebegimiz mis kokulumuz....

Slm kızlar bugün transferin 8. Günü işe geri döndüm. Bu sabah tekrar test yaptım fotolarını ekliyorum albi markada 10 dk sonra çizgi belirmeye başladı yavaş yavaş azcık koyulaştı proclinice markada 5 dk sonra çizgi belirmeye başladı o da yavaş yavaş koyulaştı. Albideki koyuluk hemen hemen dünkü ile aynı bir fark göremedim. Hamileyim galiba diyorum halen korka korka. İnş gittikçe koyulaştığını da görürüm :) darısı başınıza canlarım dualarımdasınız
1. Foto albi 30 dk sonrası
2. Foto pyroclinice 30 dk sonrası
3. Foto pyroclinice 5 saat sonrası

Eklentiler

• 20151001_075559.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 130
  • 20151001_075603.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 107
  • 20151001_121213-1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 139
Cnm kan versene :) ben olsam bu cizgilerle dayanamaz kan verirdim

Canm ilk resimde cizgi daha net sanki yani bu durumda hamilesin gibi gozukuyor ya ama yinede kan testinde fayda var . Insallah hamilesin canm

Hayatım sabahki test ne çıktı? Ben sabah yine idrar testi yaptığım yine negatif valla salı günü yaklaşıyor ölecem stresten .
Gülüm ama senin aşılama. Sperm yumurtaya gidecek döllenecek rahime dönecek tutunmaya çalışacak sende bunlar zaman alır biraz. Bana 4 günlük 2 embriyo verilmişti ondan olabilir. İnş sen de pozitifi görürsün. Aşılama hangi tarihte yapılmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…