- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
insallh sevincten ağlarsin canm yağmur gibiHeyecan dorukta yarin bu saatler ya bebegmin sevncyle agliyor olcam yada olmamasinin uzuntusuyle. Hepinizden dua bkliyorum kizlar nolr yarn mujdeli haber almis olayim.
Allah razi olsn cok saolll insallaahhhhhhhhhh sesmzi duy AllahmSana çok çok dua edeceğim canim yarın sevinç gözyaşları dokeceksin inşaallah
Canımm hayırlı olsun inşaallah Allah yüzümüzü kara çıkarmasın biz de 2 yıllık evliyiz ilk yıl ben hic istemedim hep baski yapanlara cocuk istemiyorum istemiyorum dedim ocaktan beri deneyip olmayinca doktora gittik ramazanda eşimde sorun olduğu ortaya cikti tek yol tüp dendi biz de öyle girdik bu yola. Rabbim sen misin istemeyen dedi sanki..Arkadaşlar Merhaba. Bugün itibariyle bende tüp bebek tedavisine başladım. ilk ignemi az evvel yaptım. 2 yıllık evliyiz ve eşimin de benim de hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor. bakalım hayırlısiyla başladık. Rabbim herseyin hayırlısıni nasip etsin
Ay aglamazmymm hep uzuntden agladm birazda sevncten olsn beeeinsallh sevincten ağlarsin canm yağmur gibi
Gülüm daha zamanın var. Öyle deme lütfemListeye bak beee ne çok hamile , bende yüzkarası atın beni gruptan
Tatlım nasıl oldun naptın? Durdu mu kanaman?Masallah masallah darisi basimiza insallah
Nezman ckcak sonucn canmm heyecanla bekliormGülüm daha zamanın var. Öyle deme lütfem
Yarın kaçıncı günün canım? İnş mutlu haber alırsın bitanemHeyecan dorukta yarin bu saatler ya bebegmin sevncyle agliyor olcam yada olmamasinin uzuntusuyle. Hepinizden dua bkliyorum kizlar nolr yarn mujdeli haber almis olayim.
Hayırlı olsun canım inş pozitifi görürsünArkadaşlar Merhaba. Bugün itibariyle bende tüp bebek tedavisine başladım. ilk ignemi az evvel yaptım. 2 yıllık evliyiz ve eşimin de benim de hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor. bakalım hayırlısiyla başladık. Rabbim herseyin hayırlısıni nasip etsin
Layık değilim aynı listede olmaya , kaç gün kaldı kan testime tık yokGülüm daha zamanın var. Öyle deme lütfem
Hüngür hüngür ağla inş ama sevinçten :)Ay aglamazmymm hep uzuntden agladm birazda sevncten olsn beee
Off yaaa öyle deme kızıcam şimdi. İnş kan testinde yüzün gülecek tatlımLayık değilim aynı listede olmaya , kaç gün kaldı kan testime tık yok
AminnnnnnOff yaaa öyle deme kızıcam şimdi. İnş kan testinde yüzün gülecek tatlım
Yahu böyle düşünme test gününe kadar hic yapmasaydin keske idrar testi çünkü yanıtlıyor böyle moralini bozuyorsun bebiş de etkileniyorLayık değilim aynı listede olmaya , kaç gün kaldı kan testime tık yok
Yaaaa cok sevndm cokcokcokkk cokkkkkk sevndmmmm Allahm insallah saglkla eline alrsn canm benmmmmmKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
Harikaaaaaaaa maşAllah bitanemmmKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
Iyice tozuttun haaa her kadin hak edior anne olmayi tabiki bizde sirayla su guzel haberlerimiz alcaz hepimiz insallah bende testimse ckmadi bgn ama umudum var dua ediyorm sende ole yap skma canniiLayık değilim aynı listede olmaya , kaç gün kaldı kan testime tık yok
Evet dayanamadım ;( yaptım . Üzüldüm salı test günümYahu böyle düşünme test gününe kadar hic yapmasaydin keske idrar testi çünkü yanıtlıyor böyle moralini bozuyorsun bebiş de etkileniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?