Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Nolr bana kizmayin delide demeyin sadce sanki orda bi parlti var gbi gelior of su testlere bkmaktan kor olcam

Canım çok tebrik ederimmm baştan beri umudunu hiç yitirmedin.allahım tamamını erdirsin sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin güzel anne
Canım

Nolr bana kizmayin delide demeyin sadce sanki orda bi parlti var gbi gelior of su testlere bkmaktan kor olcam
Valla arkadaşım ben resmi aldım büyüttüm bencede var orda inan yarın falan daha net çıkacak senin testler bence .

Yarin bana dua edin hepiniz bende hep ediyorm size vallahi cok icten dua edcem size bana 1 fatiha 3 ihlas okuyun guzel sonclar alaym basnizi sisirdm hakknzi helal edin. Yillar sora blup kaybettm yavrmu o yuzden cok endiselym yavrmun dogacagi aydi bu ay ama yarim birakti beni bu ay bu hamilelik haberi beni kndime getirir eskyi unutturur :'(

insallh canim dualarimiz hepinize insallh sende yarin mujdeli haberi veririsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…