Hımmm doğru ya şimdi hatırladım :)Canim benim yumurtalar toplandi transfer bile edildi test gününü bekliyorum
Allah hayırlı müjdeli haberle sonlandırsın tedavini inşevet ilk defa yaptırıcam
Evet kuzum yarın öğleden sonra test var inşallah katlamıştır değerimÇok saol canım benim yarın da inş senden @encokistedigimsin den vedyg_brk ten güzel haberler alırız. dyg_brk canım katlanmış mı diye baktırcaktın dimi yarın? İnş hepinizin değerleri çoooook yüksek çıkar.
Hayir cnm ne munasebet cok kez negatifi gormus biri olarak yeri belli diye bisey yok. Eger bir yer olusuyorsa hamilelik var demekti huris te oldugu gibi. Hadi ekle lutfen3.gun embryosu konldu 11.gun ama krmzi deil sadce yeri belli parlio sanki iknci cizgn oldgu yer ama bence tum testler bole ya yeri bellidir ikncnn
ay canm coookk sevindm adina hadi bakam göźun aydin cnm rabbim tamamina erdirsinKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
İnş canım inş bol bol dua edelimGözünaydın canım çok sevindim darısı olmayanlara herkese inşallah
Saol tatlım darısı başınaGözün aydin canim cok sevindim
Genelde 2. Gün başlanıyor canım 2. Gün daha iyi gibi. Ama denk gelmezse 3. Günmerhaba bende 15 ekimde adet olucam ve başlayacağız. iğnelere kaçıncı günü başlanıyor 3. günümü?
Olmuş bak çokta güzel olmuş :))Hayir cnm ne munasebet cok kez negatifi gormus biri olarak yeri belli diye bisey yok. Eger bir yer olusuyorsa hamilelik var demekti huris te oldugu gibi. Hadi ekle lutfen
Çok saol cankm benim. Bu sefer umutluydum baya :) Allahım da nasip etti şükür. Darısı diğer arkadaşlarımın ve tüm isteyenlerin başınaCnm tebrik ederim çok sevindiimmm. Hayranım sana maşallah. İlk günden umudunu hiç yitirmedin. Takvimini yaptın, hergün 3-4 test yaptınama sonunda bebisini birakmadin bak oda sana simsiki sarildi. Darisi kucagimiza almayi olsun insallah.
Amin canım inşOooo supersin canim darisi tum isteyenlere
Canım profiline gir orada tahmini doğum tarihini yaz kaydet oluyor hemencecikSu hamilelik takvimini bi ben beceremedim heral :)
Tatlım süper çok sevindim testi 3-5 saat bekle ara ara kontrol et sonradan az daha belirgenlişiyor. Ayyy çok sevindim inş güzel haber alırsın yarın da. Yarın kaçıncı günün transfer günü hariç?Kizlar ben test yaptm ya sanki ikinci czginn yeri belli parlak krmzi deil ama yeri belli :'( allahm caresizlgmizi gorsn
Tatlım inş bebiş göz kırpıyordur sana. Benim de bazı testlerde önce yeri hafiften belli oluyordu saatler sonrası azcık renkleniyordu.3.gun embryosu konldu 11.gun ama krmzi deil sadce yeri belli parlio sanki iknci cizgn oldgu yer ama bence tum testler bole ya yeri bellidir ikncnn
Tam 48 saat dolunca yaptır yani 2 gün önce hangi saatte yaptırdıysan tamam mı canım? İnş çooook yüksek çıkarEvet kuzum yarın öğleden sonra test var inşallah katlamıştır değerim
İnş canım hepimizinkini :)ay canm coookk sevindm adina hadi bakam göźun aydin cnm rabbim tamamina erdirsin
Evet canım dolması gerekiyormuş 48 saatin öğleden sonra gitcem o yüzden bakalım hayırlısı artıkTam 48 dolunca yaptır yani 2 gün önce hangi saatte yaptırdıysan tamam mı canım? İnş çooook yüksek çıkar
Tşk ederim :)Olmuş bak çokta güzel olmuş :))
Vayy süper bu haber hayırlı olsun bu kezde yapılmadım :)Kızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?