Bak ne güzel oldu gördün mü :) Allah içine sindirsin valla çok sevindim . En güzel mükafat
Allah hayırlı müjdeli haberle sonlandırsın tedavini inş
Allah hayırlı müjdeli haberle sonlandırsın tedavini inş
amiiin canım çok sağolasın.. hayırlısıyla bir ay sonra bende hamileyim yazarım inşallahGenelde 2. Gün başlanıyor canım 2. Gün daha iyi gibi. Ama denk gelmezse 3. Gün
Yok ya fotoda ckmior sadec parlaklk var krmizi deilki ckmio fotoda siz yinede hamile deyin bana lutfen lutfennnCnm hadi
sende testinin fotosunu ekle yorumlayalim hamilesin diyelim
Bana göre sen kesin hamile çıkacakın . Çünkü kim senin gibi konuşsa hamile çıkıyor. :)Yok ya fotoda ckmior sadec parlaklk var krmizi deilki ckmio fotoda siz yinede hamile deyin bana lutfen lutfennn
Ah keskeee ah keskee canm nekdr sevniyorm bole duyunca hepimize versin rabbmBana göre sen kesin hamile çıkacakın . Çünkü kim senin gibi konuşsa hamile çıkıyor. :)
Amin canim aminSaol tatlım darısı başına
Canım çok tebrik ederimmm baştan beri umudunu hiç yitirmedin.allahım tamamını erdirsin sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin güzel anneKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
Ben yedim bugün :) zaten tek çizgiyim bana bişey olmaz turşuda yedim ..kizlar bisey soracam ya aciktim ama canim ciğköfte istiyor yesem bi sikinti olirmu acaba
ohh afiyet olsunBen yedim bugün :) zaten tek çizgiyim bana bişey olmaz turşuda yedim ..
Valla arkadaşım ben resmi aldım büyüttüm bencede var orda inan yarın falan daha net çıkacak senin testler bence .Nolr bana kizmayin delide demeyin sadce sanki orda bi parlti var gbi gelior of su testlere bkmaktan kor olcam
Kızlar siz dikkat edin ama lütfen acı yemeyin diyorlar . Azıcık ye gerisini eşin yesin :)ohh afiyet olsun
Valla arkadaşım ben resmi aldım büyüttüm bencede var orda inan yarın falan daha net çıkacak senin testler bence .
insallh canim dualarimiz hepinize insallh sende yarin mujdeli haberi veririsinYarin bana dua edin hepiniz bende hep ediyorm size vallahi cok icten dua edcem size bana 1 fatiha 3 ihlas okuyun guzel sonclar alaym basnizi sisirdm hakknzi helal edin. Yillar sora blup kaybettm yavrmu o yuzden cok endiselym yavrmun dogacagi aydi bu ay ama yarim birakti beni bu ay bu hamilelik haberi beni kndime getirir eskyi unutturur :'(
Ne baş ağrıtması kızarım bak ;( tabiki dertleşicez burda . İçimeze ata ata hasta olduk . Dualarım seninle ...kurban olayim Allahm yarin yuzumu guldur. Aksam testi yaptm idrarmi tutmadan belki sabah dha i cikar hi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?