Benim.hic alttan.bakmadilar oglumda ilk siralardada bakmadiBenim doktor vajinadan bakiyo cogu doktorda alttan bakiyo cunku ilk zamanlar vajinal ultrasonda daha net gorebiliyolar
Benim.hic alttan.bakmadilar oglumda ilk siralardada bakmadi
Ne yazikki olma ihtimali oluyo canmKızlar bi sorum olacaktı tüp bebektede dış gebelik ihtimali varmı sag tüpüm kapalıda tedirgin oldum
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah çektigin sıkıntıların karşılıgında muradına kavuşursun canımKizlar bende saglik ocagina kan verdim 3.4 gibi cikicak
çyle bir ihtimal varmış hayatım ama sende yok merak etme stres yapmaKızlar bi sorum olacaktı tüp bebektede dış gebelik ihtimali varmı sag tüpüm kapalıda tedirgin oldum
canım kusura bakma bu (çyle) ne oluyor onu anlamadım ay çok cahil kaldımçyle bir ihtimal varmış hayatım ama sende yok merak etme stres yapma
Ne yazikki olma ihtimali oluyo canm[bu stres hiç bitmeyecekmi ya
Amin cumlemizin insallah canmhayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah çektigin sıkıntıların karşılıgında muradına kavuşursun canım
Benim sonucumda 4 gibi çıkacal Allahım inşallah artmıştır herkes iyi haber alır inşallahKizlar bende saglik ocagina kan verdim 3.4 gibi cikicak
Dünün en güzel haberi huriye hamileeeeee
sen kusura bakma hayatım yanlış yazdım . Öyle bir ihtimal varmış tüp bebekte ama sende yok boşuna stres yapma. Benim ablamda bir kere çok ağrılandı hastaneye gittiler dış gebelik zannettik ama değilmiş .canım kusura bakma bu (çyle) ne oluyor onu anlamadım ay çok cahil kaldım
çok üzüldüm yaaa kaçıncı gündü bugün belki yükselir. Geç döllenme olmuştur.Gunaydinn guzel anne adaylari,insallah guzel haberlerinizi alirimm ben artik anne adayi degilim kan testim negatif cikti bakalim kismetimizde ne zaman anne olmak var
kaç çıktı değer belki yükselirGunaydinn guzel anne adaylari,insallah guzel haberlerinizi alirimm ben artik anne adayi degilim kan testim negatif cikti bakalim kismetimizde ne zaman anne olmak var
inşallah canım yaa herşeyden korkar oldum inşallah korktugumuz gelmez başıma başımızasen kusura bakma hayatım yanlış yazdım . Öyle bir ihtimal varmış tüp bebekte ama sende yok boşuna stres yapma. Benim ablamda bir kere çok ağrılandı hastaneye gittiler dış gebelik zannettik ama değilmiş .
hayatım hayatta korkularını çekersin o yüzden olmayan bişey için korkma. neden öyle bişey olsun ki aklına neden böyle şeyler getiriyorsun . Zaten kücük bir ihtimal yani herkeste olmaz dış gebelik .inşallah canım yaa herşeyden korkar oldum inşallah korktugumuz gelmez başıma başımıza
haftaya cuma inşallhKarindan canim rand3vun ne zaman
21 eylulde transfer olmustu,dun hastalandim sabahta test yaptirdim baya dusuk 0,27çok üzüldüm yaaa kaçıncı gündü bugün belki yükselir. Geç döllenme olmuştur.
canım allahtan umut kesilmez şimdi üzülme boşver diyemem anlıyorum çok zor dünya başına yıkılmış gibi hissediyorsundur ama allah büyüktür inşallah hayırlısıyla bebegin olur ve bu sıkıntıları hiç yaşamamış gibi olursunGunaydinn guzel anne adaylari,insallah guzel haberlerinizi alirimm ben artik anne adayi degilim kan testim negatif cikti bakalim kismetimizde ne zaman anne olmak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?