Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar bi sorum olacaktı tüp bebektede dış gebelik ihtimali varmı sag tüpüm kapalıda tedirgin oldum

Gunaydinn guzel anne adaylari,insallah guzel haberlerinizi alirimm ben artik anne adayi degilim kan testim negatif cikti bakalim kismetimizde ne zaman anne olmak var

canım kusura bakma bu (çyle) ne oluyor onu anlamadım ay çok cahil kaldım
sen kusura bakma hayatım yanlış yazdım . Öyle bir ihtimal varmış tüp bebekte ama sende yok boşuna stres yapma. Benim ablamda bir kere çok ağrılandı hastaneye gittiler dış gebelik zannettik ama değilmiş .

Gunaydinn guzel anne adaylari,insallah guzel haberlerinizi alirimm ben artik anne adayi degilim kan testim negatif cikti bakalim kismetimizde ne zaman anne olmak var
çok üzüldüm yaaa kaçıncı gündü bugün belki yükselir. Geç döllenme olmuştur.

kaç çıktı değer belki yükselir

inşallah canım yaa herşeyden korkar oldum inşallah korktugumuz gelmez başıma başımıza

inşallah canım yaa herşeyden korkar oldum inşallah korktugumuz gelmez başıma başımıza
hayatım hayatta korkularını çekersin o yüzden olmayan bişey için korkma. neden öyle bişey olsun ki aklına neden böyle şeyler getiriyorsun . Zaten kücük bir ihtimal yani herkeste olmaz dış gebelik .

canım allahtan umut kesilmez şimdi üzülme boşver diyemem anlıyorum çok zor dünya başına yıkılmış gibi hissediyorsundur ama allah büyüktür inşallah hayırlısıyla bebegin olur ve bu sıkıntıları hiç yaşamamış gibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…