Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

3.gun embryosu konldu 11.gun ama krmzi deil sadce yeri belli parlio sanki iknci cizgn oldgu yer ama bence tum testler bole ya yeri bellidir ikncnn
Hayir cnm ne munasebet cok kez negatifi gormus biri olarak yeri belli diye bisey yok. Eger bir yer olusuyorsa hamilelik var demekti huris te oldugu gibi. Hadi ekle lutfen

ay canm coookk sevindm adina hadi bakam göźun aydin cnm rabbim tamamina erdirsin

Çok saol cankm benim. Bu sefer umutluydum baya :) Allahım da nasip etti şükür. Darısı diğer arkadaşlarımın ve tüm isteyenlerin başına

Kizlar ben test yaptm ya sanki ikinci czginn yeri belli parlak krmzi deil ama yeri belli :'( allahm caresizlgmizi gorsn
Tatlım süper çok sevindim testi 3-5 saat bekle ara ara kontrol et sonradan az daha belirgenlişiyor. Ayyy çok sevindim inş güzel haber alırsın yarın da. Yarın kaçıncı günün transfer günü hariç?

3.gun embryosu konldu 11.gun ama krmzi deil sadce yeri belli parlio sanki iknci cizgn oldgu yer ama bence tum testler bole ya yeri bellidir ikncnn
Tatlım inş bebiş göz kırpıyordur sana. Benim de bazı testlerde önce yeri hafiften belli oluyordu saatler sonrası azcık renkleniyordu.

Vayy süper bu haber hayırlı olsun bu kezde yapılmadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…