Gecmis olsun canm .insallah tutar . ignelere 3. Gun basliyosun dr seni yonlednriyo zaten baya igne.vurulucan.bu donemde sonra yumoslar toplanicak esinden sperm alinacak.embriyo.olusucak 3 yada 5 gun icinde transfer yapilacak hersey cok cabuk.bitiyo hayirlisiyla sanada nasip.olur bebis 2tane iste drdan embriyoyu .bende canm. mayıs ayında klomen içtim ve çoğul gebelikten dış gebelik oluştu iki tüpte alındı. şimdi tüp bebek yaptırıyorum hiçbir engel yok çok şükür bütün tahlillerden geçtik. inşallah tutar
Okudum canım inşallah miniğim tutunuyorsa hamile duası sayılır Allahım pozitif sonuçla dönmeyi nasip etsin herkeseYarin bana dua edin hepiniz bende hep ediyorm size vallahi cok icten dua edcem size bana 1 fatiha 3 ihlas okuyun guzel sonclar alaym basnizi sisirdm hakknzi helal edin. Yillar sora blup kaybettm yavrmu o yuzden cok endiselym yavrmun dogacagi aydi bu ay ama yarim birakti beni bu ay bu hamilelik haberi beni kndime getirir eskyi unutturur :'(
Canım profilden kişisel bilgilerine gir aşşağı indikçe hamilelik takvimi kısmı geliyor orya muhtemel tarihi girip kaydediyorsunKizlar gebelik takvimi nasil yapiliyo
Saol tatlim oldu :)Canım profilden kişisel bilgilerine gir aşşağı indikçe hamilelik takvimi kısmı geliyor orya muhtemel tarihi girip kaydediyorsun
Cnm sen kan testi yaptnmi sanki idrar yapiordun bir araSaol tatlim oldu :)
Yok canim idrar testinde 6. Ve 7 Gun cikti daha kan yaptırmadım.4. Gun kan testim 9.5 du .yarin yaptiricam ins saglik ocaginda bakalim kendi.kendime gelin guve oldum amaCnm sen kan testi yaptnmi sanki idrar yapiordun bir ara
Seninle canım ben inanıyorum darısı olmayanlara inşallahHeveslenim takvimeins bebislerim benimledir
Insallah canm sen testi tekrarladinmiSeninle canım ben inanıyorum darısı olmayanlara inşallah
Bence iyi yaptn takvimi cnku hamilesin hemde ikiz yavrucaklarn var bosuna ole ckmaz. Yarin guzel bi deger cikarHeveslenim takvimeins bebislerim benimledir
Yarın öğleden sonra ama çok korkuyorum nasıl çıkacak diyeInsallah canm sen testi tekrarladinmi
Rabbimden dilegim herkese nasip etsin canm sanada bebisin insallah senledir.Allah razi.olsun moral oluyo stresliyim birazBence iyi yaptn takvimi cnku hamilesin hemde ikiz yavrucaklarn var bosuna ole ckmaz. Yarin guzel bi deger cikar
Aynen canim bende cok stresliyim ne cikacak acaba senle ayni gunmu transfer oldukYarın öğleden sonra ama çok korkuyorum nasıl çıkacak diye
22 si idi canım benim ki kısmet artık ne çıkarsaAynen canim bende cok stresliyim ne cikacak acaba senle ayni gunmu transfer olduk
Gozun aydin caniim Allah tamamina erdirsiinn cok sevindimmKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?