Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Allah ol derse olur bitanem. Umudunu kaybetme lütfen. Allah büyük

Kizlar pregnyl ignem var bugün ama bu igneyi nereye vuracam gobekten mi kalcaya mi
Canım merkezini ara danış kesinlikle. aynı iğne olsa bile her merkezin uygulaması farklı olabiliyor. Hayırlı olsun canım bol yumurtalı bol embriyolu günler canım :)

Kizlarr yarin kan testi gunum ama bugun hastalandim(( idrar testi de yaptirmistim cikmamisti gebelik hastalandigima gore hamile degilim dimii agliyorim sabahtan hamileyim kesin diyodum kendi kendime yqrinki hevesim gitti
Canım benim bak 687403_igt arkadaşımızın kanaması başlamıştı ama kan testi pozitif çıktı. Hamile olmadığın anlamına gelmez. Hemen doktoruna ara ve acile git belki iğne yapılır bhcg bakılır. Hiç durma derhal ara git canım. İnş hamilesindir

Tatlım hiç belli olmaz daha test gününe var. Kan testi kesin sonuç. Hem sabah idrarıyla yap canım benim. İnş kan sonucun güzel olur
inşallah canım ama bugün sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyo transferden sonra hiçbişeyi kafama takmamıştım çok güzeldi neşem anne aday adayı olmak bile çok güzel bi duygu diye seviniyodum evde ama dün bugün moralim kalmadı neyse hayırlısı artık herşey ALLAH 'tan verende o alanda

Ben bugun biraz sıkıldım. Sanırım artık hormonlar tavan yaptı. Göğüs lerim cok ağrıyor. Yarın kontrol var transfer günü belli olacak. Acayip sıcak adana ya ....

Canım benim pzrtesi iş çıkışı başka bir ilçenin aciline gidip baktırcam 1 saatte çıkıyor o şekilde canım. Eğer sabredebiliyorsan pazartesiyi bekle bence. Ben sabırsızım dayanamadım yaptım :)

Kizlar ben yatamiyom ya sıkıliyorum ayaktaym dolasiyom problem olmaz heralde ya dimi
Transfer günü hariç kaçıncı günün canım. Benim doktorum ilk 2 gün (transfer günü ve ertesi gün) yatmamı önerdi yattım 2 günden sonra ara ara yattım ara ara günlük hayatıma döndüm

Canım inş bebişin seninledir

Ben bugun biraz sıkıldım. Sanırım artık hormonlar tavan yaptı. Göğüs lerim cok ağrıyor. Yarın kontrol var transfer günü belli olacak. Acayip sıcak adana ya ....
Hadi hayırlu olsun canım güzel sona yaklaşıyorsun inş

Kızlar sabahtan beri sol kasığımda ağrı var bacağıma da vuruyor ağrısı. Bacağım da ağrıyor. Ara ara şiddetli (ama çok şiddetli değil orta şeker) ara ara hafif oluyor uzanınca dinlenince biraz hafifliyor. Sağ tüpüm kapalıydı ama sol açıktı. 3-4 aydır sol kasıkta ağrım oluyordu zaten ama bu kadar sürmüyordu bacağıma vurmuyordu. Öğlen geçer gibi olmuştu sonra tekrar başladı. Korkum dış gebelik ihtimali aslında. İnş öyle bir durum yoktur.

Ben görüyorum :)

Bebistendir bebisten annisi korkma Dis mis gebelk deildir rabbmin izniyle

doğru diyosun bu hafta sonu ben en iyisi urüloga ikna ediyim eşimi.

doğru diyosun bu hafta sonu ben en iyisi urüloga ikna ediyim eşimi.
Benim eşim neofertil içti , üroloğa muhakkak gitmeli erkekler . Sperm testinde ne var ne yok çıkıyor ona göre tedaviye başlıyorlar . Sperm çok çok önemli tüp bebekte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…