Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hayirli olsun canim sonuda güzel olsun insallah yumurta sayin cok iyi bence kaliteleri de iyidir insallah

Gecmis olsun canim ayy ben sabahi nasil yapicam bilmiyorum yarin islem var sennde baya yumosun olmus insallah guzel haberlerini aliriz +++ilerler
Ayricada tesekkurler sansa ve duaya coookk ihtiyacimiz var
Nisancım sanada yarın için bol şans herşey umdugumuz gibi olur inşallah

Hayirli olsun canim sonuda güzel olsun insallah yumurta sayin cok iyi bence kaliteleri de iyidir insallah
Insallah cnm ya teskkurederim..gecen denemede gonal f 350 doz kullandm 8 tane toplandi simdi 225 dozla 14 tane oldu...diger dr isi hic bilmiomus zaten acemiye denk geldm insallah busefer guzl olir hersey...

Yarın hemen belli oluyor mu? İnan sizin kadar bende heycanlıyım güzel haberlere ve morale ihtiyacımız var. Herşey güzel olacak
Yani yarin en azndan kac tanesi dollenebildi o belli olur sanrm...insallah cnm ekimde gelsin artknseninkinide bekleyelm beraber:)

Hayrli olsun canim rabbim hicbirimizi bos cevirmesin insallah ayy ne heyecanlisindirr benm yarin opum var ben bile nekadar heyecanliym senin gibi olunca napicam bilmiyorum yas kac canm kacinci deneme kactane transfer oldu
28 yaşındayım canım aynı hastaneden tup bebek bir oglum var ilk denemede olmuştu o insallah bu yavru da tutunmustur annesine , bir tane embriyo transfer edildi bana beklemek cok zor

28 yaşındayım canım aynı hastaneden tup bebek bir oglum var ilk denemede olmuştu o insallah bu yavru da tutunmustur annesine , bir tane embriyo transfer edildi bana beklemek cok zor
Bende ayni yastayim ama benm ilk denemm cocugum yok birtane olsaydi keske benmde coksukur senb bitane varmis allah bagislasin

Yani yarin en azndan kac tanesi dollenebildi o belli olur sanrm...insallah cnm ekimde gelsin artknseninkinide bekleyelm beraber:)
Hayırlısıyla cnm, yatmadan önce bol bol dua et. "Rabbi heb li mines Salihin", "Rabbim bana Salih olanlardan bir çocuk ihsan et". Bende hergün 300 defa okuyorum, burda dua topiginde.

Insallah cnm ya teskkurederim..gecen denemede gonal f 350 doz kullandm 8 tane toplandi simdi 225 dozla 14 tane oldu...diger dr isi hic bilmiomus zaten acemiye denk geldm insallah busefer guzl olir hersey...
Benim ilaclarin dozuda cinside yarin belli olur seninkiyle bi kiyaslayayim bakalim bana neyi ne dozda vericekler hayirlisi

Kizlar cok detay sordum belki ama kusura bakmayin yarin adetin 2. Gunu ultrasonla yine alltan mi muayene oluyor kanamali olunca cekiniyo insan

Kizlar aradilar simdi hastaneden 14 tane toplandi 12si olgundu 9tanesi dollendi dediler..insallah iyi gider sole 6 tane kalsa cok sevincem
Super maasallah hep mujdeli haberlerin olsun ben de muayene sirasi bekliyorum bi suru ilac yazdilar gnolf 450 doz benimki dcu

Super maasallah hep mujdeli haberlerin olsun ben de muayene sirasi bekliyorum bi suru ilac yazdilar gnolf 450 doz benimki dcu
Hadi insallah cnm..hayrli olsn baslangicin...yas boy kilo kac cnm?bide simdi kac folikul gordugunu sor zaten soyler kendisi?

Hadi insallah cnm..hayrli olsn baslangicin...yas boy kilo kac cnm?bide simdi kac folikul gordugunu sor zaten soyler kendisi?
Pardon dcucum gnolf denilen ignenin dozu 225 bi tane daha igne var su anda yum.saayin iyi dediler 8,9civari yas 30 boy 1.60 kilo 61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…