Listeye bak beee ne çok hamile , bende yüzkarası atın beni gruptanRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403 (Gülay ).......19 Eylül ............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. .........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül .............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10Ekim
Ploutos .....................30Eylül.............15Ekim
Masallah masallah darisi basimiza insallahRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403(Gülay )......19 Eylül.....2 Ekim
Kayisicekirdegi...19 Eylül.....28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ..............22 Eylül ........2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Sonbaharss..............23 Eylül..............5 Ekim
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10 Ekim
Ploutos......................30 Eylül..............15 Ekim
Aminnn biz de girelim inşaallah hamisler arasinaMasallah masallah darisi basimiza insallah
Test günüm 13 ekim canım .artık sabır ve duayla bekleme zamanı.Allah hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin.hayirlii olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin test gunun ne zaman senin
Evet canım 13 ekim test günüm.hepimiz için hayurlısı☺Nihayet kendimi de listeye eklemeyi başardımgiseelll canim hayirli olsun transferin simdi sadece beklemek kaliyo geriye ve dua etmek tabi ki test günün 13 ekim mi? Seni de listeye ekleyeyim
Kızlar bhcg ve enfeksiyon değerlerime baktırıcam. Yakındaki bir ilçenin aciline gidiyoruz. Sizi haberdar ederim mutlaka. Hepinize çok tşk ederim iyiki varsınız
insallh cnm bak ezan okuyor rabbim hayirlisini verir insallhHeyecan dorukta yarin bu saatler ya bebegmin sevncyle agliyor olcam yada olmamasinin uzuntusuyle. Hepinizden dua bkliyorum kizlar nolr yarn mujdeli haber almis olayim.
Sana çok çok dua edeceğim canim yarın sevinç gözyaşları dokeceksin inşaallahHeyecan dorukta yarin bu saatler ya bebegmin sevncyle agliyor olcam yada olmamasinin uzuntusuyle. Hepinizden dua bkliyorum kizlar nolr yarn mujdeli haber almis olayim.
cnm hayirli olsun once insallh seninde burdan hamiş haberlerini aliriz stres yapama sürec icinde ve dua et her adinimda her işlemindeArkadaşlar Merhaba. Bugün itibariyle bende tüp bebek tedavisine başladım. ilk ignemi az evvel yaptım. 2 yıllık evliyiz ve eşimin de benim de hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor. bakalım hayırlısiyla başladık. Rabbim herseyin hayırlısıni nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?