Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hayirli ugurlu olsun evlatlarin ne mutlu sana darisi bizim basimiza insallah biz birbirimize dua ettik hep rabbim kabul ediyo galiba neolur hamisler bizlerede duanizi eksik etmeyin bu mubarek cuma gununde sizler o duyguyu tattiniz rabbimbizede tatmayi nasip etsin

Etli yemeyin kızlar toxoplasma mikrobu vs bulaşabilir o da düşüklere yol açıyor vücuduna o mikrobu alırsan daha sonradan da hamile kalsan bebekleri düşürebiliyor lütfen etli yemeyin.
etli değil hayatım saol uyarın için . zaten acıda yasak azcık yemek lazım.

Huriye048 canim cok sevindim Allah saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsinn cok mutlu oldumm dualarinda bizide eksik etme canmm

huriye048 canımmm benim çok çok çok sevindim inanki dün cevap yazamadım ama tekipteydim seni hatta sen dün öyle ateşim falan çıktı düşük teklikesimi var acaba diye yazınca korktum bende dua ediyorum dünden beni allahım ne olur huriyeyi koktuguna ugratma hayırlısıyla ver istedigini diye tabi isteyen herkesede dünden beri aklımdaydın veeee az önce güzel haberlerini aldım inanki çok sevindim şükür dedim rabbim saglıklı sıhatlı kendisine hayırlı kul sizlerede hayırlı evlat olmasını nasip etsin rabbim pişman etmesin evlatlarınla ve ailende sevdiklerinle beraber bi ömür geçirmeni diliyorm allah başka sıkıntı vermesin bundan sonra hep güzel hayırlı günleriniz olur inşallah

Ya kızlar dünden beri işten başımı kaldıramıyorum. Boş olan biri varsa bana olan biteni yazarmı ya. Sayfalar çok dolmuş okuyamıyorum. Ama çok merak ediyorum. Birde listeyi bulup kopyalasınız nolurrrrrrrrrrr

geçmiş olsun canım liste gebelik listesimi bende çok bilmiyorum ama :)

ahh canım çok sagol etme
ahh canım çok sagol etmezmiyim ben hemen şimdi yazıyorum bile

Dünün en güzel haberi huriye hamileeeeee

Tatlım sen olmayacaksın da kim olacak :) ben ikiz annesi misin diye merak ediyorum seni. Sonucu mutlaka yaz
Ay keske canim sela veriliyor duysun Rabbim bizleri insallah.saglikla devam etsin kucagimizda gormeyi.nasip.etsin .Onemli.olan hamile kalmak degil guzel bi sekilde devam etmesi bebislerimizi haziranda kucagimizi aliriz insallah

Gece biraz kahverengi kanamam olmus cok uzgunum rabbim nolur devam etmesin yerlesme kanamasi olsun cok uzgunum karnimda kasiklardada agrim var adet olucakmisim gibi

Huriyenin ve diger hamile arkadaşlarmızın bu durumları bizleride dahada ümitlendirdi güç verdi belkide birbirimiz için ettigimiz dular kabul oldu bilmiyorum allahtan istedigim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah daha fazla bekletmesin bizimde zamanımız gelsin artık bu cuma günün hürmetine inşallah hamile olan arkadaşlarım bizler içinde dua edin lütfen unutmayın bizleride bizlerde yaşayalım annelik duysunu inşallah bide böyle oluruz veee keşke banada 2 emriyo bıraksalar şansım daha çok olur belki gerçi bilmiyorum tek yada iki diye bişey demediler ama muhtemelen tek olur yaştan dolayı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…