Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Gözün aydin canim cok sevindim

merhaba bende 15 ekimde adet olucam ve başlayacağız. iğnelere kaçıncı günü başlanıyor 3. günümü?

Cnm tebrik ederim çok sevindiimmm. Hayranım sana maşallah. İlk günden umudunu hiç yitirmedin. Takvimini yaptın, hergün 3-4 test yaptın ama sonunda bebisini birakmadin bak oda sana simsiki sarildi. Darisi kucagimiza almayi olsun insallah.

Oooo supersin canim darisi tum isteyenlere

Bitanemmm benim eczaneleri zengin etti yaptığı testlerle

Su hamilelik takvimini bi ben beceremedim heral :)
Canım muhtemel doğum tarihini yaz hamilelik takvimi yazan yere kişisel bilgilerine tıkla profilden inş yanlış anlatmamışımdır senin ne durumda şuan canım yarın belli olacak benim katlamış mı korkuyorum biraz

Yaaaa cok sevndm cokcokcokkk cokkkkkk sevndmmmm Allahm insallah saglkla eline alrsn canm benmmmmm cok guzel bi haber cok dua et smdi test sirasi bende ya bende siznle ayni gruba dahil olcam :'( yada yine sessizce beklicem umudumu
İnş mutluluktan uçarsın yarın. Yarın kaçıncı günün test gününü saymazsan?

Sıktım Canımı vallahi , ufacık bir silik çizgi çıksaydı ne güzel olurdu ...
Canım bak benim de 6. Günde hiçççççç çizgi yoktu. 7. Günde hafiften belirdi bak bugün müjdeli haber :) inş senin de olacak aynı durum

Allah yardımcın olsun canım inş güzel haberi yakın zamanda alırsın.

Allahin izniyle katlanicak canim merak etme bende pazartesi kese gormeye gidicez insallah

Çok saol canım benim yarın da inş senden encokistedigimsin den ve dyg_brk ten güzel haberler alırız. dyg_brk canım katlanmış mı diye baktırcaktın dimi yarın? İnş hepinizin değerleri çoooook yüksek çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…