- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Gözün aydin canim cok sevindimKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
merhaba bende 15 ekimde adet olucam ve başlayacağız. iğnelere kaçıncı günü başlanıyor 3. günümü?Arkadaşlar Merhaba. Bugün itibariyle bende tüp bebek tedavisine başladım. ilk ignemi az evvel yaptım. 2 yıllık evliyiz ve eşimin de benim de hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor. bakalım hayırlısiyla başladık. Rabbim herseyin hayırlısıni nasip etsin
Kızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
Oooo supersin canim darisi tum isteyenlereKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bitanemmm benim eczaneleri zengin etti yaptığı testlerleCnm tebrik ederim çok sevindiimmm. Hayranım sana maşallah. İlk günden umudunu hiç yitirmedin. Takvimini yaptın, hergün 3-4 test yaptınama sonunda bebisini birakmadin bak oda sana simsiki sarildi. Darisi kucagimiza almayi olsun insallah.
Su hamilelik takvimini bi ben beceremedim heral :)Pozitife sevinemiyoruz bile yani
Canım muhtemel doğum tarihini yaz hamilelik takvimi yazan yere kişisel bilgilerine tıkla profilden inş yanlış anlatmamışımdır senin ne durumda şuan canım yarın belli olacak benim katlamış mı korkuyorum birazSu hamilelik takvimini bi ben beceremedim heral :)
Zaten net çıkmıyor ki canım hadi inşallah vardır kaçıncı günündü bugünKizlar ben test yaptm ya sanki ikinci czginn yeri belli parlak krmzi deil ama yeri belli :'( allahm caresizlgmizi gorsn
İnş mutluluktan uçarsın yarın. Yarın kaçıncı günün test gününü saymazsan?Yaaaa cok sevndm cokcokcokkk cokkkkkk sevndmmmm Allahm insallah saglkla eline alrsn canm benmmmmmcok guzel bi haber cok dua et smdi test sirasi bende ya bende siznle ayni gruba dahil olcam :'( yada yine sessizce beklicem umudumu
Saol canım benim. Darısı başına inşHarikaaaaaaaa maşAllah bitanemmm
Canım bak benim de 6. Günde hiçççççç çizgi yoktu. 7. Günde hafiften belirdi bak bugün müjdeli haber :) inş senin de olacak aynı durumSıktım Canımı vallahi , ufacık bir silik çizgi çıksaydı ne güzel olurdu ...
Allah yardımcın olsun canım inş güzel haberi yakın zamanda alırsın.Evet
canım bende izmirdeyim alsancakta muayenehanesine gidiyordum.pazartesi tekrar görüşmeye gideceğim Kafamdaki soru işaretlerinin gitmesini istiyorum.2. İçin konuşcam bakalım nasıl bir yol çizecek .cemile hemşireyle tlfnda konuştuk Pazartesi dediğim gibi görüşmeye gideceğim.sonrada irenbede Kaan Bozkurt var onunla bir ön görüşme için gitmek istiyorum.sonuçtan sonra baya psikolojim bozuldu.ben tekrar hemen tüp bebek denemek istiyorum eşimde ısrarla ilaçların etkisi hala devam ediyo kendiliğinden hamile kalçan diyo yaptırmak istemiyor
Allahin izniyle katlanicak canim merak etme bende pazartesi kese gormeye gidicez insallahCanım muhtemel doğum tarihini yaz hamilelik takvimi yazan yere kişisel bilgilerine tıkla profilden inş yanlış anlatmamışımdır senin ne durumda şuan canım yarın belli olacak benim katlamış mı korkuyorum biraz
Evet canım inş bol bol katlanır. Bakalım 1 tane mi ikiz mi?canımmmmmm çok çok çokkkkkkk sevindimm anlatamam şimdi hayırlısıyla cumartesi katlanmasını bekliyoruzz
21.de yerlestrdiler yarin ayin 2si :/ cikar ne varsa artkİnş mutluluktan uçarsın yarın. Yarın kaçıncı günün test gününü saymazsan?
3.gun embryosu konldu 11.gun ama krmzi deil sadce yeri belli parlio sanki iknci cizgn oldgu yer ama bence tum testler bole ya yeri bellidir ikncnnZaten net çıkmıyor ki canım hadi inşallah vardır kaçıncı günündü bugün
sende testinin fotosunu ekle yorumlayalim hamilesin diyelim21.de yerlestrdiler yarin ayin 2si :/ cikar ne varsa artk
Çok saol canım benim yarın da inş sendenkiz huriye ne sabirsizsin :) dedik sana hamilesin zatrn pazartesi yaptir artik . test gununde maşallah kuzum saka bi yana cok sevindim sukur sukur darisi basima insallah yarinda ben yaptiririm.belki saglik.ocaginda.parol.bisey yapmaz dediler ben serumla aldim bisey olmaz insallah.Ates zaten hamilelik belirtisi annesi . ay cok.sevindim darisi burdaki tum arkadaslara bana
Oyyy maaşallah canım size imşallah devam eder benimde ve herkesinde tabiAllahin izniyle katlanicak canim merak etme bende pazartesi kese gormeye gidicez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?