Sakin ol canım inşallah görürsün benim test günüm yarındı bugün çıktı daha idrarda bakHahahahahh :) ben bugün yaptım tek çizgi ... Delirecem artık
Ben yaptım bugünTatli anne adaylari naber bugun test yapan varmi
Çok doğru bir mantık canım doğrusu bu zaten hayırlı olsunBen yaptım bugünama bişey sormak istiyorum dün kan pozitifti idrar negatif yani ilerleme olmasa bugün idrarda çıkmazdı dimi yani teselli vermeye çalışıyorum kendime ilerliyordur dimi idrara da o şekilde geçmiştir çok mu düz mantık oldu bu hesap ne
Ayy inşallah hepinize herkese sabah ezanlarında dualar ediyorum Allahım herkesin yüzünü güldürsünÇok doğru bir mantık canım doğrusu bu zaten hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım kan da verecekmisin beta hcg Allah şifa versinKızlar öğlen ateşim 37.7 di şimdi 38.2 mecburen 1 parol içtim şimdi hastaneye gidip tüm tetkiklerimi yaptırıcam dua edin nolur sıkıntı çıkmasın ateş korkuttu beni. Bu arada az önce pyroclinice ve laboguick test yaptım 3 dakikada 2si de silik çizgi verdi. Umarım bebeklerime bişey olmaz. Kanamam yok çok şükür ama dua edin bana lütfen. Korkuyorum
Hiç bişey olmaz bebeğine hiç merak etmeKızlar öğlen ateşim 37.7 di şimdi 38.2 mecburen 1 parol içtim şimdi hastaneye gidip tüm tetkiklerimi yaptırıcam dua edin nolur sıkıntı çıkmasın ateş korkuttu beni. Bu arada az önce pyroclinice ve laboguick test yaptım 3 dakikada 2si de silik çizgi verdi. Umarım bebeklerime bişey olmaz. Kanamam yok çok şükür ama dua edin bana lütfen. Korkuyorum
aynen canım bu hafta sonu muhakkak gidicez kısmetseBenim eşim neofertil içti , üroloğa muhakkak gitmeli erkekler . Sperm testinde ne var ne yok çıkıyor ona göre tedaviye başlıyorlar . Sperm çok çok önemli tüp bebekte .
Hayatım biz nekadar emek verirsek verelim sperm kalitesizse tutmuyor .aynen canım bu hafta sonu muhakkak gidicez kısmetse
Bugun daha ilk gunum dun transfer yapildi 5. Gun embriyosu sabhtan dolastim birazdan ama ogleden sonra yattim genelde korktum neolur neolmaz diyeTransfer ne zaman yapıldı? Kaç günlük kaç embriyo verildi canım?
Insalah biseyin yoktur abla hayrlsyla bebislern habrrni alda gel canmKızlar öğlen ateşim 37.7 di şimdi 38.2 mecburen 1 parol içtim şimdi hastaneye gidip tüm tetkiklerimi yaptırıcam dua edin nolur sıkıntı çıkmasın ateş korkuttu beni. Bu arada az önce pyroclinice ve laboguick test yaptım 3 dakikada 2si de silik çizgi verdi. Umarım bebeklerime bişey olmaz. Kanamam yok çok şükür ama dua edin bana lütfen. Korkuyorum
Rabbim yardimcin olsun ama ateste gebelik belirtisi diye biliyorum sen yinede icin rahat etsin diye git tabi ama bisey yoktur merak etme sen bebislerin seninle insallahKızlar öğlen ateşim 37.7 di şimdi 38.2 mecburen 1 parol içtim şimdi hastaneye gidip tüm tetkiklerimi yaptırıcam dua edin nolur sıkıntı çıkmasın ateş korkuttu beni. Bu arada az önce pyroclinice ve laboguick test yaptım 3 dakikada 2si de silik çizgi verdi. Umarım bebeklerime bişey olmaz. Kanamam yok çok şükür ama dua edin bana lütfen. Korkuyorum
canm benimde oyle olmustu sol kasigima sanki igne batiyodu üşuttum dedim heralde ama hamileymisimKızlar sabahtan beri sol kasığımda ağrı var bacağıma da vuruyor ağrısı. Bacağım da ağrıyor. Ara ara şiddetli (ama çok şiddetli değil orta şeker) ara ara hafif oluyor uzanınca dinlenince biraz hafifliyor. Sağ tüpüm kapalıydı ama sol açıktı. 3-4 aydır sol kasıkta ağrım oluyordu zaten ama bu kadar sürmüyordu bacağıma vurmuyordu. Öğlen geçer gibi olmuştu sonra tekrar başladı. Korkum dış gebelik ihtimali aslında. İnş öyle bir durum yoktur.
canim icmayeydin keske bende ateslenme oluyo evde askiliylab geziyodum ama esim sana oyle geliyor atésin yok diyodu ama benim vucutu atéş basiyodu sendede ayni belirtiler var bebiştendirKızlar öğlen ateşim 37.7 di şimdi 38.2 mecburen 1 parol içtim şimdi hastaneye gidip tüm tetkiklerimi yaptırıcam dua edin nolur sıkıntı çıkmasın ateş korkuttu beni. Bu arada az önce pyroclinice ve laboguick test yaptım 3 dakikada 2si de silik çizgi verdi. Umarım bebeklerime bişey olmaz. Kanamam yok çok şükür ama dua edin bana lütfen. Korkuyorum
Korkma canım inşallah hiçbir şey olamayacak.pozitif düşünelim pozitif olsun.allah yardımcın olsun.sonuçlardan bizi de haberdar etKızlar öğlen ateşim 37.7 di şimdi 38.2 mecburen 1 parol içtim şimdi hastaneye gidip tüm tetkiklerimi yaptırıcam dua edin nolur sıkıntı çıkmasın ateş korkuttu beni. Bu arada az önce pyroclinice ve laboguick test yaptım 3 dakikada 2si de silik çizgi verdi. Umarım bebeklerime bişey olmaz. Kanamam yok çok şükür ama dua edin bana lütfen. Korkuyorum
insallh cnm tutunurlar hayirli olur insallh bol bol dua et cnmKızlar Merhaba ben bugün transferi mi oldum.eve geldim .progestanın ağrısı yüzünden çok ağladım ama yine de çok güzel bir duyguymuş bebeklerini ilk aşamasından itibaren görmek.görmeniz lazımdı inci tanesi gibilerdi. Bana dua edin bebeklerimii tutabileyim hepimize Allah yardım etsin
hayirlii olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin test gunun ne zaman seninKızlar Merhaba ben bugün transferi mi oldum.eve geldim .progestanın ağrısı yüzünden çok ağladım ama yine de çok güzel bir duyguymuş bebeklerini ilk aşamasından itibaren görmek.görmeniz lazımdı inci tanesi gibilerdi. Bana dua edin bebeklerimii tutabileyim hepimize Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?