Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Tatli anne adaylari naber bugun test yapan varmi
Ben yaptım bugün ama bişey sormak istiyorum dün kan pozitifti idrar negatif yani ilerleme olmasa bugün idrarda çıkmazdı dimi yani teselli vermeye çalışıyorum kendime ilerliyordur dimi idrara da o şekilde geçmiştir çok mu düz mantık oldu bu hesap ne

Ben ikinci denememde gelişimi durup kaybettiğim için bu kadar panik yapıyorum

Çok doğru bir mantık canım doğrusu bu zaten hayırlı olsun

Kızlar öğlen ateşim 37.7 di şimdi 38.2 mecburen 1 parol içtim şimdi hastaneye gidip tüm tetkiklerimi yaptırıcam dua edin nolur sıkıntı çıkmasın ateş korkuttu beni. Bu arada az önce pyroclinice ve laboguick test yaptım 3 dakikada 2si de silik çizgi verdi. Umarım bebeklerime bişey olmaz. Kanamam yok çok şükür ama dua edin bana lütfen. Korkuyorum

Geçmiş olsun canım kan da verecekmisin beta hcg Allah şifa versin

Hiç bişey olmaz bebeğine hiç merak etme

Insalah biseyin yoktur abla hayrlsyla bebislern habrrni alda gel canm

Rabbim yardimcin olsun ama ateste gebelik belirtisi diye biliyorum sen yinede icin rahat etsin diye git tabi ama bisey yoktur merak etme sen bebislerin seninle insallah

canm benimde oyle olmustu sol kasigima sanki igne batiyodu üşuttum dedim heralde ama hamileymisim

Kızlar Merhaba ben bugün transferi mi oldum.eve geldim .progestanın ağrısı yüzünden çok ağladım ama yine de çok güzel bir duyguymuş bebeklerini ilk aşamasından itibaren görmek.görmeniz lazımdı inci tanesi gibilerdi. Bana dua edin bebeklerimii tutabileyim hepimize Allah yardım etsin

canim icmayeydin keske bende ateslenme oluyo evde askiliylab geziyodum ama esim sana oyle geliyor atésin yok diyodu ama benim vucutu atéş basiyodu sendede ayni belirtiler var bebiştendir

Korkma canım inşallah hiçbir şey olamayacak.pozitif düşünelim pozitif olsun.allah yardımcın olsun.sonuçlardan bizi de haberdar et

insallh cnm tutunurlar hayirli olur insallh bol bol dua et cnm

hayirlii olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin test gunun ne zaman senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…