Hayirli ugurlu olsun evlatlarin ne mutlu sana darisi bizim basimiza insallah biz birbirimize dua ettik hep rabbim kabul ediyo galiba neolur hamisler bizlerede duanizi eksik etmeyin bu mubarek cuma gununde sizler o duyguyu tattiniz rabbimbizede tatmayi nasip etsinKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
etli değil hayatım saol uyarın için . zaten acıda yasak azcık yemek lazım.Etli yemeyin kızlar toxoplasma mikrobu vs bulaşabilir o da düşüklere yol açıyor vücuduna o mikrobu alırsan daha sonradan da hamile kalsan bebekleri düşürebiliyor lütfen etli yemeyin.
geçmiş olsun canım liste gebelik listesimi bende çok bilmiyorum ama :)Ya kızlar dünden beri işten başımı kaldıramıyorum. Boş olan biri varsa bana olan biteni yazarmı ya. Sayfalar çok dolmuş okuyamıyorum. Ama çok merak ediyorum. Birde listeyi bulup kopyalasınız nolurrrrrrrrrrr
ahh canım çok sagol etmezmiyim ben hemen şimdi yazıyorum bileLâ ilâhе illâllah-ül-halîm-ül-kеrîm. Sübhânallahi Rabb-il-arş-il-azîm. Elhamdü lillâhi Rabbil âlеmin. Es’еlükе mûcibâti rahmеtikе vе azâimi mağfirеtikе vеl ganîmеtе min külli birrin vеssеlâmеtе min külli ismin lâ tеda’ lî zеnbеn illâ gafеrtеhü vеlâ hеmmеn illâ fеrrеctеhü vеlâ hâcеtеn hiyе lеkе rıdan illâ kadaytеhâ yâ еrhâmеrrâhimîn.
Rabbim Sana yalvarıyor ve senden istiyorum. Âlеmlеrе rahmеt olarak göndеrdiğin Sеvgili Pеygambеrin Muhammеd alеyhissеlamın yüzü suyu hürmetine, sеndеn istiyorum. Ey çok sеvdiğim Pеygambеrim Muhammеd alеyhissеlam! Sеni vеsilе еdеrеk, Rabbimе yalvarıyorum. Sеnin hatırın için duamı kabul еtmеsini istiyorum. Ya Rabbi! Bu yücе Pеygambеrin bana şеfaatçi olmasını nasip еylе! Onun hürmеtinе duamı kabul еt..
Kızlar bu duayı okuyun bol bol özellikle namazlardan sonra okuyorum burda da söylemek istedim belki bi faydam olur
Dünün en güzel haberi huriye hamileeeeeeYa kızlar dünden beri işten başımı kaldıramıyorum. Boş olan biri varsa bana olan biteni yazarmı ya. Sayfalar çok dolmuş okuyamıyorum. Ama çok merak ediyorum. Birde listeyi bulup kopyalasınız nolurrrrrrrrrrr
Rabbim bu cuma gününün hürmetine inşallah yüzünü güldürür canım kardeşimkurban olayim Allahm yarin yuzumu guldur. Aksam testi yaptm idrarmi tutmadan belki sabah dha i cikar hi
Saol canım.ilk denemem .milas ta yaşıyorum ama işlemi izmirde Aral beye yaptırdım.giseelll canim Rabbim mucizeni kucağına almayı nasip etsin inşaallah ilk denemen mi? Hangi şehirde nerde yaptırdın tedavini?
Ay keske canim sela veriliyor duysun Rabbim bizleri insallah.saglikla devam etsin kucagimizda gormeyi.nasip.etsin .Onemli.olan hamile kalmak degil guzel bi sekilde devam etmesi bebislerimizi haziranda kucagimizi aliriz insallahTatlım sen olmayacaksın da kim olacak :) ben ikiz annesi misin diye merak ediyorum seni. Sonucu mutlaka yaz
Karindan canim rand3vun ne zamankizlar doktor keseyi gormesi icin karindanmi bakiyo yoksa alttanmi ultrasonami bakiyor
Yapmadim canim 5. GunBu arada 5. Gün test yapmış mıydın? O zaman negatif mi çıkıyordu?
Benim doktor vajinadan bakiyo cogu doktorda alttan bakiyo cunku ilk zamanlar vajinal ultrasonda daha net gorebiliyolarKarindan canim rand3vun ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?