Sıktım Canımı vallahi , ufacık bir silik çizgi çıksaydı ne güzel olurdu ...Iyice tozuttun haaa her kadin hak edior anne olmayi tabiki bizde sirayla su guzel haberlerimiz alcaz hepimiz insallah bende testimse ckmadi bgn ama umudum var dua ediyorm sende ole yap skma cannii
canım bende izmirdeyim alsancakta muayenehanesine gidiyordum.pazartesi tekrar görüşmeye gideceğim Kafamdaki soru işaretlerinin gitmesini istiyorum.2. İçin konuşcam bakalım nasıl bir yol çizecek .cemile hemşireyle tlfnda konuştuk Pazartesi dediğim gibi görüşmeye gideceğim.sonrada irenbede Kaan Bozkurt var onunla bir ön görüşme için gitmek istiyorum.sonuçtan sonra baya psikolojim bozuldu.ben tekrar hemen tüp bebek denemek istiyorum eşimde ısrarla ilaçların etkisi hala devam ediyo kendiliğinden hamile kalçan diyo yaptırmak istemiyorİzmirde değil mi canım. Bende telaş yapıyorum canım. Hayırlısı ile kese ile kalp atışını da görürürm inşallah canım
canımmmmmm çok çok çokkkkkkk sevindimm anlatamam şimdi hayırlısıyla cumartesi katlanmasını bekliyoruzzKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
Tabiki oyledir canim masallah masallah herkes hamis. Canim artiyo artik daha net cikar 2 . cizgi .Ben yaptım bugünama bişey sormak istiyorum dün kan pozitifti idrar negatif yani ilerleme olmasa bugün idrarda çıkmazdı dimi yani teselli vermeye çalışıyorum kendime ilerliyordur dimi idrara da o şekilde geçmiştir çok mu düz mantık oldu bu hesap ne
kiz huriye ne sabirsizsin :) dedik sana hamilesin zatrn pazartesi yaptir artik . test gununde maşallah kuzum saka bi yana cok sevindim sukur sukur darisi basima insallah yarinda ben yaptiririm.belki saglik.ocaginda.parol.bisey yapmaz dediler ben serumla aldim bisey olmaz insallah.Ates zaten hamilelik belirtisi annesi . ay cok.sevindim darisi burdaki tum arkadaslara banaKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
kuzum.uzme kendini bu kadar ya .test gununu bekle.olmadiysa senin imtihanin sabredicez lutfen uzme.kendini. unutma Rabbim.nasip ettiyse bir gun muhakkak.olucak bebisinEvet dayanamadım ;( yaptım . Üzüldüm salı test günüm
Darisi sana canmAllah razi olsn cok saolll insallaahhhhhhhhhh sesmzi duy Allahm
Ne guzel bi liste bu ins hepsi annis olur bu ayRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403(Gülay )......19 Eylül.....2 Ekim
Kayisicekirdegi...19 Eylül.....28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ..............22 Eylül ........2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Sonbaharss..............23 Eylül..............5 Ekim
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10 Ekim
Ploutos......................30 Eylül..............15 Ekim
Giseelll......................1 Ekim................13 Ekim
Ilk defami canm.yaptiryosunmerhaba bayanlar bende ekimin 14ünde adet olup tüp bebeğe başlayacağım benide listeye eklermisiniz:) hamile kalan bayanlar neler yaptınız bilgi verebilirmisiniz.
Benimde daha çok var canim yaListemiz yine gerilerde kaldi artik o listeye girmek istiyrum bende testimde 15 ekim daha cooookkk var
Canim benim yumurtalar toplandi transfer bile edildi test gününü bekliyorumCanım merkezini ara danış kesinlikle. aynı iğne olsa bile her merkezin uygulaması farklı olabiliyor. Hayırlı olsun canım bol yumurtalı bol embriyolu günler canım :)
evet ilk defa yaptırıcamIlk defami canm.yaptiryosun
İnşAllah bitanemmm inşAllahhhhK
kuzum.uzme kendini bu kadar ya .test gununu bekle.olmadiysa senin imtihanin sabredicez lutfen uzme.kendini. unutma Rabbim.nasip ettiyse bir gun muhakkak.olucak bebisin
klomen topiğinden tanışıyoruz değilmi:))Ilk defami canm.yaptiryosun
Aynisini bende yasadigim icin bendede ayni korku var suan kendimi tam hamilelik moduna sokamiyorumBen ikinci denememde gelişimi durup kaybettiğim için bu kadar panik yapıyorum
Galiba canm.tanidik.geldi nickinklomen topiğinden tanışıyoruz değilmi:))
Ben.klomeni asali cok oldu . gonal f asilama sonrada tup bebek canimklomen topiğinden tanışıyoruz değilmi:))
Pozitife sevinemiyoruz bile yaniAynisini bende yasadigim icin bendede ayni korku var suan kendimi tam hamilelik moduna sokamiyorum
bende canm. mayıs ayında klomen içtim ve çoğul gebelikten dış gebelik oluştu iki tüpte alındı. şimdi tüp bebek yaptırıyorum hiçbir engel yok çok şükür bütün tahlillerden geçtik. inşallah tutarBen.klomeni asali cok oldu . gonal f asilama sonrada tup bebek canim
Gözünaydın canım çok sevindim darısı olmayanlara herkese inşallahKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?