Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Teşekkürler canım inş sende tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olursun

Saol canım benim senin de idrarda çıkmaya başlamış ne güzel :)

Cnm kan versene :) ben olsam bu cizgilerle dayanamaz kan verirdim
Ya tatlım oturduğum ilçe küçük kan testi sonucu 2-3 günde çıkıyor genelde. Bi de şimdi yaptırsam düşük bir değer çıkar muhtemelen sonra 2 güne bir baktırmam gerekir. Test günüm pzt 4 gün kaldı zaten. O günü beklemeyi düşünüyorum canım dayanabilirsem :)

Kızlar Allah büyük. O ol derse olacak. Birbirimize dua etmeye devam edelim. İnş herkes muradına erer en kısa zamanda.

aminnnnnnnnnnn

canım bende takip ediyorm ve henüz tedaviye başlamadık. biz de de eşimde sperm sayısı düşük ürologa mı gittiniz dr ilaç verdi yoksa direk tüp bebek doktorunuzmu verdi ilaçları..
Canım bizim de sperm sayısı 6 milyon ama haraketsizlik yüzde 97 ydi, urolog verdi bisürü ilaç, tetra, klomen, l arginine ve haftada 2 defa pregnly iğne verdi. Önce boyle deneyelim dedi, ben 28 esim 30 yasinda, yasiniz cok degil dedi. Biz de bi deneyelim dedik. 1 bucuk aydir kullaniyo ilaclari, sonra tekrar test yaptiricaz, o zaman duruma göre karar veririz. Bize yasiniz biraz fazla olsa direk tüp bebek onerirdim demisti.

Canm keciboynuzu kurude yap esine cok etkili ins tup bebege gerek kalmadan olur bebisin
Teşekkür ederim canım yapiyorum zaten, evet belki bi mucize olur, bende de pko oldugu icin ne zaman yumurtlayacagim belli olmuyo hic, yumurtlama testi kullanıyorum ben de. Dün pozitifi gördüm degerlendirdik ama ben umudumu kaybetmeye basladim artik, yine de bi ihtimal diyorum. Hayırlısı olsun. İnşallah hepinizin güzel haberlerini okurum burdan.

Kizlar pregnyl ignem var bugün ama bu igneyi nereye vuracam gobekten mi kalcaya mi

bizde de ben 30 eşim 33 yaşında eşimin 2.5 milyon çıktı dr bize direk tüp bebek dedi. eşim ürologa hiç gitmedi. belkide onunda gitmesi lazım..

Kizlarr yarin kan testi gunum ama bugun hastalandim(( idrar testi de yaptirmistim cikmamisti gebelik hastalandigima gore hamile degilim dimii agliyorim sabahtan hamileyim kesin diyodum kendi kendime yqrinki hevesim gitti

huriye048 e peki sen pazartesi test yaptirdiktsn sonra sonucu için 2 gün bekleyecek misinnn?? Nasıl sabredeceksin ay meraktan çatlar insan ben de bazen senden cesaretle acaba test yapsam mi diyorum ama sonra negatif cikip hic moral bozulmasin diye pazartesiyi bekliyorum. Nasil hissediyorsun bir farklilik var mi? Ben sanki biraz adet olacakmis gibi şişlik hissediyorum ama batmalar falan kesildi artik

Masallah bal gbi bebislerin belirtisi bunlarrrrr

bizde de ben 30 eşim 33 yaşında eşimin 2.5 milyon çıktı dr bize direk tüp bebek dedi. eşim ürologa hiç gitmedi. belkide onunda gitmesi lazım..
Aslında gitse iyi olurdu canım, tüp bebek dusunulse bile daha kaliteli spermler icin oncelikle belli bi ilac tedavisinden gecmesi faydali olabilir, ayrica sperm sayisi degisken bisey ben kk da cok okudum, keciboynuzuyla vs sperm sayisi sasilacak derecede yukselen. Ben esimin sayisinin artacagini dusunuyorum, hatta acikca soylersem biraz hissediyorum, onceden iliski sonrasi ayaga kalktigimda su gibi dokulurdu,simdi kıvamı biraz koyulasti gibi geliyo bana. Kusura bakmayin kizlar acik yazdim Bi de doktora göre cok degisiyor esime bikac ay once de test yaptirmistik baska bi dr bize asilamayla bile ugrasmayin direk tup bebek yapin demisti. (Bunu diyen kadin dogumcu) Hatta o zaman sonuclar sonuncuya göre daha iyiydi. Kısacası bana sorarsan esin tup bebek denemeden önce bi urologa muayene olursa cok yerinde bi karar olur.

Kizlar ben yatamiyom ya sıkıliyorum ayaktaym dolasiyom problem olmaz heralde ya dimi

Kizlar ben yatamiyom ya sıkıliyorum ayaktaym dolasiyom problem olmaz heralde ya dimi
Evin içinde birsey olmaz canim yemegini bile yapabilirsin demişti hemşire bana. Hatta ben transfer gunu alisveris bile yaptim :) yattikca düşünüyorsun ama cok da ayakta durma

Evin içinde birsey olmaz canim yemegini bile yapabilirsin demişti hemşire bana. Hatta ben transfer gunu alisveris bile yaptim :) yattikca düşünüyorsun ama cok da ayakta durma
Ona dikkat ediyorum zaten cok da abartmiyorum ama sureklide yatmak zor geliyo alisik degilim boyle rabbim nasip etcekse olcak insallah

kızlar 2 gündür işim çok yoğun o yüzden sayfaya giremiyorum . Akşam evde biraz girebildim anca. Aklım sizde. İlk fırsatta okuyacağım gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…