Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

E esoes88 cnm hatrladigim kadariyla cikolata kisti vardi sende..benmde var malesef bu yuzden olmuo bebegimizbu kistlerle basimiz dertte nasi kurtulcaz hic bilmiorm..senin kac tane ve kac cm kistlerjn??benm 4.denemm olacak ekim sonunda..3 tane negatifim var(umarim sen simdi hamilesindir...hersey cok iyi gidio embriyo kaliteleri cok ii ama tutunamio birturlu sanirm kistin salgisi yuzunden..ben hic ameliyata yanasmadim..sen oldunmu?benm kistler 2 tane..2.5cm ve 3.5cm

Ploutos...................30 Eylul.............15Ekim

Malesef cikolata kisti var,4,5 cm iki sene once acik ameliyat oldum tekrarladi(( vu tedavude de dr ameliyat yapmayalim yumurta rezv, azalir dedi ama olmadi boylede yaa

Malesef cikolata kisti var,4,5 cm iki sene once acik ameliyat oldum tekrarladi(( vu tedavude de dr ameliyat yapmayalim yumurta rezv, azalir dedi ama olmadi boylede yaa
Offd cnm ya inan cok canm skilio bu kistlereinsallah kanaman bebektendir cnm..guzel haberlerini bekliorm

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403 (Gülay ).......19 Eylül ............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. .........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül .............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10Ekim
Ploutos .....................30Eylül.............15Ekim

Bugun daha ilk gunum dun transfer yapildi 5. Gun embriyosu sabhtan dolastim birazdan ama ogleden sonra yattim genelde korktum neolur neolmaz diye
Tatlım ilk 2 gün yatsan iyi olur sonra da ara ara ayaklanırsın

Canım inş mutlu haberi alırsın

hadi az kaldi digerlerininde insallh hamiş haberleri gelir bir anda

canim icmayeydin keske bende ateslenme oluyo evde askiliylab geziyodum ama esim sana oyle geliyor atésin yok diyodu ama benim vucutu atéş basiyodu sendede ayni belirtiler var bebiştendir
Tatlım kulaktan ateşölçerle ölçtüm 38.3 tü mecburen içtim. Ben de sağlıkçıyım parolu gerekmedikçe içmemek lazım ama zararsız bir ilaç. Ateş yüksekliği zarar vermesin diye içtim mecburen.

Kızlar bhcg ve enfeksiyon değerlerime baktırıcam. Yakındaki bir ilçenin aciline gidiyoruz. Sizi haberdar ederim mutlaka. Hepinize çok tşk ederim iyiki varsınız

olsun canm yinede dikkat etmek lazim biliyosun o kadar cok bekliyoruz ki hamileligi her seyden nem kapiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…