Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ben yedim bugün :) zaten tek çizgiyim bana bişey olmaz turşuda yedim ..
Etli yemeyin kızlar toxoplasma mikrobu vs bulaşabilir o da düşüklere yol açıyor vücuduna o mikrobu alırsan daha sonradan da hamile kalsan bebekleri düşürebiliyor lütfen etli yemeyin.

Okudum bile :) inş bebeğin seninledir diğer bebeğinin ömrünü de ona katar inş Allahım

Yok canim idrar testinde 6. Ve 7 Gun cikti daha kan yaptırmadım.4. Gun kan testim 9.5 du .yarin yaptiricam ins saglik ocaginda bakalim kendi.kendime gelin guve oldum ama
Tatlım sen olmayacaksın da kim olacak :) ben ikiz annesi misin diye merak ediyorum seni. Sonucu mutlaka yaz

Yok canim idrar testinde 6. Ve 7 Gun cikti daha kan yaptırmadım.4. Gun kan testim 9.5 du .yarin yaptiricam ins saglik ocaginda bakalim kendi.kendime gelin guve oldum ama
Bu arada 5. Gün test yapmış mıydın? O zaman negatif mi çıkıyordu?

Kizlar benm 3.gun embryosu yarin baktrcam yarin 11.gun oluyor varsada yoksada cikar demi :/
Canım yarın senin bebeğin 13 günlük oluyor aslında testi genellikle bebiş 15-16 günlükken istiyorlar yani senin için erken olabilir. Yarın inş pozitif çıkar ama olaki negatif çıksa bile sakın umudunu yitirme 2 gün sonra tekrar baktır. Allah yar ve yardımcın olsun ablacım

Gozun aydin caniim Allah tamamina erdirsiinn cok sevindimm
Saol tatlım. Canım hatırlıyorsan gün gün (transfer gününü saymazsak) değerlerin kaçtı yazar mısın? Senin ikiz annesi olduğunu düşünüyorum ve Allah nasip ederse ben de ikiz olmasını çok istiyorum (hamileliğime binlerce kez şükür ediyorum yanlış anlaşılmasın sakın) Bir de senin embriyolar kaç günlükken transfer edilmişti?

5.gun embriyosuydu canm benim kiler 8.gun 306 10.gun 514 15.gun 6307 17.gun 10514 yanlis hatrlamiyosam canim kusuratlar hatali olabilir

Çok sevindim herşey görünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…