Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canımm hayırlı olsun inşaallah Allah yüzümüzü kara çıkarmasın biz de 2 yıllık evliyiz ilk yıl ben hic istemedim hep baski yapanlara cocuk istemiyorum istemiyorum dedim ocaktan beri deneyip olmayinca doktora gittik ramazanda eşimde sorun olduğu ortaya cikti tek yol tüp dendi biz de öyle girdik bu yola. Rabbim sen misin istemeyen dedi sanki..

Hayırlı olsun canım inş pozitifi görürsün

Kızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş

Yaaaa cok sevndm cokcokcokkk cokkkkkk sevndmmmm Allahm insallah saglkla eline alrsn canm benmmmmm cok guzel bi haber cok dua et smdi test sirasi bende ya bende siznle ayni gruba dahil olcam :'( yada yine sessizce beklicem umudumu

Harikaaaaaaaa maşAllah bitanemmm

Yahu böyle düşünme test gününe kadar hic yapmasaydin keske idrar testi çünkü yanıtlıyor böyle moralini bozuyorsun bebiş de etkileniyor
Evet dayanamadım ;( yaptım . Üzüldüm salı test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…