Benim 5.gun embryosuydu 8.gun cikmisti senn de cikar muhtemelen insallh pozitifi gorrsun arkadasimKizlar benm 3.gun embryosu yarin baktrcam yarin 11.gun oluyor varsada yoksada cikar demi :/
Tşk ederim canım darısı başınaVayy süper bu haber hayırlı olsun bu kezde yapılmadım :)
Saol canım benim inşallaaaahhhhh darısı başınızaBak ne güzel oldu gördün mü :) Allah içine sindirsin valla çok sevindim . En güzel mükafat
İnş hamilesindir tatlım yarın sonucunu merakla bekliycem dualarımdasınYok ya fotoda ckmior sadec parlaklk var krmizi deilki ckmio fotoda siz yinede hamile deyin bana lutfen lutfennn
Bu testin markası ne canım? Yapa yapa bu işin kurdu olucam yakında :)Ah keskeee ah keskee canm nekdr sevniyorm bole duyunca hepimize versin rabbm
Etsizse sıkıntı yok ama sakın etli yeme toxoplasma mikrobu vs bulaşabilir o da düşüklere yol açıyor sakın etli yemekizlar bisey soracam ya aciktim ama canim ciğköfte istiyor yesem bi sikinti olirmu acaba
Saol tatlım darısı başına inş en kısa zamandaCanım çok tebrik ederimmm baştan beri umudunu hiç yitirmedin.allahım tamamını erdirsin sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin güzel anne
Canım
Etli yemeyin kızlar toxoplasma mikrobu vs bulaşabilir o da düşüklere yol açıyor vücuduna o mikrobu alırsan daha sonradan da hamile kalsan bebekleri düşürebiliyor lütfen etli yemeyin.Ben yedim bugün :) zaten tek çizgiyim bana bişey olmaz turşuda yedim ..
Okudum bile :) inş bebeğin seninledir diğer bebeğinin ömrünü de ona katar inş AllahımYarin bana dua edin hepiniz bende hep ediyorm size vallahi cok icten dua edcem size bana 1 fatiha 3 ihlas okuyun guzel sonclar alaym basnizi sisirdm hakknzi helal edin. Yillar sora blup kaybettm yavrmu o yuzden cok endiselym yavrmun dogacagi aydi bu ay ama yarim birakti beni bu ay bu hamilelik haberi beni kndime getirir eskyi unutturur :'(
Oyyyy kuzum hayırlı olsun takvimin ve gebeliğin. Sonucunu merakla bekliyorum ikiz mi acaba ?Kizlar gebelik takvimi nasil yapiliyo
Tatlım sen olmayacaksın da kim olacak :) ben ikiz annesi misin diye merak ediyorum seni. Sonucu mutlaka yazYok canim idrar testinde 6. Ve 7 Gun cikti daha kan yaptırmadım.4. Gun kan testim 9.5 du .yarin yaptiricam ins saglik ocaginda bakalim kendi.kendime gelin guve oldum ama
Bu arada 5. Gün test yapmış mıydın? O zaman negatif mi çıkıyordu?Yok canim idrar testinde 6. Ve 7 Gun cikti daha kan yaptırmadım.4. Gun kan testim 9.5 du .yarin yaptiricam ins saglik ocaginda bakalim kendi.kendime gelin guve oldum ama
Canım ben inanıyorum yükselmiş katlanmış olarak çıkacak inşYarın öğleden sonra ama çok korkuyorum nasıl çıkacak diye
Canım yarın senin bebeğin 13 günlük oluyor aslında testi genellikle bebiş 15-16 günlükken istiyorlar yani senin için erken olabilir. Yarın inş pozitif çıkar ama olaki negatif çıksa bile sakın umudunu yitirme 2 gün sonra tekrar baktır. Allah yar ve yardımcın olsun ablacımKizlar benm 3.gun embryosu yarin baktrcam yarin 11.gun oluyor varsada yoksada cikar demi :/
Saol tatlım. Canım hatırlıyorsan gün gün (transfer gününü saymazsak) değerlerin kaçtı yazar mısın? Senin ikiz annesi olduğunu düşünüyorum ve Allah nasip ederse ben de ikiz olmasını çok istiyorum (hamileliğime binlerce kez şükür ediyorum yanlış anlaşılmasın sakın) Bir de senin embriyolar kaç günlükken transfer edilmişti?Gozun aydin caniim Allah tamamina erdirsiinn cok sevindimm
Amin canım inşallahCanım ben inanıyorum yükselmiş katlanmış olarak çıkacak inş
5.gun embriyosuydu canm benim kiler 8.gun 306 10.gun 514 15.gun 6307 17.gun 10514 yanlis hatrlamiyosam canim kusuratlar hatali olabilirSaol tatlım. Canım hatırlıyorsan gün gün (transfer gününü saymazsak) değerlerin kaçtı yazar mısın? Senin ikiz annesi olduğunu düşünüyorum ve Allah nasip ederse ben de ikiz olmasını çok istiyorum (hamileliğime binlerce kez şükür ediyorum yanlış anlaşılmasın sakın) Bir de senin embriyolar kaç günlükken transfer edilmişti?
eşim getirdi ama yemedim nefsime hakim oldmEtsizse sıkıntı yok ama sakın etli yeme toxoplasma mikrobu vs bulaşabilir o da düşüklere yol açıyor sakın etli yeme
Çok sevindim herşey görünce olsunKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?