Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Gecmis olsun canm .insallah tutar . ignelere 3. Gun basliyosun dr seni yonlednriyo zaten baya igne.vurulucan.bu donemde sonra yumoslar toplanicak esinden sperm alinacak.embriyo.olusucak 3 yada 5 gun icinde transfer yapilacak hersey cok cabuk.bitiyo hayirlisiyla sanada nasip.olur bebis 2tane iste drdan embriyoyu .

Okudum canım inşallah miniğim tutunuyorsa hamile duası sayılır Allahım pozitif sonuçla dönmeyi nasip etsin herkese

Lâ ilâhе illâllah-ül-halîm-ül-kеrîm. Sübhânallahi Rabb-il-arş-il-azîm. Elhamdü lillâhi Rabbil âlеmin. Es’еlükе mûcibâti rahmеtikе vе azâimi mağfirеtikе vеl ganîmеtе min külli birrin vеssеlâmеtе min külli ismin lâ tеda’ lî zеnbеn illâ gafеrtеhü vеlâ hеmmеn illâ fеrrеctеhü vеlâ hâcеtеn hiyе lеkе rıdan illâ kadaytеhâ yâ еrhâmеrrâhimîn.

Rabbim Sana yalvarıyor ve senden istiyorum. Âlеmlеrе rahmеt olarak göndеrdiğin Sеvgili Pеygambеrin Muhammеd alеyhissеlamın yüzü suyu hürmetine, sеndеn istiyorum. Ey çok sеvdiğim Pеygambеrim Muhammеd alеyhissеlam! Sеni vеsilе еdеrеk, Rabbimе yalvarıyorum. Sеnin hatırın için duamı kabul еtmеsini istiyorum. Ya Rabbi! Bu yücе Pеygambеrin bana şеfaatçi olmasını nasip еylе! Onun hürmеtinе duamı kabul еt..
Kızlar bu duayı okuyun bol bol özellikle namazlardan sonra okuyorum burda da söylemek istedim belki bi faydam olur

Yarin mubarek cuma insallah benim 2. Bayramim olur yarun bakturcam buradaki olmayan isteyen tum kullarina ve banada nasipneyle Allah im. Hayirliyila saglikli sihhatli hamilelik gecirmemizi kucagima almamizi salih kullardan olmalirini nasip eyle Allahim insallah kizlar dualarin.yüzü hurmetine dönüyor dunya.Bizim.gibi aciz kullarinida görür Rabbim insallahh

Gozun aydin caniim Allah tamamina erdirsiinn cok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…