- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
Ploutos...................30 Eylul.............15EkimRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403 (Gülay ).......19 Eylül ............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. .........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül .............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10Ekim
Malesef cikolata kisti var,4,5 cmE esoes88 cnm hatrladigim kadariyla cikolata kisti vardi sende..benmde var malesef bu yuzden olmuo bebegimizbu kistlerle basimiz dertte nasi kurtulcaz hic bilmiorm..senin kac tane ve kac cm kistlerjn??benm 4.denemm olacak ekim sonunda..3 tane negatifim var (umarim sen simdi hamilesindir...hersey cok iyi gidio embriyo kaliteleri cok ii ama tutunamio birturlu sanirm kistin salgisi yuzunden..ben hic ameliyata yanasmadim..sen oldunmu?benm kistler 2 tane..2.5cm ve 3.5cm
Bende yaptım ama cevapla kısmına tıkladım bi türlü kabul etmediTelefonda beceremedim ya olmadi liste
Offd cnm ya inan cok canm skilio bu kistlereMalesef cikolata kisti var,4,5 cmiki sene once acik ameliyat oldum tekrarladi (( vu tedavude de dr ameliyat yapmayalim yumurta rezv, azalir dedi ama olmadi boylede yaa
Tatlım ilk 2 gün yatsan iyi olur sonra da ara ara ayaklanırsınBugun daha ilk gunum dun transfer yapildi 5. Gun embriyosu sabhtan dolastim birazdan ama ogleden sonra yattim genelde korktum neolur neolmaz diye
Canım inş mutlu haberi alırsınKızlar Merhaba ben bugün transferi mi oldum.eve geldim .progestanın ağrısı yüzünden çok ağladım ama yine de çok güzel bir duyguymuş bebeklerini ilk aşamasından itibaren görmek.görmeniz lazımdı inci tanesi gibilerdi. Bana dua edin bebeklerimii tutabileyim hepimize Allah yardım etsin
hadi az kaldi digerlerininde insallh hamiş haberleri gelir bir andaRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403 (Gülay ).......19 Eylül ............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. .........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül .............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10Ekim
Ploutos .....................30Eylül.............15Ekim
Tatlım kulaktan ateşölçerle ölçtüm 38.3 tü mecburen içtim. Ben de sağlıkçıyım parolu gerekmedikçe içmemek lazım ama zararsız bir ilaç. Ateş yüksekliği zarar vermesin diye içtim mecburen.canim icmayeydin keske bende ateslenme oluyo evde askiliylab geziyodum ama esim sana oyle geliyor atésin yok diyodu ama benim vucutu atéş basiyodu sendede ayni belirtiler var bebiştendir
Aminnn inşallahhhadi az kaldi digerlerininde insallh hamiş haberleri gelir bir anda
Valla test manyağı oldumhuriye048 canim gunde kac test yaptin bizi test manyagina cevirdin insallah iyi heberlerle don. Atesin bebistendir
Hayırlı haberlerle gel inşallaahhh bekliyoruzKızlar bhcg ve enfeksiyon değerlerime baktırıcam. Yakındaki bir ilçenin aciline gidiyoruz. Sizi haberdar ederim mutlaka. Hepinize çok tşk ederim iyiki varsınız
olsun canm yinede dikkat etmek lazim biliyosun o kadar cok bekliyoruz ki hamileligi her seyden nem kapiyoruz işteTatlım kulaktan ateşölçerle ölçtüm 38.3 tü mecburen içtim. Ben de sağlıkçıyım parolu gerekmedikçe içmemek lazım ama zararsız bir ilaç. Ateş yüksekliği zarar vermesin diye içtim mecburen.
hadi insallh hayili haberlereKızlar bhcg ve enfeksiyon değerlerime baktırıcam. Yakındaki bir ilçenin aciline gidiyoruz. Sizi haberdar ederim mutlaka. Hepinize çok tşk ederim iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?