- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
Ben de listeye girmek istiyorum ama kim ekliyo nasil ekleniyo onu bir çözemedim gitti bir deneyecegim simdiListemiz yine gerilerde kaldi artik o listeye girmek istiyrum bende testimde 15 ekim daha cooookkk var
Allah ol derse olur bitanem. Umudunu kaybetme lütfen. Allah büyükTeşekkür ederim canım yapiyorum zaten, evet belki bi mucize olur, bende de pko oldugu icin ne zaman yumurtlayacagim belli olmuyo hic, yumurtlama testi kullanıyorum ben de. Dün pozitifi gördüm degerlendirdik ama ben umudumu kaybetmeye basladim artik, yine de bi ihtimal diyorum. Hayırlısı olsun. İnşallah hepinizin güzel haberlerini okurum burdan.
Canım merkezini ara danış kesinlikle. aynı iğne olsa bile her merkezin uygulaması farklı olabiliyor. Hayırlı olsun canım bol yumurtalı bol embriyolu günler canım :)Kizlar pregnyl ignem var bugün ama bu igneyi nereye vuracam gobekten mi kalcaya mi
Canım benim bakKizlarr yarin kan testi gunum ama bugun hastalandim(( idrar testi de yaptirmistim cikmamisti gebelik hastalandigima gore hamile degilim dimii agliyorim sabahtan hamileyim kesin diyodum kendi kendime yqrinki hevesim gitti
inşallah canım ama bugün sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyo transferden sonra hiçbişeyi kafama takmamıştım çok güzeldi neşem anne aday adayı olmak bile çok güzel bi duygu diye seviniyodum evde ama dün bugün moralim kalmadı neyse hayırlısı artık herşey ALLAH 'tan verende o alandaTatlım hiç belli olmaz daha test gününe var. Kan testi kesin sonuç. Hem sabah idrarıyla yap canım benim. İnş kan sonucun güzel olur
Canım benim pzrtesi iş çıkışı başka bir ilçenin aciline gidip baktırcam 1 saatte çıkıyor o şekilde canım. Eğer sabredebiliyorsan pazartesiyi bekle bence. Ben sabırsızım dayanamadım yaptım :)huriye048 e peki sen pazartesi test yaptirdiktsn sonra sonucu için 2 gün bekleyecek misinnn?? Nasıl sabredeceksin ay meraktan çatlar insan ben de bazen senden cesaretle acaba test yapsam mi diyorum ama sonra negatif cikip hic moral bozulmasin diye pazartesiyi bekliyorum. Nasil hissediyorsun bir farklilik var mi? Ben sanki biraz adet olacakmis gibi şişlik hissediyorum ama batmalar falan kesildi artik
Transfer günü hariç kaçıncı günün canım. Benim doktorum ilk 2 gün (transfer günü ve ertesi gün) yatmamı önerdi yattım 2 günden sonra ara ara yattım ara ara günlük hayatıma döndümKizlar ben yatamiyom ya sıkıliyorum ayaktaym dolasiyom problem olmaz heralde ya dimi
Transfer ne zaman yapıldı? Kaç günlük kaç embriyo verildi canım?Listemiz yine gerilerde kaldi artik o listeye girmek istiyrum bende testimde 15 ekim daha cooookkk var
Napıyon annişşşşş :)kızlar 2 gündür işim çok yoğun o yüzden sayfaya giremiyorum . Akşam evde biraz girebildim anca. Aklım sizde. İlk fırsatta okuyacağım gelişmeleri
Canım inş bebişin seninledirinşallah canım ama bugün sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyo transferden sonra hiçbişeyi kafama takmamıştım çok güzeldi neşem anne aday adayı olmak bile çok güzel bi duygu diye seviniyodum evde ama dün bugün moralim kalmadı neyse hayırlısı artık herşey ALLAH 'tan verende o alanda
Hadi hayırlu olsun canım güzel sona yaklaşıyorsun inşBen bugun biraz sıkıldım. Sanırım artık hormonlar tavan yaptı. Göğüs lerim cok ağrıyor. Yarın kontrol var transfer günü belli olacak. Acayip sıcak adana ya ....
Inşallah canım umarım bu kez hayırlı haber alırım.Hadi hayırlu olsun canım güzel sona yaklaşıyorsun inş
Ben görüyorum :)huriye048 canım bak üstteki dün alttaki bugün görebilirmisin bilmiyorum ama elde baya net görünüyor fotoğrafta çok net değil ama buna rağmen senin ki çok çok iyi maaşallah korkma yani azcık rahatlat içini :))
Bebistendir bebisten annisi korkma Dis mis gebelk deildir rabbmin izniyleKızlar sabahtan beri sol kasığımda ağrı var bacağıma da vuruyor ağrısı. Bacağım da ağrıyor. Ara ara şiddetli (ama çok şiddetli değil orta şeker) ara ara hafif oluyor uzanınca dinlenince biraz hafifliyor. Sağ tüpüm kapalıydı ama sol açıktı. 3-4 aydır sol kasıkta ağrım oluyordu zaten ama bu kadar sürmüyordu bacağıma vurmuyordu. Öğlen geçer gibi olmuştu sonra tekrar başladı. Korkum dış gebelik ihtimali aslında. İnş öyle bir durum yoktur.
doğru diyosun bu hafta sonu ben en iyisi urüloga ikna ediyim eşimi.Aslında gitse iyi olurdu canım, tüp bebek dusunulse bile daha kaliteli spermler icin oncelikle belli bi ilac tedavisinden gecmesi faydali olabilir, ayrica sperm sayisi degisken bisey ben kk da cok okudum, keciboynuzuyla vs sperm sayisi sasilacak derecede yukselen. Ben esimin sayisinin artacagini dusunuyorum, hatta acikca soylersem biraz hissediyorum, onceden iliski sonrasi ayaga kalktigimda su gibi dokulurdu,simdi kıvamı biraz koyulasti gibi geliyo bana. Kusura bakmayin kizlar acik yazdimBi de doktora göre cok degisiyor esime bikac ay once de test yaptirmistik baska bi dr bize asilamayla bile ugrasmayin direk tup bebek yapin demisti. (Bunu diyen kadin dogumcu) Hatta o zaman sonuclar sonuncuya göre daha iyiydi. Kısacası bana sorarsan esin tup bebek denemeden önce bi urologa muayene olursa cok yerinde bi karar olur.
Benim eşim neofertil içti , üroloğa muhakkak gitmeli erkekler . Sperm testinde ne var ne yok çıkıyor ona göre tedaviye başlıyorlar . Sperm çok çok önemli tüp bebekte .doğru diyosun bu hafta sonu ben en iyisi urüloga ikna ediyim eşimi.
Darısı kendininkini görmeye olsun canım benim :)Ben görüyorum :)
Hahahahahh :) ben bugün yaptım tek çizgi ... Delirecem artıkDarısı kendininkini görmeye olsun canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?