Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Iyice tozuttun haaa her kadin hak edior anne olmayi tabiki bizde sirayla su guzel haberlerimiz alcaz hepimiz insallah bende testimse ckmadi bgn ama umudum var dua ediyorm sende ole yap skma cannii
Sıktım Canımı vallahi , ufacık bir silik çizgi çıksaydı ne güzel olurdu ...

Evet
İzmirde değil mi canım. Bende telaş yapıyorum canım. Hayırlısı ile kese ile kalp atışını da görürürm inşallah canım
canım bende izmirdeyim alsancakta muayenehanesine gidiyordum.pazartesi tekrar görüşmeye gideceğim Kafamdaki soru işaretlerinin gitmesini istiyorum.2. İçin konuşcam bakalım nasıl bir yol çizecek .cemile hemşireyle tlfnda konuştuk Pazartesi dediğim gibi görüşmeye gideceğim.sonrada irenbede Kaan Bozkurt var onunla bir ön görüşme için gitmek istiyorum.sonuçtan sonra baya psikolojim bozuldu.ben tekrar hemen tüp bebek denemek istiyorum eşimde ısrarla ilaçların etkisi hala devam ediyo kendiliğinden hamile kalçan diyo yaptırmak istemiyor

canımmmmmm çok çok çokkkkkkk sevindimm anlatamam şimdi hayırlısıyla cumartesi katlanmasını bekliyoruzz

Tabiki oyledir canim masallah masallah herkes hamis. Canim artiyo artik daha net cikar 2 . cizgi .

kiz huriye ne sabirsizsin :) dedik sana hamilesin zatrn pazartesi yaptir artik . test gununde maşallah kuzum saka bi yana cok sevindim sukur sukur darisi basima insallah yarinda ben yaptiririm.belki saglik.ocaginda.parol.bisey yapmaz dediler ben serumla aldim bisey olmaz insallah.Ates zaten hamilelik belirtisi annesi . ay cok.sevindim darisi burdaki tum arkadaslara bana

Ne guzel bi liste bu ins hepsi annis olur bu ay

K
kuzum.uzme kendini bu kadar ya .test gununu bekle.olmadiysa senin imtihanin sabredicez lutfen uzme.kendini. unutma Rabbim.nasip ettiyse bir gun muhakkak.olucak bebisin
İnşAllah bitanemmm inşAllahhhh

Ben.klomeni asali cok oldu . gonal f asilama sonrada tup bebek canim
bende canm. mayıs ayında klomen içtim ve çoğul gebelikten dış gebelik oluştu iki tüpte alındı. şimdi tüp bebek yaptırıyorum hiçbir engel yok çok şükür bütün tahlillerden geçtik. inşallah tutar

Gözünaydın canım çok sevindim darısı olmayanlara herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…